Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

brance

301 pregled · 28 odgovora · otvorena 12.09.2009. u 22:21

Dragi gameri,

Na gamers portalu sam vec odavno, imao acc i prije, kada sam bio 7 razred osnovne, ali sada sam ostao na ovom. Iskustva na gamersu, bilo je dobrih i losih, ne zelim da pricam sada koji su bili losi, jer mislim da vas ovako i onako ne interesuju. Da sam stekao nekog znanja na gamersu, ne moze se reci, vise da sam prenio neko svoje znanje i iskustvo na druge, i drago mi je zbog toga.

Zelim da se oprostim od svojih prijatelja sa portala, ne zelim da ih nabrajam kao ostali, znaju oni na koga mislim. Imam dovoljno obaveza, i svojih problema koje moram rijesiti, tako da me necete vise vidjeti na gamersu.

Ostanite lijepi, mladi, pametni, i pomalo pokvareni.

brance
Sretan daljni život....hmmmm, zašto svi odlazite.....
coek se obrazuje :D IB,sad ce fax ,autoskola,biznis :D samo naprijed9-)9-)
svi odose odo i ja odo igrat cs-a salim se

btw, caooo
Sve naj u rl
Go go brance. Ma hajd, koda si bio od velike koristi Sala.
Navrati ponekad. Navrati ponekad.
nemoj se furat na sephirota :D haha zezam se ..

Sretno ti u zivotu , puno para , cura , itd..
Živio, sve je bolje nego nolajfat', skontaćete nekad svi vi .. :(
iwdnplaysson je napisao/la:
Živio, sve je bolje nego nolajfat', skontaćete nekad svi vi ..
Nije bas sve .
0de nama brance , ajd' sretno brate
ahahaha sada cu ja dobiti samar ili ban ?
Hmmm pa ovo je fkt smijesno sta odlazite pa sta ? Mislim ono nidje veze fkt ne bitno jesi li ili nisi populaaran odlazis neces biti za sebe ovdje i to je to a svi vi pravitee veliku dramu oko ovoga svega,to jest "odlazenja"

Svi kao odlaze a vrate se nakon nekoliko dana ili cak neki "pametniji "koriste offline mod,dosta ba,kazem vjerovatno slijedi samar ili ban,ali ako ne moze iznijeti misljenje onda okey .

Fkt ste previse paranoicni nesto nije uredu i kao odlazite,velika stvar member manje :/ nece sajt propasti zbog jednog,dvojice,desetorice itd itd .

Hvala !
riddler je napisao/la:
Hmmm pa ovo je fkt smijesno sta odlazite pa sta ? Mislim ono nidje veze fkt ne bitno jesi li ili nisi populaaran odlazis neces biti za sebe ovdje i to je to a svi vi pravitee veliku dramu oko ovoga svega,to jest "odlazenja"

Svi kao odlaze a vrate se nakon nekoliko dana ili cak neki "pametniji "koriste offline mod,dosta ba,kazem vjerovatno slijedi samar ili ban,ali ako ne moze iznijeti misljenje onda okey .

Fkt ste previse paranoicni nesto nije uredu i kao odlazite,velika stvar member manje :/ nece sajt propasti zbog jednog,dvojice,desetorice itd itd .

Hvala !
ovaj sajt je vec propao ;)
riddler je napisao/la:

Hvala !
zavisi ko ode nece propast zbog brancea a nek ode riddle nek ode cannabis ...
ulTr4 je napisao/la:
ovaj sajt je vec propao ;)
hahaha propao ? Smijesan si,sajt nece nikada propasti ! ljudi ce ga posjecivati iz razlicitih razloga,neki da vide neku igru,neki jer imaju problem,neki jer traze nesto da kupe a neki jer vole sajt .

Sajt ce propasti samo ako se ne bude placao server sa kojeg se dize gamers.ba

hvala,cao
GL,HF, sve najbolje u životu!
GL - HF get life and have friend !
riddler je napisao/la:
hahaha propao ? Smijesan si,sajt nece nikada propasti ! ljudi ce ga posjecivati iz razlicitih razloga,neki da vide neku igru,neki jer imaju problem,neki jer traze nesto da kupe a neki jer vole sajt .

Sajt ce propasti samo ako se ne bude placao server sa kojeg se dize gamers.ba

hvala,cao
Pa ako jedna igra bude prioritet na ovom sajtu, teško će opstati, a sajt zaista propada, neki dan sam pratio desavanja na Alex-i, i posjećenost sajta je pala za nekih 5.000 posjeta za jednu sedmicu ;)

I mislio sam propao u vidu Crovortexa ne propao kao sajt, toliko ;)

Brance: Sretno u daljem zivotu i navrati nekad na ovaj forum, nadamo se da ne odlazis zauvjek.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.