Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Problem #2

388 pregleda · 25 odgovora · otvorena 06.09.2009. u 20:49

Otvaram drugu istu temu, jer mi niko nije pomogao u prošloj temi

Zamoliću administraciju, global modove, i ostale više funkcije na ovom portalu, da mi ne lockaju temu bez potrebe !

~ Vidio sam od juče da ovjde se samo gleda ko ima bodove, jer su bodovi presudni, neki bi dali mamu za bodove, ali stvarno je tako, a i 90% momaka normalnih ovdje znaju da "Čovjek može umrijeti ovdje i niko ga neće pogledati ako nema bodova !!

//

Stvarno ! JADNO I TUŽNO !

~ Pa sam sad morao kupiti dva premiuma da mogu dati nešta i bodova ko mi pomogne !

~ A daće vami i spY Rapidshare Premium Account ko mi pomogne !

Pozdrav smi clanovim gamers.ba portala

Da odma pređem na stvar :S

- Naime, skoro sam instalirao program "CCleaner", i ja sam vjerovatno preko njega nesta čarnuo, ono da očistim nepotrebne stvari, i hajd nisam primjetio do sad :S, kad ja da uđem na particiju D:/ imam šta vidjeti

~ Na toj particiji me se nalazilo mnogo toga važnog od podataka, stvari vezanih sa školu, programa, i svašta nesša
Znači ničeg nema, ali su ostali folderi, i ti svi folder su prazni :$
nišsta nema, ama baš nista Sad isao 3-4 puta "System Restore", na razne datume, i ništa :S opet ničeg nema

Ako neko zna, kako da vratim te važne stvari koje su bile na toj particiji [ D:/ ], nek mi kaže :$ - Biću tom "nekom" zahvalan do kraja života !

Hvalla ...

</3

edit #1 : Nestao mi je "kalkulator"na računaru, i ono "Character Map" !

~ Molim da mi i to neko objasni, i to mi se negdje zagubilo

Hvalla još jedanput !

edit #2 : U prošloj temi mnogi su mi slali razne program za vraćanje tih zagubljenih fajlova, ali mi nije uspjelo !

edit #3: Znači da više bez ne potrebe držim temu otvorenu :$, ko ima neki program, neko riješenje, nek mi posta ovdje ili se javi na PM, da ga ja uputim na msn, da mi tamo sve objasni i bodove ce dobiti ! A ne ovako, ja downloadujem 100 programa, niti jedan nije neko riješenje :S
Ako nijedan od većine ovih programa nije uspio vratiti tvoje podatke, velike su šanse da ih više nećeš ni vidjeti. Jer, davno obrisani file-ovi su obrisani file-ovi. Ako su još bili onako, poveći, zaboravi ih. Struktura diska je takva da cjelovite file-ove zapisuje u clustere jedan do drugoga. A samo jedan cluster poslije brisanja neka je okupiran nekim drugim file-om ili komadom filea onaj stari je nemoguće vratiti. Shvataš li me?

Slike je gotovo pa nemoguće vratiti u komadu, ovaj gore te zajebava. Muzički file-ovi su ipak poveliki a aplikacije vraćene pomoću gornjih programa skoro nikada nisu cijele.

A da ti te komade nisi slučajno sakrio ili enkriptirao u neki arhiv pa su obrisani nakon kompresije?
deadlycha je napisao/la:
~ Hajde ti meni objasni kako si povratio, kad si tako pametan ??
LOL neznas koristit program ili sta vec ako neznas koristit

program ja ti ne mogu pomoci a ako si sve fino uradio

a malo ti je fajlova naslo onda se javi na Pm i ostavi msn.

pa cu ti sendat jos jedan program ako sa ovim ne budes mogao

naci halali ti ovo ...
Vjerovatno od vas niko mene nije RAZUMIO !

PROBLEM je taj što sam te stvari držao na D:/ particiji, i sad su mi svi ostali folderi, znači ostali su mi i programi, ali su mi samo nestali dokumenti, radjeni u WORDU I NOTEPADU, I PDFU !!

To je suština, svega ovoga :$ - Nije problem, mogu ja i nacrtati, ako ste toliko jaki sa inteligencijom :$

ee. sad hvalla !!

- EDIT: Hajde nek neko pomaže tako mu Boga, znam da se može, odnosno mislim da se može to vratiti !

,,,,

Vjerovatno neće niko da pogleda ni temu, jer ne nudim više bodova :S - Dobićete od spY-a RS ACC PREMIUM, i od momka nequero još tih gladnih 100 bodova $:

helpmi !!
Ma j**i ga, druže. Znaš kada radiš obični Disc cleanup, pa imaš opciju da obrišeš Compressed old files. To isto radi i CCleaner. A kako se radi o sitnim file-ovima, ja sam nešto slično radio sa programom RESTORATION. Jak, jak program (a besplatan). Ako nisi ništa drugo kopirao, instalirao ili brisao sa D: diska, vjerovatno će naći neke od tvojih izgubljenih file-ova.
~ Izgleda da je očigledno da to vise ne mogu povratiti, šta da radim :$, jedino mi preostaje da se pomirim sa tim - Nije mi se lahko oprostiti od toga, jer sam stvarno imao svega i svačega tu :S Hvalla svima koju su pokušali da pomognu - LOCK -

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.