Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

2.626 pregleda · 139 odgovora · otvorena 03.09.2009. u 13:18

Ja vise nemam rijeci za ovu novu generaciju smiju psovati starijima i sto kazes za te sjedala imao sam cesto priliku na otoci kada stariji ljudi nose sto su kupili u one autobuse pa nece da im se ustane stvarno je sramota

Ovo mora najbolje nagore nemoze
Jasone, ovo je bosna! Ovde ko je jaci on pobjedjuje..

Vecina njih koji idu jos u srednju skolu i osnovnu ku**e se!
Roditelji ih tako naucili, kad se ponasaju prema roditeljima tako, onda ce 10x gore prema drugom narodu, nemaju respekta nikakvog, treba to sve naucit pameti! To su ti oni sumari sto sidju sa brda pa se ponasaju tako kulturno, inace djeca od prave famelije, koja su barem malo odgodjena, ustat ce starijem od sebe!

Ja dok sam se vozao po busevima uvijek sam napravio mjesto za nekog starijeg da sjedne, da odmori dusu, jer po citav dan radi, zaradjuje hljeb za porodicu, a ja da ispadnem supak neki necu. Ipak u skoli se nemozes umorit! samo odmoriti!

Post dobio aplauz od Jason

GruNt je napisao/la:
Jasone, ovo je bosna! Ovde ko je jaci on pobjedjuje..

Vecina njih koji idu jos u srednju skolu i osnovnu ku**e se!
Roditelji ih tako naucili, kad se ponasaju prema roditeljima tako, onda ce 10x gore prema drugom narodu, nemaju respekta nikakvog, treba to sve naucit pameti! To su ti oni sumari sto sidju sa brda pa se ponasaju tako kulturno, inace djeca od prave famelije, koja su barem malo odgodjena, ustat ce starijem od sebe!

Ja dok sam se vozao po busevima uvijek sam napravio mjesto za nekog starijeg da sjedne, da odmori dusu, jer po citav dan radi, zaradjuje hljeb za porodicu, a ja da ispadnem supak neki necu. Ipak u skoli se nemozes umorit! samo odmoriti!
Bra'o brate upravo o tome govorim. Baš školarci se ne mogu umorit' u školi. Jer je to uglavnom samo zajebavanje na časovima ha hu tamo vamo.

Nadajmo se da će bit bolje.
E moj Enese da dodjes ovdje kod mene da vidis sta je to SELO MOJE LJEPSE OD PARIZA

BALKANSKO POLUOSTRVO takav mentalitet kod 80% ljudi, ali nema toga ko nije opsovao nikad nesto ukljucujuci i mene, ali stvarno trebaju se znati granice najbolje nikad ne psovati
Ma , malo je reci da si upravu , a posebno sada ovi prvacici koji su krenuli u srednju , pa sve do jednog zele da se pokaze medju rajom ovo , ono . Da su u centru paznje.
A to sto psuju , misle da su neko i neshto ako psuju .
Oni mangupi jer psuju . cc

-A to sto nece da ustanu starijim , to nikako ne mogu shvatim .
15- im je godina i ne mogu da ustanu zeni koja nosi malo dijete , nekoj nani , dedi koji ne mogu puno da stoje -Jednostavno, kratko receno "NEMAJU KULTURE"

-Sto se mene tice : Stojim od Alipasina , pa sve do Marin Dvora , prica s rajom ovo ono i brzo mi prodje sve isto kao da sam sjedio .

To toliko od mene
- by Holle ;)
gl
Jason je napisao/la:
Bra'o brate upravo o tome govorim. Baš školarci se ne mogu umorit' u školi. Jer je to uglavnom samo zajebavanje na časovima ha hu tamo vamo.

Nadajmo se da će bit bolje.
Dzejsone ovo je zemlja iz snova, samo treba malo kulture nabacit, da se ne psuje ovoliko, jos je mjesec posta. Danas gledam idu klinci neki nemaju ba 10 godina, j**u jedan drugom boga i govore "sine". Na zapadu sam nonstop, gledam ponasanje svaba i ponasanje turcina, koji su jako jako nekulturni.. Sve sto se doseli u jedan grad, ne cijeni to, il u drugu drzavu.. Bas mi neki dan ustade klinac u u-bahnu (podzemnoj), nema 13 god u vrh glave, i kaze evo sjedi stariji si! Mislim svaka cast malom, jer to je prava kultura, i pravo postovanje.. Psovanje majke? Famelije? to jos nisam vidio ni cuo od maloljetnih! A kod nas, neko nekome opsuje, odma se fizicki obracunaju, pa ko zavrsi na gradini zavrsi!
Vecina ovih sa g.ba su takvi, jer vidi se kako se ponasaju na netu, al sve je to kriv ajnstajn, u njeg je high iq, dok je u 75% bosanaca IQ manji od pdva -.-

btw. Nije ovo samo problem u Sarajevu, nego u citavoj Bosni.
PiraTinstw je napisao/la:
Vi kao ustajali ?
Ma ja svi ste vi fina raja kad treba aplauz svi fini...

Nikad necu ustat nekoj retardiranoj ufuranoj nani ustat
Uvijek cu ustat nani, dedi koje su fini i koji neprigovaraju...

Ja sam iskren

A budite i vi...

Svi kulturni odjednom

Svi odjednom Boga nesmiju

Sta aplauz cini -.-

Sad svi volite Boga
Ti stvarno koda si ogranicen , aj mi molim te reci kako ce zena koja ima 60 , 70 + godina ne bitno biti nafurana ? ili dedo ? ti ulicni zargoni nafuran i tako to koriste se za mangupe , klošare i slicno ne za stariju populaciju , ffs.I po ovome svemu ti oces da dobiješ aplauz , jer pucaš kontru svima da Jason vidi kako ti razmišljaš kako si fin , i da bude quote , brao brate tamo vamo , proziran.

. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.

Post dobio aplauz od wcKd

1. Ne napredujemo iz cistog razloga sto 90% ljudi ne placa karte ( dajem ti primjer : u Osijeku ( Croatia ) ne mozes uci ni jednu stanicu ako nemas karte,nema raspravljanja ( hladno ti dodje obezbjedjenje sa policijom i kazna 250kn,pa ti to zelio ili ne ( moras platiti )

2.Svaki tramvaj je cist,svaka osoba kulturna,sve cisto ko suza..A kod nas mozes vidjeti neke debile kako puse u tramvaju,kako su pjani, i maloumno se ponasaju,rezu stolice i svrljaju po njima ( FUJ )cekas oce li ti ko zabiti noz ili ne..Veoma jadno !!

3.Ovaj momak sto je napisao za Saobracaj,to i jest najgora stvar svih ovih nasih da ih nazovem "trkaca ^^" koji su puni nekog nabrijanog andrelanila i misle da ce sa brzom voznjom postici nesto,ali nisu svijesno da se varaju i to "puno"

4.Iskreno ja ustanem starijim osobama onda kada vidim da je to potrebno,i kada shvatim ( da moja mama,onako umorna sa posla zeli da sjedne tu )..Ustanem na kulturan nacin i ustupim mjesto starijoj osobi,cisto iz tog razloga koji sam pomenuo..Mislim da je ovo fina diskusija o ovome nasem "Je****m Sarajevu" koje je priseban grad ..I onda se pitate,zasto nas nema nigdje ?

Toliko od mene ;)
Ma to je danas kao u trendu raditi te gluposti, imam i ja dosta poznanika sa takvim opisom. Ja se trudim i nastavicu da se trudim da postujem starije i da budem dobar u tramvaju
dyemsonii je napisao/la:
1. Ne napredujemo iz cistog razloga sto 90% ljudi ne placa karte ( dajem ti primjer : u Osijeku ( Croatia ) ne mozes uci ni jednu stanicu ako nemas karte,nema raspravljanja ( hladno ti dodje obezbjedjenje sa policijom i kazna 250kn,pa ti to zelio ili ne ( moras platiti )

2.Svaki tramvaj je cist,svaka osoba kulturna,sve cisto ko suza..A kod nas mozes vidjeti neke debile kako puse u tramvaju,kako su pjani, i maloumno se ponasaju,rezu stolice i svrljaju po njima ( FUJ )cekas oce li ti ko zabiti noz ili ne..Veoma jadno !!

3.Ovaj momak sto je napisao za Saobracaj,to i jest najgora stvar svih ovih nasih da ih nazovem "trkaca ^^" koji su puni nekog nabrijanog andrelanila i misle da ce sa brzom voznjom postici nesto,ali nisu svijesno da se varaju i to "puno"

4.Iskreno ja ustanem starijim osobama onda kada vidim da je to potrebno,i kada shvatim ( da moja mama,onako umorna sa posla zeli da sjedne tu )..Ustanem na kulturan nacin i ustupim mjesto starijoj osobi,cisto iz tog razloga koji sam pomenuo..Mislim da je ovo fina diskusija o ovome nasem "Je****m Sarajevu" koje je priseban grad ..I onda se pitate,zasto nas nema nigdje ?

Toliko od mene ;)
Nema nas u Europi i necemo uc za jedno 20 g .Zbog cega ?
Danas mediji posebno TV (ftv,hayat,obn..)govore samo nesto protiv politicara .Zivi dokaz 60 minuta .Ja mislim da oni tolko lazu i petljaju.Pa nemogu politicari tolko krast .Nisu politicari krivi nego narod koji zivi ovde .Ljudi pocinju strajkove .Govore opljackala nas firma .Stavljaju na transparente LOPOVI!.Oni tako "kaljaju" nas ugled u Europi .Mislim nije jedna firma nije kriva ili direktor sto propadaju .Ljudi nece da kupuju njihove proizvode i gotovo .Fol blokiraju ceste ,tamo amo.Pa nisu vam gradjani krivi sto neprimate place .Sta imate blokirat ceste .Svugdje u Europi ljudi imaju i manju placu ,pa nema strajka i tih *****.Ili prosli mj kad je ubijen onaj Amar Mistric.Ljudi nije to stvar policije ili drzave .To je stvar osobe .Nije drzava i policija kriva za ova desavanja .Ljudi kod nas su previse ufurani !.Ja mislim da Policija uredno i dobro radi svoj posao ,bez obzira na svoje jadne place .Nasa drzava je bogata svakakvim ljepotama .To sve bi se moglo iskoristit.Al nemos ti kad neki "mangup "dodje pa ispise svoje ime na neki spomenik sa sprejom.Ili jednostavno uniste historiske vrijednosti .Sve sto smo imali unisteno je .Nase rijeke su medju najzdravijim rijekama u svijetu .Al kod nas ne zive ljudi nego krmci .To baca smece gdje stigne ,bacaju u rijeke klupe ,sav moguci otpad .I drzava nije kriva sto je rijeka Miljacka tako prljava .Ja se neki dan vracam iz skole i damo onoj sto prosi 50 ks .Sutradan dolazim kad ona pusi cigare .E sad pitam se gdje je tu pamet .Umjeso hljeba ona kupuje cigare !I A da ne pricam o ciganima.Oni su od 50 % ljudi koji su unistili ugled i drzavu .Svak idan kad prodjem vidim cigane kako obijaju auta ,odlamaju klupe ,rove po kanti i sve ono smece ostave pored .A umjesto da siju sebi zemlju i skupljaju plodove .Mislim ja nemam licno nista protiv roma ali tako je kako je .A oni s brda odozgo su obicni papci .Koji su prenafurani i koji su rokani .Furaj use na nekakve nozeve itd.Jos nesto da kazem .Oni iz 60 min imaju takvu mrznju protiv dodkia i rejsa .Mislim da su se tolko nalagali da je na kraju ispalo sve nemoguce u vezi kradje .U svakoj emisiji dodik opljackao 2 mil ,dodik opljackao 5 mil ,dodik....I covjek ima pravo da psuje im mater .I ima pravo da ih sve strpa u zatvor ,a ne oni njega .A u vezi Rejsa .Tolko su nalagali u vezi islama u bih .Fol rejs opljacko siromasne.Fol hodza silovao djevojcicu .Ljudi iz Gluhe bukovice su imali pravo sto su ih napali . .Ja odo skroz sa teme ^^ .Samo jos jedno NEVJERUJTE SVE STO KAZE TV ,DO KSE SAMI NE UVJERITE .
Ma nidje veze boga mi

Glume "klosare" po tome sto ce opsovat Boga il nesto slicno vjersko i tako ! Fkt su jadni ! Sve je do kucnog odgoja :S

Stoka!

Treba ih nogama!

Svaka cast na temi Jason ...
vulper je napisao/la:
Sarajlije su uvijek bili neodgojeni ljudi... A posebno njihova retardirana djeca. Čast izuzecima.
Ne samo Sarajlije, skoro svi su takvi - sto kazes cast izuzuzecima
Pazi ovako tema ti je glypa ko karina! Znaci nije mjesto da se ovde o tome raspravlja , samo dolazi do spamma a kako vidim i ti bolid teski , jer im dijelis aplauze pa ispade da ti je tema zanimljiva.Da je neki obicni memmber digao ovakvu temu , svi bi napisali BAN , IDI SA FORUMA , KAKVE TO VEZE IMA SA GAMINGOM... Potpuno nepotrabna tema.
Nisu ta djeca kriva shto su takva..
Kriv su roditelji koji mu dok je mlad dopustaju svasta, a za koju godinu ga mole da ih ne udara... Isto tako je i kriva ova starija raja, ovi "furachi", on pije pivo, faca je... njih 5 se ugleda na njega..
onda on pije votku, faca je.. pije rakiju, faca je..
Hoce li biti faca za 20 godina kada ga svaki je***i organ bude bolio?
je**m ti ovakav narod gdje svakakvi debili prave djecu, pa ih kasnije ne znaju nauciti da RAZMISLJAJU SVOJOM GLAVOM
Onda nek i budu ovakva kakva jesu!
BloodSeeker je napisao/la:
Pazi ovako tema ti je glypa ko karina! Znaci nije mjesto da se ovde o tome raspravlja , samo dolazi do spamma a kako vidim i ti bolid teski , jer im dijelis aplauze pa ispade da ti je tema zanimljiva.Da je neki obicni memmber digao ovakvu temu , svi bi napisali BAN , IDI SA FORUMA , KAKVE TO VEZE IMA SA GAMINGOM... Potpuno nepotrabna tema.
u pravu si 100% .Da je to neko napiso drugi (npr .member)tema bi bila izbrisana .
Nyte je napisao/la:
svakodnevnica......nista novo :(
Sta se ti javljas stariji ne maloljetnice :P
I ti psujes boga, a i ofiran si :)
Salim se... Ma to postoji i postojat ce uvijek...
BloodSeeker je napisao/la:
Brate ovo je bar neka vrsta diskusije , i vidiš da je u cafe shopu , podforum za sve i svašta.I ne razumijem kako ti ovo moze biti ne potrebna tema , momak nagradi aplauzom pametne postove , da bog da imali 100x više vakvih diskusija , nego FPS Problem , Mic problem , Nadite mi sliku Spawn - a i slicno , no offence.
Hajde Jason ne seri...

Prvi si se ti kurčio svim tim silnim psovkama :S

J*b'o od tablica deva poslanikovih do ovoga, onoga...

I ti se sad zgražavaš na dječurliju... :S

Čovjek uči dok je živ^^.
Drago mi je da se mjenjaš

P.S: Ne trebaš znat' psovat' da bi bio u centru pažnje ; ).

A tu djecu, pusti... toga je uvijek bilo i bit' će...
Nikakva tema na gamersu, nit' ja , nit' ti, nit' ko drugi to neće promjeniti : )

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prije 3 dana vozim se u tramvaju i neka treba oce da udara nanu , kad joj usta ovaj momak sto je sjedio ispred mene i spuca samar ... odma je izasla na sljedecoj stanici
Vertazzar je napisao/la:
ma haj u tramvaju, nego u saobraćaju jarane, lik ti izleti u traku bez ikakvog žmigavca i pred zatvaranje na semaforu em što ugrozi sebe, mene, i ostale, pa đe mu je svijest

takva ti je bosna, sva retardirana, i neide naprijed, nego unazad nažalost.
trebaš predvidjeti da će on skrenuti.

pun ku**c papaka/seljaka/đilkoša je došlo u sarajevo. sada su svi oni je***i građani.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.