Diskusija
- Forum
2.626 pregleda · 139 odgovora · otvorena 03.09.2009. u 13:18
vLexinho je napisao/la:
Neki dan ustvari juce igramo mi Clan War protiv uniQue teama i sad prvo fino zamolimo na pristojan nacin da daju knife kazu NE MOZE NAS SERVER NASA PRAVILA IGRAJ IL IZADJI mi rekli ok nema veze bicemo terrori (oni uzeli ct na nuke, lakse) i sad oni nas dobijali 9:0 i zajebavali nas tipa jeste vi pro klan , idete li na WCG, uzmite nam bar 1 rundu bla bla i mi uzeli nekako 6 rundi i bilo 9:6 i kad smo mi presli u CT uzeli smo sve i jednu rundu i na 15:9 uzmu i kazu mozete napustiti server j*b.. vam mater cetnicku, chitersku, retardiranu bla bla
Eto, isto neki dokaz kako se malo deca previse prave vazni i misle da su neke face ako podjebavaju druge.
Evo vam jedna fina temica
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=67230
Eto, isto neki dokaz kako se malo deca previse prave vazni i misle da su neke face ako podjebavaju druge.
Evo vam jedna fina temica
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=67230

~ Al' opet smo ih dobili vLex :$ , znaci lik nas je cijeli match zajeb .. za nesto.
Psovao jednom liku iz naseg klana nanu za duck , jel' iko rekao da je zabranjen duck ? Nije ha ya , znaci on dacka ko lud i psuje drugima sto dackaju , na kraju smo likove ubili , pa su rekli da izadeemo sa servera a vodili smo ih bash ^.^
Lik me bio iznervirao [ necu da ime govorim ] samo na say pisao , pa mu je i vLex poceo nes' psovat' jer se lik tako iznervirao.Al' na kraju dok smo igrali , oni su nama naravno pisali al' mi samo sutili , ja mislim da su sebi tamo kosu pocupali jer im ne odgovaramo

- miire
Jbg na kraju krajeva to sve su donijeli od kuce...Sigurno su i njihovi roditelji takvi.Kucni odgoj na nivou nema sta
I ja sad svako jutro kombi tramvaj -> tramvaj kombi i totalno si upravu.
Ma njima niko živ lijepom riječju ne može objasniti , kad mu fino kažeš nit te konstatuje a kamoli posluša , ali zato kad ga spucaš proplače i kaže pa što ?
Inače nisam za fizičke metode ali današnja djeca(ne tvrdim da ja nisam djete) ne razumiju normalan pristup , a i roditelji ih ne odgajaju baš najbolje ili ih oni ne slušaju.
Prvi dan škole sam ja prisustvovao događaju kad neki leek mozda 95/96 godište neće da ustane nekoj nani(60+ godina) , još se svađa sa njom.. Dno - dna.
To treba sve izudarat ali se nisam htio mješat , ali da sam imao priliku vidio bi on svoje >.>
Djeca nikad nisu čula za Bonton , kulturu ponašanja a kamoli za uljudnost , ljudskost ili sta već treće..
nadopuna :
To za psovanje Boga je kriva ulica , ondnosno roditelji koji su djeci to dozvolili i neće da ih kažnjavaju.
Sva kultura se nosi iz kuće , ako je u kući takva atmosfera , nemaš šta očekivat od nekog takvog i jednostavno ih se treba kloniti.
Ma njima niko živ lijepom riječju ne može objasniti , kad mu fino kažeš nit te konstatuje a kamoli posluša , ali zato kad ga spucaš proplače i kaže pa što ?
Inače nisam za fizičke metode ali današnja djeca(ne tvrdim da ja nisam djete) ne razumiju normalan pristup , a i roditelji ih ne odgajaju baš najbolje ili ih oni ne slušaju.
Prvi dan škole sam ja prisustvovao događaju kad neki leek mozda 95/96 godište neće da ustane nekoj nani(60+ godina) , još se svađa sa njom.. Dno - dna.
To treba sve izudarat ali se nisam htio mješat , ali da sam imao priliku vidio bi on svoje >.>
Djeca nikad nisu čula za Bonton , kulturu ponašanja a kamoli za uljudnost , ljudskost ili sta već treće..
nadopuna :
To za psovanje Boga je kriva ulica , ondnosno roditelji koji su djeci to dozvolili i neće da ih kažnjavaju.
Sva kultura se nosi iz kuće , ako je u kući takva atmosfera , nemaš šta očekivat od nekog takvog i jednostavno ih se treba kloniti.
to je vazdaa tako
... ne samo u tranvaju, nego svugdjee
... ne samo u tranvaju, nego svugdjee
sta se drugo moze ocekivati kad ih roditelji nisu fino odgojili..
Jason je napisao/la:
Pa da me đaba zbode taj wanna be mangup?
Da đaba nastradam ?
Pa nisam poludio druže,takve osobe će prije izvadit' nož nego da kaže neću. Ja samo pokušavam vama reći da ne budete takvi. A ko hoće da mjenja situaciju bujrum. Samo što će đaba završit na CUM-u.
Da đaba nastradam ?
Pa nisam poludio druže,takve osobe će prije izvadit' nož nego da kaže neću. Ja samo pokušavam vama reći da ne budete takvi. A ko hoće da mjenja situaciju bujrum. Samo što će đaba završit na CUM-u.

a sad ta djecurlija svi furaju nozevi bokseri pa sta treba da kazes im sta pa da dobijes ......
bolje sutit i svog posla lakapo jbg ... odrast ce nekad

Nebi da nikog vrjedjam al istini se u oci mora pogledat.
Sva ta sranja turbofolk, divljanje po prevozima, ubistva po sarajevu sve je to nekako pocelo u zadnjih 4-5 godina a danas se manifestuje zbog velike ruralizacije naseg grada. Sve vise ljudi dolaze sa strane i nekako se osjecam ko stranac u svom gradu. U zadnjih par godina ovakva ubistva se nisu desavala poslje rata. Kad nekom kazes seljak, seljacina, papak misli se na loshe ponasanje tacnije nevaspitanog ponasanja i uopste zivota seljaka koji nezavrsava skolu, opija se, ponasa se ko neka zivotinja i nepoznaje jezicnu gramatiku. Ista stvar je i kad nekom kazes da je cigan.
Al sa druge strane postoje seljaci i cigani koji vode uredan zivot kao svi normalni ljudi, ali nemogu da shvate kada nekom kazemo da je seljak ili cigan da mislimo na tu negativnu tacnije njihovu zlu populaciju.
Glavno sto svi trebaju znat da se ljudi djele po dobru i zlu a ne po ovim sto sam reko.
A po svemu sudeci izgleda da ta negativna populacija naseljava sarajevo sve vise i vise, ne samo grad vec i vlast nase zemlje.
Nekako sve te negativnosti dolaze sa sela, cisti primjer je Karadzic. Mozda neki neznaju al bilo bi fino da gledaju dokumenarne serije. Naime, Karadzic potice iz neke zabiti cini mi se iz crne gore, dosao je u sarajevo i tu studirao, e prema izjavama ljudi sa kojim se druzio bio je ugledan u drustvu ali je povremeno izrazavao odbojnost prema gradjanstvu i samom gradu sarajevu, te neki najbolji prijatelji su misljenja da je Karadzic uradio to sto je uradio sarajevu najprije zbog mrznje prema gradu i gradjanstvu.
Imam ja prijatelja koji dolaze iz tih ruralnih djelova koji su cestiti i posteni ljudi ali opet provladava ta negativna populacija ljudi koji poticu iz ruralnih djelova, zato postoji sa razlogom ta vjecna obostrana mrznja gradjana i seljaka.
Cinjenica je da su sarajlije manjina u svom gradu al sta je tu je, life goes on ...
Sva ta sranja turbofolk, divljanje po prevozima, ubistva po sarajevu sve je to nekako pocelo u zadnjih 4-5 godina a danas se manifestuje zbog velike ruralizacije naseg grada. Sve vise ljudi dolaze sa strane i nekako se osjecam ko stranac u svom gradu. U zadnjih par godina ovakva ubistva se nisu desavala poslje rata. Kad nekom kazes seljak, seljacina, papak misli se na loshe ponasanje tacnije nevaspitanog ponasanja i uopste zivota seljaka koji nezavrsava skolu, opija se, ponasa se ko neka zivotinja i nepoznaje jezicnu gramatiku. Ista stvar je i kad nekom kazes da je cigan.
Al sa druge strane postoje seljaci i cigani koji vode uredan zivot kao svi normalni ljudi, ali nemogu da shvate kada nekom kazemo da je seljak ili cigan da mislimo na tu negativnu tacnije njihovu zlu populaciju.
Glavno sto svi trebaju znat da se ljudi djele po dobru i zlu a ne po ovim sto sam reko.
A po svemu sudeci izgleda da ta negativna populacija naseljava sarajevo sve vise i vise, ne samo grad vec i vlast nase zemlje.
Nekako sve te negativnosti dolaze sa sela, cisti primjer je Karadzic. Mozda neki neznaju al bilo bi fino da gledaju dokumenarne serije. Naime, Karadzic potice iz neke zabiti cini mi se iz crne gore, dosao je u sarajevo i tu studirao, e prema izjavama ljudi sa kojim se druzio bio je ugledan u drustvu ali je povremeno izrazavao odbojnost prema gradjanstvu i samom gradu sarajevu, te neki najbolji prijatelji su misljenja da je Karadzic uradio to sto je uradio sarajevu najprije zbog mrznje prema gradu i gradjanstvu.
Imam ja prijatelja koji dolaze iz tih ruralnih djelova koji su cestiti i posteni ljudi ali opet provladava ta negativna populacija ljudi koji poticu iz ruralnih djelova, zato postoji sa razlogom ta vjecna obostrana mrznja gradjana i seljaka.
Cinjenica je da su sarajlije manjina u svom gradu al sta je tu je, life goes on ...
Post dobio aplauz od Jason
Jason je napisao/la:
Pa da me đaba zbode taj wanna be mangup?
Da đaba nastradam ?
Da đaba nastradam ?
- a to sto pusta muziku njegova stvar, nediraj me nedram te
- jedna jedina, "ruka 20, srce ko Skenderija " pa moze qrcu pustat
ryL je napisao/la:
- meni su pred utakmicu slavija - zeljeznicar uzeli sal ( ja sam u troli njih 15ak uslo i to sve stariji, pa ufatili mene dr**t i sal uzimat, al zato kasnije s izom, lakacom i jos par razvijenih momcica na grbavicu po sal, pa im je bilo malo vise zabavno negoli par sati prije toga kad su mene ufatili )
Uvijek postoji neko ko je luđi-jači. Zato i ne valja izigravat' wanna be mangupa.
Ma super je što te nisu udarili , a j**o šal.
Zato ja volim Vakuf svoj, nema tramvaja. 
Šalu na stranu. Žalosno je ovo što se današ dešava. Svaki dan kad otvoriš s-x.com možeš pročitat u crnoj hronici da su nekoga istukli, opljačkali, silovali i slična sranja.Dogodi se još takvih slučajeva, ali oni ne dospiju u javnost. Ev' i kod nas ima takvih debilnih slučajeva, za Bajram lik uzeo Ak i u kafanu uletio, ranio 2-3 ljudi, a jednog momka ubio na licu mjesta. I to sve radi nekog kurčenja glupog. Pritom se konzumirao alkohol, i tragično je završilo. Poštujem starije osobe, ipak oni su se borili za ovu 'državu'. Bezbroj puta sam se ustao sa svoga mjesta dok sam išao u Bugojno. Al' jbg, u većine omladine današnje ima problema sa identitetom. Ne poštuju, i ne j**u nikoga ni 5%. Takvi će najprije završit u PD ili 2 metra ispod zemlje.

Šalu na stranu. Žalosno je ovo što se današ dešava. Svaki dan kad otvoriš s-x.com možeš pročitat u crnoj hronici da su nekoga istukli, opljačkali, silovali i slična sranja.Dogodi se još takvih slučajeva, ali oni ne dospiju u javnost. Ev' i kod nas ima takvih debilnih slučajeva, za Bajram lik uzeo Ak i u kafanu uletio, ranio 2-3 ljudi, a jednog momka ubio na licu mjesta. I to sve radi nekog kurčenja glupog. Pritom se konzumirao alkohol, i tragično je završilo. Poštujem starije osobe, ipak oni su se borili za ovu 'državu'. Bezbroj puta sam se ustao sa svoga mjesta dok sam išao u Bugojno. Al' jbg, u većine omladine današnje ima problema sa identitetom. Ne poštuju, i ne j**u nikoga ni 5%. Takvi će najprije završit u PD ili 2 metra ispod zemlje.
Takva maloumna djeca su klosarcici , njima se nemoze nista reci , razgovarat.Oni hoce da budu poznati i da budu mangupi sa ovakvim ponasanjem danas je to moguce , to je zanimljivo nekim ljudima , slicnim njima.Nemaju postovanja prema starijim osobama bilo ko ih pogleda odma se podignu , govore ruzne stvari i hoce da prave probleme , tako samo mogu nanijeti stetu drugoj osobi.Vec smo se upoznali sa tim,to je kod nas svakodnevnica da maloljetnici pocine teska kaznena dijela.Stvarno je zalosno sve ovo sto se desava
vulper je napisao/la:
Sarajlije su uvijek bili neodgojeni ljudi... A posebno njihova retardirana djeca. Čast izuzecima.
95% njih je sa okolnih sela
Post dobio aplauz od Jason
nAN3 je napisao/la:
pasa moj nisu u pitanju "sarajlije" ,ne moze citava bosna u 1 grad
pa nisu djaba djeca.....hoce da budu neki frajeri a ispadaju samo debili.........zalosno ali istinito
- ja da se pitam podijelio bih svima geverizam (:
mah rijetkost.........prawe se face,znash i sam prosao si to
..
OBICNI PAPCI!
..OBICNI PAPCI!
Jednom rijecju, "neodgojenost"
sarajevo. Tako nije pretjerano i u Tuzli, ofc. uvjek se zadesi neki izuzetak sa sela koji glumata i psuje boga tam vam. Sve u svemu, moramo se navici na okolinu, ti njemu nit mozes reci sta da radi nit zelim. Sam je svoj
Zao mi je starijih sto to sve ispastaju, al fkt ja kad vidim da neko od mene stariji 2-3 god stoji ja mu ustajem bilo gdje da sam.. ono, ne da mi se sjediti noge same ustaju.. bez razmisljanja i kurcenja. Al et, uvjek su izuzetci tu.
Zao mi je starijih sto to sve ispastaju, al fkt ja kad vidim da neko od mene stariji 2-3 god stoji ja mu ustajem bilo gdje da sam.. ono, ne da mi se sjediti noge same ustaju.. bez razmisljanja i kurcenja. Al et, uvjek su izuzetci tu.
Neodgojeno...
Vi kao ustajali ?
Ma ja svi ste vi fina raja kad treba aplauz svi fini...
Nikad necu ustat nekoj retardiranoj ufuranoj nani ustat
Uvijek cu ustat nani, dedi koje su fini i koji neprigovaraju...
Ja sam iskren
A budite i vi...
Svi kulturni odjednom
Svi odjednom Boga nesmiju
Sta aplauz cini -.-
Sad svi volite Boga
Ma ja svi ste vi fina raja kad treba aplauz svi fini...
Nikad necu ustat nekoj retardiranoj ufuranoj nani ustat
Uvijek cu ustat nani, dedi koje su fini i koji neprigovaraju...
Ja sam iskren
A budite i vi...
Svi kulturni odjednom
Svi odjednom Boga nesmiju
Sta aplauz cini -.-
Sad svi volite Boga
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.