Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Antivirus na windows 7?

181 pregled · 12 odgovora · otvorena 02.09.2009. u 17:18

Pozz svima
zelio bih samo pitati, je li potrebno instalirati antivirus na Windows 7, zato jer jos nije napravljeno toliko virusa za njega.
Hvala
Ja milim da ti je potreban .

Post dobio šamar od Jason

Potrebno je . .

Moja preporuka - Kaspersky Internet Security 2010 . .
Ipak instaliraj , osiguraj se na neki nacin .

Osamari me plsss !
za win 7 ti preporucujem neki od novijih Nod32, imao sam i win7 instaliran koristio nod32 sa njim, perfektno mi radio, vratio se na win XP zato sto koristim dual box... ali preporucujem ti nod32 da stavis.. :) :)
Potrebno je

Ja imam Kaspersky Internet Security 2010 i radi savrseno na sedmici,isto kao na Xpu-u .
Yanni je napisao/la:
za win 7 ti preporucujem neki od novijih Nod32, imao sam i win7 instaliran koristio nod32 sa njim, perfektno mi radio, vratio se na win XP zato sto koristim dual box... ali preporucujem ti nod32 da stavis..
a da li ima neke veze ako je instaliran ovaj nekakav windows defender?
voLume je napisao/la:
a da li ima neke veze ako je instaliran ovaj nekakav windows defender?
nema, rade oni zajedno... :) bar meni nije smetalo nista, niti pravilo ikakve probleme...
Naravno da je potrebno... Instaliraj Kaspersky 2010, on ti je najbolji.
instaliraj za svaki slucaj
ja ti preporucujem Avast radi na svakom widnowsu prejak

Post dobio aplauz od bak1r

Skini tzv. "AVG Free Edition" antivirus.

+ free
+ nema zajebancija sa licencama/crackom/serialom/govnima
+ nadje sve viruse ( meni fino ocistio racunar )
+ provjeren' od strane mnogo korisnika sa g.ba
rulF je napisao/la:
Potrebno je . .

Moja preporuka - Kaspersky Internet Security 2010 . .
mozes li mi molim te posalti licencu na p.m. instalirao sam, ali se zadesilo da nema licence..
Yanni je napisao/la:
za win 7 ti preporucujem neki od novijih Nod32, imao sam i win7 instaliran koristio nod32 sa njim, perfektno mi radio, vratio se na win XP zato sto koristim dual box... ali preporucujem ti nod32 da stavis..
Samo neznam kako neki antivirus moze biti "star", kad se database updatuje stalno, a i sam a-v se updatuje na najnoviju verziju bez obzira da skines onu iz 1984 ili iz 2010.

A ako mislis na "novije" antiviruse, one koji su izasli u zadnjih nekoliko godina, onda ja neznam gdje si gledao, nod32 je napravljen cak davne 1990.

NOD32 was created in the early 1990s when computer viruses were becoming increasingly prevalent.

http://en.wikipedia.org/wiki/ESET_software

Ontopic:
Pored toga, nod32 je cisto sran*e, skini Eset Smart Security.

Samo je potrebno ukucati Eset Smart Security rapidshare download u google, nista vise.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.