Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koji antivirus da koristim ??

128 pregleda · 20 odgovora · otvorena 12.11.2009. u 18:30

Fkt ne znam koji cu antivirus da koristim.. sve neki free i trial..
Pa ako ima neko da mi posalje full i sa onim creckovima itd itd.. da radi 100% i da prepoznaje viruse... :(

pozz
~ Koristim AVG, redovno ga updateujem + CCleaner = nemam problema
najbolji je eset smart security prepoznaje sam viruse i sam skenira
ExIYUZ je napisao/la:
najbolji je eset smart security prepoznaje sam viruse i sam skenira
Meni je trenutno nod32... hocu da ga updateujem.. ukucam username i pass .. radi dan dva i nece.. i to kako koji .. :/
silver je napisao/la:
~ Koristim AVG, redovno ga updateujem + CCleaner = nemam problema ;)
Podpisujem najjača kombinacija.
Kako je samo nas narod pogan.
Moze da ima nesto sto je super i besplatno, ali nece to, hoce ono sto si ne moze priustiti i sto je samo za nijansu bolje od onog besplanog. :r
Ja sam koristio AVG i odlično mi je radio.

Sad' sam, poslije formatiranja, instalirao Avira-u pa ćemo vidjet'.

Preporuka - AVG !
Tiara je napisao/la:
Kako je samo nas narod pogan.
Moze da ima nesto sto je super i besplatno, ali nece to, hoce ono sto si ne moze priustiti i sto je samo za nijansu bolje od onog besplanog. :r
Ok.. pa kupi ti nod32 sa licensom koja traje mjesec dana, a kosta te 100km.. bolje dodat jos 20km i kupis hyper x ram memoriju i traje ti godinama -.-

pametan si ti
ESET NOd32 4 Prejjak je znachi nemam problema nikada se nijedan virus nije pojavio. =P
Moj anti virus se zove :

Nijedan !
Ne prikazuje viruse , ne steka racunar !
Najjaci je
mirofa je napisao/la:
Moj anti virus se zove :

Nijedan !
Ne prikazuje viruse , ne steka racunar !
Najjaci je :-[
Volim i ja tebe ocm znas kolikacko !

~Tema: Nasao sam na katz-u drama full avg-ova.. thx svima moze lock..
zz
Eset nod32 antivirus 4 skini sa njihove stranice i javi se meni ako ti treba key do 2012 godine :D
bmx je napisao/la:
Ok.. pa kupi ti nod32 sa licensom koja traje mjesec dana, a kosta te 100km.. bolje dodat jos 20km i kupis hyper x ram memoriju i traje ti godinama -.-

pametan si ti
Licence se kupuju na godinu dana, a ne na mjesec dana.
Zatim, samo trazenje licence bez placanja nije u skladu sa koristenjem njihvog programa i nije zakonitom.

Ocigledno nemas veze sa zivotom. :r
Pridružujem se preporukama za AVG.

Lagan, pouzdan, neprimijetan. Ne dosađuje, osim ako nećeš da dosađuje. Najbolje iz "free" ponude. Komercijalna verzija koristi isti database kao i besplatna, tako da si siguran. Jedino što AVG free nema vlastiti firewall ali koga još zanima tvoj NetBIOS, ne?
Koristi linux inace na windowsu koristim aviru i dobra mi je za moje potrebe a na linuxu nista ne koristim
Avira AntiVir najbolji ti je
AJ NEKA NEKO SEND LINK OD AVG DA SKINEM PLS ! samo saljite provjerene linkove !
Pozz ako hoces da ti virusi ne ualze na comp najbolji ti je bgm nabolji Avast 4,8

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.