Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows 7 i torrent

141 pregled · 4 odgovora · otvorena 21.09.2009. u 19:33

"Rijesi svoje probleme oko programa, operativnih sistema, ADSL" taman mi pristaje opis kategorije foruma :D

Naime, imam problem sa torrentom (utorrent je u pitanju, nisam probavao neki drugi, mada najmanje sumnjam da je do toga).
Koristio sam inače torrent na xp-u (znam ga podesiti, da daje max brzinu skidanja i sve to) i nedavno sam prešao na win7.
Eh sad ide problem. podesio sam (na isti sistem) sve što inače podesim na XP-u, otkloni mi se onaj X ili ! i dole na statusu ima ona kvakica kao da je sve OK,
ALI...
Meni torrent i dalje skida max do 10kBps (10 je mila majka). Seedera ima preko 180... probavao sam i druge torrente skidati.. sve isto... sporo ko... puz :D

Ima li ko kakvo rješenje, jel se neko susreo sa ovakvim problemom na Win7?
Hvala
Sto se mene tiče, u pravu si za klijent koji koristiš ali ako ti ne pomogne ovo što ću ti sada objasniti, onda ne bi bilo loše da probaš neki druggi, Bitorrent koji je isti 95 posto.
Windows 7 kao i Vista ima firewall sa posebnim mogućnostima ali je i jači nego onaj na xp a to ti je prva rupa kuda prolaze podaci.
U klijentu imaš opciju da se taj program oslobodi pegljanja kod firewalla i to bi treba chekirati.
Još jedna stvar, instaliraj ipv6 u tom klijentu.
Da ne otvaram novu temu , moze li mi neko poslati na pm direktan link za full win 7 ...
ja imam na dvd-u win 7 ima 4 GB neznam koceti dati link jer ima da se nacekas......
mislim da je 7 2.6 gb, a torrent, u firewallu add an exception, ili ti router stiti p2p, pa sad vidi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.