Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Usb ne ocitava

92 pregleda · 8 odgovora · otvorena 01.09.2009. u 20:32

vako imam problem oko usba do neki dan je sve radilo ok ocitavao usb ali sada da prebacim neke slike sa mora na komp sa USBa nece da ga ocita. Imam 4 porta 2 naprijed 2 nazad i ni jedan ne radi tj ne ocitava, ali imam mx518 koji je na usb njega ubacim on radi...
I sta sada da radim jer mi stvarno je ovo potrebno da popravim??:(
Neznam dal se moze napravit usb.. kupi novi j*m ti usb od 20 KM ima 4 GB-a
FireFist je napisao/la:
Neznam dal se moze napravit usb.. kupi novi j*m ti usb od 20 KM ima 4 GB-a
ma nije do usba jarane probao sam ih 10 ne radi niti jedan cuje se onaj zvuk kad ga ocita ali kada udjem u my computers poslije nekog vremena jer vidim da ga samog nece ocitati nema ga nidje pls help:(
Pa jesi probao kod nekog drugog ubaciti usb ako tamo radi znaci do pc je ako ne radi onda je do usb (pokvario ti se onaj ulaz).
ako moze u taj gdje ti je mx ... Onda njega stavi tu a mx probaj negdje drugo ... Ak radi eto ... bolje ista nego nista .. xd
mirofa je napisao/la:
Pa jesi probao kod nekog drugog ubaciti usb ako tamo radi znaci do pc je ako ne radi onda je do usb (pokvario ti se onaj ulaz).
probao sam sve ulaze neradi ni jedan cuje se onaj zvuk kad ubacim usb ali nemogu da ga nadjem nidje kontas?

EDIT : IMAM 10 USBOVA i svaki sam probao ni jedan ne radi ocm
Koje si programe instaliro kad ti se to pojavilo ?

Najlaksa opcija system restore do datuma kad je sve ok bilo.
Kontam te ... meni je bilo tako ali sa telefonom ja ubacim cuje se da je usao ali ne o citava . Ja par puta ubacim izbacim i nekako proradi. Moje misljenje za moj pc da je do virusa a sad sta je kod tebe nebo zna..
mirofa je napisao/la:
Kontam te ... meni je bilo tako ali sa telefonom ja ubacim cuje se da je usao ali ne o citava . Ja par puta ubacim izbacim i nekako proradi. Moje misljenje za moj pc da je do virusa a sad sta je kod tebe nebo zna.. :-X
ok skontao sam te hvala svima nemogu naci rijesenje pa cu vidjeti sa jednim mojim drugom koji zna oko toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.