Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Combat Arms

83 pregleda · 9 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 15:47

Znaci ovako:

Vidio sam u nekim novinama igricu Combat arms i odlucio je skinuti i da je malo igram,pa da vas pitam,jel uredu da pocnem igrati ovu igru,i hocel me ista košati.
Combat Arms - Free Online FPS

Igra je velika svega nekih 500 mb. Nakon instalacije potrebna je registracija i naravno logiranje na acc. Igra ima 4 moda:

1.Elimination
2.One Man Army
3.Search & Destroy
4.Capture The Flag

www.combatarms.nexoneu.com

Znaci skines ovaj GameClient , pokrenes ga i kliknes na download i cekas da se skida.Namjeravao sam je i ja skunut' pa kad mognem download cu je.
http://www.gamers.ba/forum/31/64775/combat-arms-europe-free-online-shooter-/
miire je napisao/la:
Combat Arms - Free Online FPS

Igra je velika svega nekih 500 mb. Nakon instalacije potrebna je registracija i naravno logiranje na acc. Igra ima 4 moda:

1.Elimination
2.One Man Army
3.Search & Destroy
4.Capture The Flag

www.combatarms.nexoneu.com

Znaci skines ovaj GameClient , pokrenes ga i kliknes na download i cekas da se skida.Namjeravao sam je i ja skunut' pa kad mognem download cu je.
tnx :D
Samo da ti kazem da je igrica glupa ko konj m16 gadjam covjeka na veliku udaljenost pojedinacnim pucanjem i nista mu a mp puskama ko od sale head i kakva je to relnost nikakva, kad sam to vidio odma je izbriso.drzi se ti cs-a combat arms je s...e.
adnan450 je napisao/la:
Samo da ti kazem da je igrica glupa ko konj m16 gadjam covjeka na veliku udaljenost pojedinacnim pucanjem i nista mu a mp puskama ko od sale head i kakva je to relnost nikakva, kad sam to vidio odma je izbriso.drzi se ti cs-a combat arms je s...e.
ja cu skinuti,probati,pa vidjeti i provjeriti ;)
proxio95 je napisao/la:
ja cu skinuti,probati,pa vidjeti i provjeriti
Ja sam je sad download , napravio acc i igrao

Igrao na nekom serveru , znaci igrica predobra.

Dao sam i jaranu pa ce i on istall pa da igramo kasnije.Neces se pokajat sto si je download 100 % , bar ja nisam ^.^
miire je napisao/la:
Ja sam je sad download , napravio acc i igrao :D

Igrao na nekom serveru , znaci igrica predobra.

Dao sam i jaranu pa ce i on istall pa da igramo kasnije.Neces se pokajat sto si je download 100 % , bar ja nisam ^.^
toooooooo...drago mi je da ti se svidja....mislio sam te pitati mozes li tu dodati prijatelje odnosno friend i mozes li tu osnivati klanove pa da mi osnujemo jedan ako hoces :)
proxio95 je napisao/la:
tnx :D
ima jos i spy hunt, fireteam, i neki fazon sa zombijma to ces dobiti kad sines 2-3 patcha bez kojih ne mozes igrati.
igra je besplatana ako se mislis preznojavati nabijajuci levele i gp, a mozes svasta kupiti za pare.
lose joj je sto se oruzija iznajmljuju a ne kupuju(mozes iznajmiti npr. AK 47 za 1 dana, 7 dana ili mjesec)
NIX94 je napisao/la:
ima jos i spy hunt, fireteam, i neki fazon sa zombijma to ces dobiti kad sines 2-3 patcha bez kojih ne mozes igrati.
igra je besplatana ako se mislis preznojavati nabijajuci levele i gp, a mozes svasta kupiti za pare.
lose joj je sto se oruzija iznajmljuju a ne kupuju(mozes iznajmiti npr. AK 47 za 1 dana, 7 dana ili mjesec)
ok :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.