Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

extibo

1.531 pregled · 49 odgovora · otvorena 28.08.2009. u 23:57

Mislio sam da ovo nikad necu uraditi. Tekst je napisan u svrhu informisanja gejmerske populacije, a ne nekog pozdrava/zaljenja, cega vec.

Bilo je to davne 2005. Bio sam jedan od mnogih balavaca, koji samo zele da se domognu admina. Da imaju moc, da imaju vlast.

Tadasnji head admin na EPN-u, Mirza, dodao mi je admina. Server je zjapio prazan, medzutim, nastavio sam. Trudio sam se, zezao se sa AMXX-om dok nisam nesto postigao. Server se polako puni, sve je vise i vise hejtera kojim nije jasno ko sam. Ukucate jednostavno "extibo" (bez navodnika) u search, i shvatiti ce te o cemu pricam.

Kako je server 24/7 pun, vise ne mogu sam. U dogovoru sa Mirzom, postavljaju se novi admini. Server postaje jos bolji, sve vise i vise igraca igra, nema psovki, cheatera, skoro pa sve perfektno. U isto vrijeme primam bezbroj prijetnji; uzimam ih zdravo za gotovo. Sve do jednom. Bila je zadnja sedmica 1. polugodista. Pricekali su me. Detaljnije necu pricati, izvukao sam se uglavnom.

Postajem head admin. Server pun kao i obicno, nema znacajnijih dogadzaja. Pravim pauzu.

Vratio sam se. Iznenadzen sam. Jednostavno nisam mogao vjerovati sta se sve desava. Psovke, cheateri... Nevjerovatno. Kontao bi neko - "papci sa dna kace". Vremenom, server se popravio donekle, medzutim nije to to. Nije poprimio stari sjaj, drugim rijecima, nista nije isto.

Idem. Od ponedjeljka novi head admin ce biti Daemona.

Kroz ovu veliku "skolu", upoznao sam mnogo ljudi koje nikada necu zaboraviti: Sanny, K!llum!nAt!, Zwer, LoCo, The_T[A]rgeT, KIBORG, NjooFRa, SIDER, KNELE, haruN, escape, wicky, Schulz, FataL, Wertu, arki, HybeN, esT, infusioN, trapo, SWEN, hole, KillaOR, i rahmetli mi[0]

Ako sam koga zaboravio, ne zamjerite mi, i vi ste mi ostali u srcu.

I tako... opet misterija. Ko je ovaj extibo? Zasto odlazi? Zasto njega "pola Sarajeva" trazi? Gospodo, na vama je da skontate.

Cuvajte se.
BillGatesSon je napisao/la:
ne znam te, nit me zanima ko si, ali kolko sam ja na ovom gamersu i kolko pratim ovo ti si, po meni, jedan obicni furac koji misli da je bog i batina jer ima tog famoznog admina na cs serveru.

no hard feeling, samo moje misljenje.
Ti samo jedan obican balavac!

Kako mozes govoriti za nekoga koga ne poznajes da je furac! To dokazuje koliko si "zreo" i ti i 90% ljudi koji tako misle o Miranu, a ne poznaju ga!

To ako nekoga greskom banuje on ili bilo ko drugi od admina nije razlog da mu se prijeti i da se covjek osudjuje svakom se moze desiti da napravi grasku. Necu dalje da duzim, posto ovdje stvarno nema smisla raspravljati se sa pojedincima!

Post dobio aplauz od wcKd

nezz, meni se cini da si ti digo' onu temu nesto update cs ovo ono, da vjerovatno si ti, trazio citav dan igralo mi se cs, nigdje pravog linka, dodjem na gejmers, kad ono tvoja tema, zlata vrijedna.
nezz te ovako tako da ne bi da komentarisem, par puta sam te pitao nesto za cs odgovorio si odma, hvala ti.

uglavnom sretno u RL.

mogo si nam ispisat kako su te safatali ? dosadno jbg.
vulper je napisao/la:
Mora da su i njemu zabili šišariku u šupak, naopako, pa se istravio jadan.
Nije da su ga maltretirali

HAHAHAHAH

Jakna mu bila oduzeta :P da ga ne ofiram vise

Post dobio šamar od wcKd

Iskreno boli me ona stvar i za epn,a i za tobom.

Post dobio šamar od wcKd

BillGatesSon je napisao/la:
ne znam te, nit me zanima ko si, ali kolko sam ja na ovom gamersu i kolko pratim ovo ti si, po meni, jedan obicni furac koji misli da je bog i batina jer ima tog famoznog admina na cs serveru.

no hard feeling, samo moje misljenje.
+1

Post dobio šamar od wcKd

" Daj mi admina"

"Ne dam"

I eto zbog toga ga traze itd...furaci se stisli,kontaju mogu nabit svima oklagiju u supak e pa mogu al u qrcu.

Razumijem te Mirane,pusti debile,zao mi je sto ides al et...gl dalje brate =) <3
hahaha sada svima zao sto ODE FAMOZNI EXTIBO a najveci mu dusmani swi ja to ne prikrivam on je meni antipatican i ja sam njemu 100% al nikad necu zaboravit AMX_SLAP 1 ispred sultana uzivo ;)

Post dobio šamar od wcKd

Mislim da si jedan obicni kretenko, koji nije mogao (ne moze ni sad) da nesto postigne u RL pa se ku**i po netu. Recenice su ti toliko inspirativne da mi se odmah sere.
Nek se javi ko ga je prebio ima pivu od mene.

Post dobio šamar od wcKd

Znate sto je meni najgore sto se neki ovdje furaju bas na takve stvari. Meni stvarno nije jasno sta vama nekima znaci sto cete bit bolji od mene ili nekog drugoga bolji u cs-u...sta vam to znaci u rl....ku**c friski vam znaci....

To je je***a igrica i tako je i shvacajte....necete od toga zivjet i to si zapamtite..

Pa nije bitno ko ga je prebio, il' sta vec ... Pa jarane ... sacekat' nekoga i lesit' ga radi igrice ... vrhunac ...
Citajuci maloumne komentare pojedinih clanova, dodje mi da zaplacem..

Brate, ti si mozda meni prezreo za svoje godine.. Sjecas se i ti davno kada smo imali nesuglasica, radi gluposti, bio sam ja dijete, ti jos vece.. Nakon par godina sam se bas iznenadio promjenom tvog razmisljanja, komentarima na g.ba, ponasanjem na serveru i ostalim... Mora ti biti jasno da kada se istices (tj. imas neku vecu funkciju od ostalih), vecina ce te mrziti zbog zavisti..

Meni je totalno bezveze da se neko svadja zbog je***e igre, a ne da se fizicki obracunavamo.. Uostalom lako je biti mangup kad par likova ufati jednog.. Pusti primitivce, furaj svoj zivot.. U posljednje vrijeme sam te bolje upoznao, i radi se o jednom normalnom momku, opet kazem koji je zreliji dosta od svojih vrsnjaka.. Furaj svoj fazon, boli te neka stvar za idiote
gl in rl , mozda je ovo samo odlazak s g.ba, ne znam niti zelim da znam

sto se tice tebe kao osobe, mozda sam te na tek na kraju poceo cijeniti i shvatati ko si doista, ali et', bitan je kraj, kao sto kazu ono?
:(
znaci nowa zrtva Daemona :(

:(

sad ponovo ide ono smaranje za admina pa onda psovanja i prijetnje i kako to sve ide ...
GL nowom Head Adminu

nemogu vjerovat kako ima maloumnih ljudi na ovom portalu

vecina ovih sa ID preko 30k nesposobno za zivot a nadju komentarisat ccc
Ma pametan momak , trudio se al' napacena djeca ipak razorila bi i naseg Chuck Norissa.Cuo sam davno kad sam cs igro , pa kad se pricalo da se extiba trazi jer mu admina ne da , stvarno jadno na njemu da odluci kako ce ici tijek servera.
Vi sto govorite "sretno u rl life" kolko sam ja shvatio on ide samo sa epn'a ne sa gamersa
Epn je ionako karina od servera. Guta sve živo. :(

Post dobio šamar od wcKd

blazzerfn je napisao/la:
hahaha sada svima zao sto ODE FAMOZNI EXTIBO a najveci mu dusmani swi ja to ne prikrivam on je meni antipatican i ja sam njemu 100% al nikad necu zaboravit AMX_SLAP 1 ispred sultana uzivo ;)

HHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HHAHAHAHAHAHAHAHAHA

AMX_SLAP 1 UZIVO HAHAHHAHAHA

DA NIJE BILO

AMX_UBERSLAP ? HAHAHHAHAHAH

Post dobio šamar od wcKd

Nikad mi se nisi svidjao , zato sto si drama ufuran..

Sretno u daljem zivotu..

Post dobio šamar od wcKd

Zao mi je da ides sa portala, ali tvoja je odluka, i naravno svi je moramo prihvatiti.

EPN, odavno igram na njemu ( znam to i niko mi ne moze reci nesto drugo). u zadnje vrijeme samo i igram na njemu jer mi tu raja igra, i znam da je pun server uvijek. Samo jedna informacija da sam zadnjih nekoliko noci sa prijateljima da 4-5 ujutro igrao na tom serveru, i nema ljepseg osjecaja kada igrate 4 na 4 ili 5 na 5 i uzivate u pravom gameplayu csa, zezate se pricate na chat i tako to, i NIKO ne proziva, sto najvise mrzim.

Drago mi je da ce biti taj novi admin, jer na zalost sam primijetio porast retardirane djece koji koriste cheat na EPN-u.

(L) EPN
Kramer je napisao/la:
Zbog PC igre se tući?!

Priceless....
a jbg
bok1 je maesa trazio po skoli hahaha :D

ugl,
ex brate sretno u zivotu, j**o te igrice :D
samo pazi da ne pljunesh sam sebi u usta, pa se vratis opet u ovo sranje :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.