Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

forumer-opet :)

69 pregleda · 2 odgovora · otvorena 11.09.2009. u 22:58

e raja,napravio sam jos jedan forum preko forumer coma,ma beze,vise iz dosade neg sto mi trewba zaista,ono nesto beze skroz i uradim sve ko i inace i otovrim neki podforum koji sam nnapravio i ono ako u tom pdf-u ima jos neki pdf i kad otvorim ono gdje bi inace trebalo biti NEW TOPPIC-nema toga...
ono ne mogu otvarati teme upodforumima i tim "velikim" temama,a ja sam admin,i bas sam ja kreirao i forum,ono gl sam admin tako da mi nije neko drugi ,nesto kao,zabranio ili nesto tome slicno,pa STAD A JA URADIM???,KAKO DA NORMALNO PISEM TEME KO I NA FORUMU KOJI SAM NAPRAVIO PRIJE ISTO PREKO FORUMERA I KOJI NORMALNO RADI,NA OVOM NOVOM NE MOGU OTVARATI TEME ONO KO KORISNIK OBICNI I TO A TAMO MOGU SVE NORMALNO....
Kao prvo.
Procitaj svoju temu jos jednom. Kada je procitaj, edituj je tako da je moze svaka normalna osoba shvatiti i procitati.
Kada to uradis, onda ocekuj "kao drugo."

A do tada, moli se bogu da sam shvatis sta si napisao.
Philosopher je napisao/la:
Kao prvo.
Procitaj svoju temu jos jednom. Kada je procitaj, edituj je tako da je moze svaka normalna osoba shvatiti i procitati.
Kada to uradis, onda ocekuj "kao drugo."

A do tada, moli se bogu da sam shvatis sta si napisao. :-X
jesil glup?e ako ne mozes svatiti sta sam gore napisao,idi skoci sa balkona...
fino samo objasnio:
napravio sam forum,preko forumer.coma(jel ti do ovog dijella jasno??? ),sad sam napravio teme na tom forumu(kategorije),onda u tim kategorijama,odnosno "velikim temama" sam napravio podforume-manje teme(JESIL OVO SKONTAO ? ),eh sad u tim podforumima en mogu otvarati teme normalne,nema mi nigdje ono NEW TOPIC,a PRIJE NEKAD sam napravio isto forum preko FORUMER.COMA i na tom forumu sam SVE ISTO URADIO i na tom forumu bez problema mogu u podforumima otvarati teme-IMAL TI SAD STA NEJASNO???i nemoj pametovati u mojoj temi,otvori sebi temu pa pisi sta god hoces....

Post dobio šamar od Philosopher

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.