Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Facebook Cipovi 1mil.

625 pregleda · 23 odgovora · otvorena 28.08.2009. u 10:47

Zdravo,

Hocu da kupim 1mil. Fb cipova i da posaljem svom jaranu za njegov 18 rodjendan. Lik nenormalno voli poker, i hocu da ga ugodno iznenadim sa jednim milionom. Dajem 1km kredita (posto toliko i imam) + 50 bodova.

* Prvo cu poslat pola marke, a vi cete meni pola miliona, pa cu ja opet pola marke poslat, a vi opet pola miliona. Kada se zavrsi transakcija, dobicete i 50 g. ba bodova.

Hvala svima unaprijed..
Ne valja kockati, može se navući na prave pare pa onda tapija...
riaad je napisao/la:
Ne valja kockati, može se navući na prave pare pa onda tapija... :D
haha riyaa :D. Ma sta cu mu ja. Ja ga samo zelim iznenaditi malo. Znam da ce se obradovati i vise nego sto mislim :). Al tesko da cu naci nekog da prodaje al et' .
ney je napisao/la:
haha riyaa . Ma sta cu mu ja. Ja ga samo zelim iznenaditi malo. Znam da ce se obradovati i vise nego sto mislim . Al tesko da cu naci nekog da prodaje al et' .
Banovat' ce vam account ako vas u'fate.
megamix je napisao/la:
Banovat' ce vam account :o ako vas u'fate. ;D
Ja sam gledao kako je moj jaran slao njegovom rodjaku cipove. Poslao mu je 500k, i nisu ga banovali. Samo sto vise nije imao 800k, nego 20k. Samo su mu iznos smanjili. I meni ce tako smanjiti iznos (mada nece imati sta smanjiti) al nema veze kad ja to skoro pa i neigram...
ney je napisao/la:
Ja sam gledao kako je moj jaran slao njegovom rodjaku cipove. Poslao mu je 500k, i nisu ga banovali. Samo sto vise nije imao 800k, nego 20k. Samo su mu iznos smanjili. I meni ce tako smanjiti iznos (mada nece imati sta smanjiti) al nema veze kad ja to skoro pa i neigram...
Ako vas uhvate, smanje i tebi i onome kome si slao iznos za 90%, znaci - tebi ostaje samo 10%.

Takodjer, ako te prvi put uhvate dat' ce ti jos jednu sansu, drugi put - banned.

Treb'o si procitat' TOS ( Terms of Service ) prije nego sto si accept'o.
megamix je napisao/la:
Ako vas uhvate, smanje i tebi i onome kome si slao iznos za 90%, znaci - tebi ostaje samo 10%. :)

Takodjer, ako te prvi put uhvate dat' ce ti jos jednu sansu, drugi put - banned. ;)

Treb'o si procitat' TOS ( Terms of Service ) prije nego sto si accept'o. :)
Ja sam cuo da se moze slati odredjeni iznos svakog mjeseca..
megamix je napisao/la:
Ako vas uhvate, smanje i tebi i onome kome si slao iznos za 90%, znaci - tebi ostaje samo 10%.

Takodjer, ako te prvi put uhvate dat' ce ti jos jednu sansu, drugi put - banned.

Treb'o si procitat' TOS ( Terms of Service ) prije nego sto si accept'o.
stipu gluposti "ako ga uhvate" opomena pa ban ali ga nece uhvatit ja sam u to siguran provalio sam bruku FB profila i svaki cent sebi poslo niko nije skonto
megamix je napisao/la:
Banovat' ce vam account ako vas u'fate.
Meni i bak1ru banovali 3.2 biliona...
Oni su svuda oko nas mislite da ne vide sta pisete !
Tacno za par minuta dok pronadju preko setalita vas i skontaju vas profil banovace vas i obrisati svaki dolar sa akaunta. hawrhahwhra.

Prije se moglo prebacivati sad te uhvati ako samo ides na sve pa odustanes i ti fazoni nadjes neki sto i igras fino ali preko msn/chat-a govoris karte ali to ide sporije

Poker posto dosadan sad j**o ga. Usrali raznim nepotrebnim inovacijama igru. Imo sam preko 10 miliona čipova, i sve sam nepovratno izgubio.

BTW. Pitaj lika sa nickom xenonz
Banovani su oni sto su slali chipove preko privatnih stolova koje su oni pravili , sad samo udjes u sobu gdje nema niko i prebacujes normalno ( sve dok neki hajvan ne udje )...
FaintSmile je napisao/la:
Banovani su oni sto su slali chipove preko privatnih stolova koje su oni pravili , sad samo udjes u sobu gdje nema niko i prebacujes normalno ( sve dok neki hajvan ne udje )...
Prci im mater nemoreš nać prazan stol da ti ne udje neki Muhamed, John... sad nema upoce praznih stolova:S
Gamers_ba_kruh je napisao/la:
Prci im mater nemoreš nać prazan stol da ti ne udje neki Muhamed, John...:P sad nema upoce praznih stolova:S
Jeste ja maloprije da prebacim cipove , nadjem ja prazan sto kad mi uleti Ramazan na sto.
3Nt3l je napisao/la:
Ne valja kockati, može se navući na prave pare pa onda tapija... :D
samo goldwina udarati valja :D
ALLMIGHTY_ je napisao/la:
300 evra = 1b ... :D kontakt pm :D
tolke pare samo budala moze dati za to........................
NEEDYNHOOO je napisao/la:
Ako nisi vec nasho ostavi podatke na pm dat cu ti ja dzaba ;)
Ae brate posalji 1 milion. Ja cu tebi poslati 50 bodova kad sam vec stavio..

Ostavio sam podatke na pm..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.