Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Facebook acc hacked - 2. put

292 pregleda · 19 odgovora · otvorena 11.10.2009. u 15:26

Zamolio bi vas ovaj put da ne brisete temu je rse svakome moze desit a mogao bi upasti i u probleme zbog ovog...znaci fb acc mi je hacked...znam da neki ljudi s foruma znaju kako to vratiti...zato vas molim da mi pomognete...pm ko to moze da se sve fino dog i da mu dam odredjene informacije....i mail na kojem sam registred je takodje hacked....tako da....

i acc na gn network mi je hacked
ne brisite temu pls
Idi na forgot password.
Da si se malo potrudio i potrazio po forumu nasao bi rijesenje za tvoj problem. Bilo je 1000 ovakvih tema
nc je napisao/la:
Idi na forgot password.
mail na kojem sam reg je takodje hacked...tako da nmg poslat pw na taj mail jer je ptaj sto je uzeo promjenio pw
Fragnatic je napisao/la:
mail na kojem sam reg je takodje hacked...tako da nmg poslat pw na taj mail jer je ptaj sto je uzeo promjenio pw
Ima li secret question na facebooku? Ako nema onda jedino mozes poslati mail supportu, ne znam da postoji drugi nacin.
Daj nek neko meni hacka faceboock ili msn ili bilo sta da mu skinem zvijzdu sa neba kolko treba biti smotan
Boli me qrac sto si ti idol i sto ne znas ni passa cuvati od mailova.
cannabis4posho je napisao/la:
Boli me qrac sto si ti idol i sto ne znas ni passa cuvati od mailova.
dajete bespotrebne komentare ja pitam imal neko da zna da vrati to a ne da mi pametuje ovdje kako sam idol il sta ja znam vec..
Fragnatic je napisao/la:
dajete bespotrebne komentare ja pitam imal neko da zna da vrati to a ne da mi pametuje ovdje kako sam idol il sta ja znam vec..
Aha, vratit ce ti ali mozda u nekom narednom zivotu
http://www.gamers.ba/forum/7/76663/provaljen-pw/ mozda pomogne !
Prvo, nije ti fb acc hacked, vec mail. Ti sto si ispo naivan i neko ti saznao pw od maila, nije nas problem. I zar zaista mislis da je neko na ovom forumu spreman "hackovati" stranicu tipa FB? Takav sigurno ne bi "bacao" svoje vrijeme na ovom sajtu...
MOra da si neka slavno licnost btw probaj da ides na forfot my password
AulleTa je napisao/la:
Da si se malo potrudio i potrazio po forumu nasao bi rijesenje za tvoj problem. Bilo je 1000 ovakvih tema
nadji mu ti jednu od tih 1000 tema kad si tako pametan
duca je napisao/la:
nadji mu ti jednu od tih 1000 tema kad si tako pametan
http://www.gamers.ba/forum/7/76663/provaljen-pw/

Naš'o mu?
Biti smotan da ti neko izvuce password i da ne neko "hacka" account nije ista stvar.
Ti si ono prvo, tako da, tesko da ce ti neko pomoci.

Inace, koliko je tesko "hackati" Facebook, tako je tesko i msn, jer bi morao njihov server napasti. Znaci, nije hackan, nego si ti smotan i ili si nekome dao pass ili si bio glup pa klikto na svakave linkove koje ti ljudi postavljaju.
Jason je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/7/76663/provaljen-pw/

Naš'o mu?
ma kazem samo onom spameru ako on moze da nadje da mu da link teme :D
Philosopher je napisao/la:
Biti smotan da ti neko izvuce password i da ne neko "hacka" account nije ista stvar.
Ti si ono prvo, tako da, tesko da ce ti neko pomoci.

Inace, koliko je tesko "hackati" Facebook, tako je tesko i msn, jer bi morao njihov server napasti. Znaci, nije hackan, nego si ti smotan i ili si nekome dao pass ili si bio glup pa klikto na svakave linkove koje ti ljudi postavljaju. :-X
sto jes jes...i ti si pravi filozof :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.