Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sarajevo - Cluj

623 pregleda · 56 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 18:09

eo vako veceras za nekoliko sati na teren u Rumuniji ce istrcat igraci Sarajeva jedini preostali predstavnici BiH u Evropi...
ja sam inace navijac Zelje :D al ovom prilikom zelim da uputim srecu igracima Sarajeva da pobjede Cluj i odu u grupnu fazu kupa Uefa ili Lige Evrope kako se sad zove....
pa et pozelimo im svi srecu zajedno....
Go Go Go Sarajevo ....
mislim da ce biti 0-1 za Sarajevo :D
pozz
i jos jednom
GL^
i ja sam navijac Zelje ali veoma cu se radovati ako Saraj prodje dalje..... Sretno igracima i navijacima !
ti nisi nikakav navijač Zelje!

@ cim postavljas teme o Sarajevu.. vidim kroz karte,da si ti samo simpatizer,koji nezna kad je zadnji put otiso na tekmu Zelje!

@2 yordo,nebrukaj se..

aj ba yordo,nemoj mi te Titine priče.

Ja nebi volio,ti si poznata faca s juga,normala.. al ti bi volio da te pitari tucaju narednih godina,aa Sarajevo proslo,ha hu! ja nebi!
Sanjaj , 5:0 za Cluj , tuzno al istinito
Medixon je napisao/la:

@ cim postavljas teme o Sarajevu.. vidim kroz karte,da si ti samo simpatizer,koji nezna kad je zadnji put otiso na tekmu Zelje!

@2 yordo,nebrukaj se..

Ja nebi volio,ti si poznata faca s juga,normala.. al ti bi volio da te pitari tucaju narednih godina,aa Sarajevo proslo,ha hu! ja nebi!
kako ti znas kakav sam ja navijac zelje pojasni mi malo Milane tarotu ?
Imamo potencijala , imamo sanse ... GL Sarajevo , uvjeren sam da pobjedjujemo.Šteta što nema prijenosa nikako nisu prenosili ove 3 utakmice sto je Sarajevo igralo u evropi ...

GL

HZ'87
9-)
Medixon je napisao/la:

@2 yordo,nebrukaj se..

Ni ti nisi .

Brate ti ne navijas za Zelju , nego protiv Sarajeva..
Mislim da takve kao ti treba izbacit' s tribine.

Iako ne navijam za Sarajevo , volio bih da Sarajevo prodje , da malo osvjetli obraz Drzave.
Ja sam navijač Chelsea ali želim svu sreću Sarajevu i da prođe aBd.
Ako budemo trcali borili se igrali hrabro bice rezultata puno srece momci !
;) abd da prodje .....

btw imal igdje prijenos :S
...za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu oo sarajevo oo sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu... 0:2
Ja sam Tuzlak volim Slobodu al ipak sretno Sarajevu bilo bi fino da nam se cuje za ovu Bosnu :).
pwnZOR je napisao/la:
abd da prodje .....

btw imal igdje prijenos :S
ima keno :$
http://fksarajevonews.yolasite.com/
Sretno nasim predstavnicima veceras, i uz moju i vasu podrsku, i navijace koji ce biti tamo, i uz igru ko u Sarajevu, nas predstavnik moze elegantno u grupnu fazu takmicenja !

~ Nikad nemojte podcjenjivati nase ekipe, recite svi : " Moze Saraejvo i Reala pobijediti "

ha ya..

GUDLJAK SARAJEVO !
Volio bi da Sarajevo pobijedi makar 3-0, ali tesko.

ABD biće biće.
Medixon je napisao/la:

@2 yordo,nebrukaj se..

e jarane ovako iso sam sad protiv Sirokog i Zrinjskog kuci sto znaci da domace tekme ne proopustam a na gostovanja idem samo u Lukavicu i derbije svake... kontas mrtvi sam navijac Zelje....al bi et neznam ni ja sto volio da Sarajevo prodje u grupnu fazu brate ionako nece proci grupnu fazu al et da se cuje malo i za Bosnu ...et sto bi volio da prodju i jos ce malo kiksat u lizi :D
nemoj bezveze pisat ovo ono kad nemas pojma aj pozz
imali smo svoje sanse i prilike na domacem terenu , sada su nam sanse minimalne jer cluy je cluy , gostovanje je gostovanje :=) al et nadam se prolazu - kiss!<3
Inter ftw.

sretno sarajevo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.