Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sarajevo - Cluj

623 pregleda · 56 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 18:09

eo vako veceras za nekoliko sati na teren u Rumuniji ce istrcat igraci Sarajeva jedini preostali predstavnici BiH u Evropi...
ja sam inace navijac Zelje :D al ovom prilikom zelim da uputim srecu igracima Sarajeva da pobjede Cluj i odu u grupnu fazu kupa Uefa ili Lige Evrope kako se sad zove....
pa et pozelimo im svi srecu zajedno....
Go Go Go Sarajevo ....
mislim da ce biti 0-1 za Sarajevo :D
pozz
i jos jednom
GL^
jao Hadzica prazan go fuli jaoooooooo !

Post dobio aplauz od bak1r

e jebiga 2 0 -_-

napuste se ku**a debili sto govorite protiv sarajeva na ovoj temi

2 - 1

HAJMO JOSH JEDAN
4 minute ;/
kraj ! :S :S :S :S da hadzic nije pogodio stativu 2 : 2 bi bilo i prolaz :/
Steta, a cuj skoro ga zabio GG momci, nista onda ocekujemo meceve sa ermenijom, estonijom

Eo sad vidjeh na hayatu ce bit ermenija-bih 5.9. Znaci vodit ce mijajlovic toooo ludnica bice 5 komada
emiRRRR_ je napisao/la:
kraj ! :S :S :S :S :( :( da hadzic nije pogodio stativu 2 : 2 bi bilo i prolaz :/
jebiga-.-

fuj fuj fuj fuj prazan go >_>
Hoce papa krstit kosevo, treba bugari da proci koji put

Bice bolje, nek reprezentacija odigra sto bolje umije da aBd prodjemo
dobri smo, ali Hazdic me iznevjeri sta mu bi !? prazan go fulio ! ali dali smo jedan go dobro je nema veze vise srece sljedece godine

Ma smijesno gledao sam ispred pekare svoje imao prenos na platnu... onaj bot fuli prazan gol. omg
codex je napisao/la:
Steta, a cuj skoro ga zabio GG momci, nista onda ocekujemo meceve sa ermenijom, estonijom

Eo sad vidjeh na hayatu ce bit ermenija-bih 5.9. Znaci vodit ce mijajlovic toooo ludnica bice 5 komada
i sa Slaviom pa onda dalje . Navijam za Zelju i idem na svaku domacu tekmu (na gostujuce samo Lukavica, Zenica i derbi) al zao mi je sto se nece govorit kad budu parove izvlacili..
"Sarajevo from BiH"
da bar hoce BiH proc pa da imamo razlog za navijanjem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.