Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 65 bodova

[Logo]Mini Wars Loadscreen

757 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.08.2009. u 11:48

Znaci ovo ne treba meni, treba prijatelju koji je pravio ovo mapu. Mapa se fino razvija, i vec je skoro godinu dana u opticaju, tako da ce vjerovatno i trajati.

Ko je od vas igrao war3, znat ce o cemu se radi. Treba mu loadscreen za mapu, tj kad loada da se ta slika vidi.

Rezolucija slike: 800x600
Slika: Nebitno, samo da bude vezano za Warcraft svijet, odnosno Undead i Humane.
Background: isto kao i slika
Logo: Da na slici bude ovaj logo, i da se uklapa sa ostalim dijelom slike.

U donjem desnom cosku mozete ostaviti svoj potpis (kao u doti).
U donjem lijevom cosku, napisite map by crusher.

Ostalo neka obavi dizajner slike.

Mozete koristiti i dijelove slike iz >

Mislim na ove 4 slike u srediti jer su uzete iz mape.
zamijenio sam narandzastu plavom(ne zelis znati kako je smijesno izgledalo ono narandzasto)
IC45 je napisao/la:
zamijenio sam narandzastu plavom(ne zelis znati kako je smijesno izgledalo ono narandzasto)
Prilagodi malo taj font tom "logo-u", i neka bude malo deblji font neki .
VioleN je napisao/la:
Prilagodi malo taj font tom "logo-u", i neka bude malo deblji font neki :).
Evo:

i evo ti ova varijanta:
E'o nesto od mene... 

EDIT: Evo ispravio sam text opisa mape, po tvojoj zelji...btw. mislim da bi se trebao odlucit kome ce bodovi ^^

Post dobio aplauz od skala

*imam psd moze se mjenjati sve po zelji...
Edit:
Ako ne valja ni ovaj font,javi da i njega mjenjam...
IC45 je napravio sliku od Lich Kinga i sviđa mi se. Na njoj ne treba više promjena.

[Link od Slike]

soNgY je napravio dobar posao, samo što treba promijeniti tekst u ovaj (ispod):

Pick a hero, wait for creeps, lane for experience and gold. Once you become stronger, you can kill bosses for treasure and more experience. Kill enemy heroes for Heroic Points which can be later exchanged at your corresponding Castle, which obviously, must be defended.

[Link od Slike]

Kroks Nemam pritužbi na ovu sliku osim teksta koji je ispod slike, a to je: Map by Crusher i Image by: neznam, ne vidim. To neka promijeni u malo razumljiviji font ako nije problem.

[Link od Slike]

FireFix Dobar posao, samo napiši crusher sa veliko C i ono gdje ti je - Map by : < imaš razmak. Treba biti Map by: < bez razmaka. Zahvaljujem unaprijed!

[Link od Slike]

To bi bilo to za sad. Zahvaljujem se svima na trudu, te naravno vaš će se rad nagraditi kreditima u mapi!

Crusher. 9-)
CrusherCLF je napisao/la:
IC45 je napravio sliku od Lich Kinga i sviđa mi se. Na njoj ne treba više promjena.

[Link od Slike]

Pick a hero, wait for creeps, lane for experience and gold. Once you become stronger, you can kill bosses for treasure and more experience. Kill enemy heroes for Heroic Points which can be later exchanged at your corresponding Castle, which obviously, must be defended.

[Link od Slike]

Kroks Nemam pritužbi na ovu sliku osim teksta koji je ispod slike, a to je: Map by Crusher i Image by: neznam, ne vidim. To neka promijeni u malo razumljiviji font ako nije problem.

[Link od Slike]

FireFix Dobar posao, samo napiši crusher sa veliko C i ono gdje ti je - Map by : < imaš razmak. Treba biti Map by: < bez razmaka. Zahvaljujem unaprijed!

[Link od Slike]

To bi bilo to za sad. Zahvaljujem se svima na trudu, te naravno vaš će se rad nagraditi kreditima u mapi!

Crusher. 9-)
evo rekao si da ne treba puno mijenjat

font sam promijenio i napisao opis
soNgY i IC45 > samo popravi kod prvog reda ''expirience'' u ''experience'' i drugi red ''gold.Once''. Tu nema razmaka između točke i Once. napravi ovako''gold. Once'' Točka i Once su razdvojeni za 1 space.

Hvala unaprijed
soNgY i IC45 > samo popravi kod prvog reda ''expirience'' u ''experience'' i drugi red ''gold.Once''. Tu nema razmaka između točke i Once. napravi ovako''gold. Once'' Točka i Once su razdvojeni za 1 space.

Hvala unaprijed
Evo ti qme ispravio sam to "expirience" i naravno to "gold. Once" Nadam se da ti se svidja Nestrpljiv sam oko tog' ko ce dobit bobe, nechu da budem "nap" vise xD

Uzivaj!

Hvala unaprijed

sve kako si rekao
IC45 Odlično. Ne trebaš ništa više raditi.

Nisi popravio ''expirience'' u prvom redu Songy. 9-)

I DODAJ na kraju kao što si prvi put jedan red ispod razmaka

''Teamwork is required, as long you don't want to get owned.''
IC45 Odlično. Ne trebaš ništa više raditi.

Nisi popravio ''expirience'' u prvom redu Songy. 8-)

I DODAJ na kraju kao što si prvi put jedan red ispod razmaka

''Teamwork is required, as long you don't want to get owned.''
Evo ti valjda je sve ispravljeno, znaci dodao sam i to "Teamwork is required, as long you don't want to get owned." Eto nadam se da ce ti se svidjet

Uzivaj!
Rješenje
Evo jedan od mene, pa ti Crusheru, pošto vidim da je tvoja mapa, javi 

Odlična slika Vetrox! Samo promijeni dole font map by Crusher u nešto jednostavnije odnosno bolje za vidjeti.

Firefix neka popravi onaj map by crusher u Map by Crusher i to je to.
Odlična slika Vetrox! Samo promijeni dole font map by Crusher u nešto jednostavnije odnosno bolje za vidjeti.

Firefix neka popravi onaj map by crusher u Map by Crusher i to je to.
Ja šefe koliko sam shvatio, poenta je da ti želiš font kod kojeg se mogu razlikovati mala i velika slova, da bi moglo pisati "Map By:Crusher". Pa evo, izvoli :

Ako ti imaš neki font koji bi ti htio, reci. To je minuta posla, a mogu od velikih slova napraviti mala. Ako se odlučiš za moj rad, javi, da dodam ko je radio Loadscreen.

Ako ti misliš da bi to smetalo, meni kontribucije nisu potrebne.
Ma ne smeta mi ništa, sve si odlično obavio! :o

Sad imam jedan zahtijev: malo posvijetli taj tekst u sredini, ne vidi se najbolje.
Rješenje
Ma ne smeta mi ništa, sve si odlično obavio!

Sad imam jedan zahtijev: malo posvijetli taj tekst u sredini, ne vidi se najbolje.

[Link od Slike]

[Link od Slike]

[Link od Slike]

[Link od Slike]

Crusher. 8-)

Eo gospodine 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.