Dobar dan gameri.
Treba mi border, tacnije treba mi za nash klan da pise nick dole fino, neki lijep font i usminakn.
Ovako treba da izgleda, podloga da je transparent, to ce nama stajati u doljnjem desnom il' lijevom uglu to nije sad bitno.
Ne da bude veliko a i ne da bude malo
Ev' davno sto je neko za mene napravio, znaci ovako slicno nes, a moze i bolje ^..^

Ovo mi treba zbog nasheg movia koji pravim, pa ev' i to da stavimo.
- Rezolucija 1024x768
Nickovi koji trebaju pisati :
vLex
miire
little
AZA
aNh.
veget0
Drugo sto zelim je logo za pLg
Ime : Pussy Lovers Gaming
Tag : pLg
Posto ne znam kakav da trazim logo, pa et' po vasoj zelji, sigurno imate maste =)
Svaki spam ce bit' nagradjen samarom, a svaki post koji pomogne bice nagradjen aplauzom.
A bice i bodova ..
Ty unaprijed svima, ako nemate sta napisat' na ovu temu zaobidite je.
SAMO da josh nesto kazem, ako je neko napravio ovaj border i LOGO pa onda nek' nekako stavi i logo dole pa da fino izgleda, et' ako moze.
Odobrena tema od vLexa.
Treba mi border, tacnije treba mi za nash klan da pise nick dole fino, neki lijep font i usminakn.
Ovako treba da izgleda, podloga da je transparent, to ce nama stajati u doljnjem desnom il' lijevom uglu to nije sad bitno.
Ne da bude veliko a i ne da bude malo
Ev' davno sto je neko za mene napravio, znaci ovako slicno nes, a moze i bolje ^..^

Ovo mi treba zbog nasheg movia koji pravim, pa ev' i to da stavimo.
- Rezolucija 1024x768
Nickovi koji trebaju pisati :
vLex
miire
little
AZA
aNh.
veget0
Drugo sto zelim je logo za pLg
Ime : Pussy Lovers Gaming
Tag : pLg
Posto ne znam kakav da trazim logo, pa et' po vasoj zelji, sigurno imate maste =)
Svaki spam ce bit' nagradjen samarom, a svaki post koji pomogne bice nagradjen aplauzom.
A bice i bodova ..
Ty unaprijed svima, ako nemate sta napisat' na ovu temu zaobidite je.
SAMO da josh nesto kazem, ako je neko napravio ovaj border i LOGO pa onda nek' nekako stavi i logo dole pa da fino izgleda, et' ako moze.
Odobrena tema od vLexa.