Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

4 gamers.ba [YT]

719 pregleda · 73 odgovora · otvorena 25.08.2009. u 15:05

Pozdrav po ko zna koji put banovani iwdnplay se vraća opet. Sinoć nam svima nestalo neta, neki kreteni presjekli kablove, pa nisam imao šta radit'. Odgledam Punishera, zatim skontam, idem napravit' neki crtani onako čisto radi zabave.

Dođem na ideju da to bude 4 g.ba movie. Radeći neprofesionalno i amaterski od 2:30 do 6:15 sve je bilo gotovo. Iskorišteno je nekih 150+ slika i dosta živaca.

-------------------------------------------------------------------------

Programi korišteni :

1. Paint
2. Movie Maker

--------------------------------------------------------------------------

NAPOMENA:

- Radi kvalitete slike, molim vas da gledate u HIGH QUALITY mode-u, da biste mogli lakše pročitati slova.

---------------------------------------------------------------------------

Svaki komentar je dobrodošao, molim membere portala koji su uključeni u video da se ne ljute, ništa nije protiv njih, sve je samo šala. :D

Link, ovdje.

PS. Molim da ne pišete "YouTube zabranjen", tiče se gaminga i gamersa.
riddle power imba je ali nekako lose slike mislim pomalo slike idu isto koda stopa XD
Valenth je napisao/la:
Mozete me banovati, ali koga boli .ku*ac sto si ti igrao sa Dinom fudbala, jel to mozda nacin da se ti pohvalis? Da pokazes da si frajer?
puna mi kapa vise vakih mutavih debila.

DNO DNA!
Agree!

Ako vama ovo nije smješno, vi nemate smisla za humor!

Za cannabisa je opce poznato da nema smisla za humor. :D

cheer up :]
Fina zamisao. ja sam se fino nasmijao, jest da sam izgrizao 3 nokta dok sam do karaj odgledao.

Medjutim, steta sto si na sviju predstavio ko' neke ubice, nekako bi najbolje bilo da smo na kraju svi zavrsili na rostiljadi i da guzimo koke, a ne ja jadniki ostadoh sam (whahah "I said jump!!". Ali je***i ga, ideja je super. najbolja mi je scena ono kad Jason veli "nah, firewall" ..

Poz!
nele_i_merima1 je napisao/la:
Jedino je tebi sve glupo, i jedino se tebi nista ne svidja, i ti nisi net furac, ti si rl huligan
Je li tebe mozda neko nesto pitao ? Koji qrac ti mene uzimas u usta ? Jest ja sam sve sto jesam a sta si ti ?

@ Alovem
cannabis nema smisla za debilizam a za humor ima, opet kazem nemojte me uzimati u usta jer nemate blage ni ko sam ni sta sam, ni ja vas ne uzimam niti cu.
riddle je napisao/la:
Fina zamisao. ja sam se fino nasmijao, jest da sam izgrizao 3 nokta dok sam do karaj odgledao.

Medjutim, steta sto si na sviju predstavio ko' neke ubice, nekako bi najbolje bilo da smo na kraju svi zavrsili na rostiljadi i da guzimo koke, a ne ja jadniki ostadoh sam (whahah "I said jump!!";). Ali je***i ga, ideja je super. najbolja mi je scena ono kad Jason veli "nah, firewall" ..

Poz!
Zivio tebra, nadam se uskoro gamers.ba vol.#2 gdje će biti nekako ljepši ambijent. Al' i ovo sam samo onako, nije mi ništa drugo palo napamet, htio sam scenirati da Wertu zadnji dodje i pobije sve, al' gdje cu u pola 7 ujutro još uvijek crtat u paintu xD
Pravo dobar, da si samo stavio manje trajanje frame-ova .. da bude brze =) Sve u svemu super =)
NightWalker je napisao/la:
Pravo dobar, da si samo stavio manje trajanje frame-ova .. da bude brze =) Sve u svemu super =)
Nemože se s Movie Makerom manje od 1 sec, ja sam htio al' nije moglo jebiga. A ne snalazim se u Vegasu nikako.
cannabis4posho je napisao/la:
Treba da se nasmijem ? :S
Debilno....
Potpisujem. Trebalo biti brain-dead sa naglaskom na komedijski pristup, ali ja ovdje vidim samo aluziju na ubijanje.
Biggie je napisao/la:
Potpisujem. Trebalo biti brain-dead sa naglaskom na komedijski pristup, ali ja ovdje vidim samo aluziju na ubijanje.
Uvuci mu se još. Sad me prijavi i da dobijem ban. Boli me ku**c. :)
iwdnplaysson je napisao/la:
Uvuci mu se još. Sad me prijavi i da dobijem ban. Boli me ku**c.
Jel' ti krivo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.