Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Travnik - prijatelj $:

313 pregleda · 13 odgovora · otvorena 31.08.2009. u 21:25

Pozdrav svim clanovima gamers.ba, ili hello/pussa/kiss ; kako god hocete^.

~ Evo iftarilo se masala, i naupade mi da otvorim temu vezano za jednog mog prijatelja ..

Pa da pocnem..

~ Davno je to bilo kad sam kao pionir isao sa klubom u Travnik, sad sam u Juniorskoj momcadi naseg fudbalskog kluba u Gorazdu, ali otom-potom., kad smo isli na prvenstvenu utakmicu ja sam upoznao jednog dobrog momka kod kojeg sam nocio par dana, dok smo boravili u lijepom gradu Travniku. Naime, kad smo tek dosli u Travnik, nas su razbacali kako-kome, a mene je taj momak izabrao da budem kod njega, momak se zove Rizvić Mirza, i stvarno je porodica, pa neznam ima li ta rijec da mogu opisati kako porodicu, tako i tog momka. Mi ko djeca prije nekih 7-8 godina, njegova mama, koliko se ja mogu sjetiti nas je odvela da se slikamo, da imamo tu ko neku "Uspomenu", ali problem je u tome sto sam ja citavu kucu prevrnuo, trazeci tu sliku :$, a volio bih da se mogu cuti sa tim momkom..

~ Znam da ima ovdje dosta momaka iz Travnika i jedina šansa su mi mozda neki od vas, jer sam stvarno trazio i na facebook-u., ali uzalud :S nisam nasao tog momka :$

~ E sad bih ja zamolio, ako neko zna tog momka, da mi se javi, da vidim zna li ako nista broj telefona, ulicu, msn, ili sta god..

~ Nemojte sad govoriti, " Gdjesi gayu, nismo te prepoznali :$" , fkt bi volio kad mi se cuo sa momkom :$

~ Evo jos nekih podataka o njemu :

- Momak je sad punoljetan, mislim moje je godiste "1991"
- Zivio je sa sestrom i majkom, mislim da mu je otac radio u Turskoj ili su mu roditelji razvedeni, stvarno se ne sjecam, samo znam da je jedno od to dvoje..

- Jos jednom molim sve osobe koje znaju bilo sta o tom momku, da mi jave ili na temu ili na PM

@ I znam da neki nece ni procitati temu, da ne pitaju: "Odakle je momak" ? - Znaci momak je iz TRAVNIKA !!

etc..

♥

hvallabye

edit : Evo nadjoh njegovu sliku, pa da vam je lakse, ako neko zna momka molim ga/vas da mi se javi :$

Slika :

ZAHVALIO BI SE SVIMA KOJI SU MI POMOGLI, I EVO USTUPIO SAM U KONTAKT SA NJEGOVOM SESTROM ! - HVALLA SVIMA JOS JEDNOM
Kažeš iftario se ???? Što nisi otišao na tereviju ???

Post dobio šamar od wcKd

hhhehheh mozda nezna klanjat

Post dobio šamar od wcKd

deadlycha je napisao/la:
Idolu ne zove se on samo Rizvić Mirza :$ Ima osoba sa takvim imenom i prezimenom na stotine :$
~ Ako nista sjecam se kako izgleda :$
Nek' ti neki drugi 'idol' pomaže, ja necu sad.

Uzmi telefonski imenik i zovi sve rizvice, boli me kita. 9-)
deadlycha je napisao/la:
Idolu ne zove se on samo Rizvić Mirza :$ Ima osoba sa takvim imenom i prezimenom na stotine :$
~ Ako nista sjecam se kako izgleda :$
Jarane i ti doš'o na najgore moguće mjesto tražit' nongamer-help .. Al' ipak, sretno ti u pronalaženju prijatelja.

Bolje da si na dernek postavio temu.
Ide u Sarajevo koledz u skolu, s mojim burazom, 4. razred, sutra mu krece skola...znam ga..
Inace navija za arsenal
Dacu ti njegov msn na msnu

Post dobio aplauz od wcKd

lika znam iz vidjenja , vidim ga ugradu cesto .... pa et nekako se mozemo dog
Neznam oce li ovo pomoc al evo nekih varijanti:

- Sjecas li se imena njegove majke? Ako da, da trazis na tel. informacijama

- Ako si nocio kod njeg sjecas li se imena ulice?

- U kojem je timu igro? Nazoves tel. informacije za tel. broj tog tima, nazoves pitas imali tog lika ako ne imali u arhivi tima, pa onda pitas ko je treniro tu generaciju koji trener pa trazis njegov broj pitas njega.

Edit: np, hf
codex je napisao/la:
Neznam oce li ovo pomoc al evo nekih varijanti:

- Sjecas li se imena njegove majke? Ako da, da trazis na tel. informacijama

- Ako si nocio kod njeg sjecas li se imena ulice?

- U kojem je timu igro? Nazoves tel. informacije za tel. broj tog tima, nazoves pitas imali tog lika ako ne imali u arhivi tima, pa onda pitas ko je treniro tu generaciju koji trener pa trazis njegov broj pitas njega.

Edit: np, hf
Hvala brate za trud :$ pomocu i ja tebi uvijek
Evo nasao sam na facebooku, pa sam ga add !

~ Imao sam i na ovom derneku profil, ali zaboravio i pw i mail na koji sam se registrovao :$ znam samo nick

ali tebi hvallapunu i ostalima naravno
CoP1 je napisao/la:
lika znam iz vidjenja , vidim ga ugradu cesto .... pa et nekako se mozemo dog :)
keno trazi novcanu naknadu sto ga je naso hahahahah DOGOVORITE SE...keno koliko trazis love!!!!:D:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.