Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS.gather.BA - 1 mesec :)

484 pregleda · 36 odgovora · otvorena 24.08.2009. u 01:08

Dobro vece, da vas obavestim da je cs.gather.ba kanal zaista uspeo

Evo sta smo uspeli za mesec dana :

Skupili smo 220 Membera
Odigrali 500 gathera
Dobili 3 sponzora ( gamehost.ba , pocetna.ba , europronet.ba )
Top #10 kanal na Gather-Network-u.

I najvaznije, skupili smo dobro drustvo , zezanje , cool ekipa

Za one sto ne znaju sta je Gather-Network i kako igrati na njemu evo moj tutorial koji objasnjava to u najmanje sitnice

I da, konkursi za admine su i dalje u toku , www.pocetna.ba za vise informacija

Uzivajte
Drago mii je sto je ovo uspijelo.

Sjecam se kad smo tek prvi put usli na channel i cekali servere i tako to

~ Admin sam tu vech pola mjeseca ja mislim , igram redovno gathere i to.

Dodite i ostali koji niste na .ba chanelu , da se druzimo , da igramo i tako.

lawz all ! <3

@ mozel aplauz za mene :$ trudim se na .ba
qwertz je napisao/la:
nedate meni admina igram 10 gathera po danu

al eto

GL HF

najbolji admin snajdan tako nes
Moras podesiti Q AUTH jebote , 3 puta smo te rejectali zbog toga
vLexinho je napisao/la:
Moras podesiti Q AUTH jebote , 3 puta smo te rejectali zbog toga
sta je to ba i niste 3 nego 2
qwertz je napisao/la:
sta je to ba i niste 3 nego 2
http://www.pocetna.ba/viewtopic.php?f=22&t=42
miire je napisao/la:
Drago mii je sto je ovo uspijelo.

Sjecam se kad smo tek prvi put usli na channel i cekali servere i tako to :D

~ Admin sam tu vech pola mjeseca ja mislim , igram redovno gathere i to.

Dodite i ostali koji niste na .ba chanelu , da se druzimo , da igramo i tako.

lawz all ! <3

@ mozel aplauz za mene :$ trudim se na .ba :-[
citeru :D

da nije bilo mene kuirac bi dobili kanal ... ne znam jesil ti bio tu kad me "ChickeN" trazio i moro sam pisat na engleskom .. ovom prilikom mu psujem sve ... sad me svi zajebavaju "CHICKEN TI GLEDA PROFIL"

psujem :S

~ little
.ba kanal mi je puno bolji, opustenija mi je igra, manje cheatera i manje low ratova, tamo oni axial server kad ti lik dodje iz bangladesa sa low ratovima nikad culi nisu nemozes ga ubit ,

i fkt je opustenije , manje svadje svi su raja , nema nekih "heatona" koji flamaju non stop i tak te stvari,

svaka cast ekipi, gl u buducem :)
Najgori kanal na kojem sam ikad bio, ukljucujuci administraciju

Toliko od mene.

@ vlex

Nije nista bilo, samo iznosim svoje misljenje, a s obzirom da imam vishe iskustva od vjerovatno svakoga na ovom site-u sa gatherom, mislim da mi je misljenje vrjednije od vecine. Nije toliko dobar channel koliko ga hvalite, ali hvalio bih i ja svoje vjerovatno tako. Previshe neiskusnih u administraciji je po meni najveci problem, ali ne zelim se mijesati, samo nastavite sa radom, sa vremenom ce i iskustvo doci
vLexinho je napisao/la:
http://www.pocetna.ba/viewtopic.php?f=22&t=42
eto imam i to

btw : zasta ce vam to
Genius je napisao/la:
Najgori kanal na kojem sam ikad bio, ukljucujuci administraciju

Toliko od mene.

@ vlex

Nije nista bilo, samo iznosim svoje misljenje, a s obzirom da imam vishe iskustva od vjerovatno svakoga na ovom site-u sa gatherom, mislim da mi je misljenje vrjednije od vecine. Nije toliko dobar channel koliko ga hvalite, ali hvalio bih i ja svoje vjerovatno tako. Previshe neiskusnih u administraciji je po meni najveci problem, ali ne zelim se mijesati, samo nastavite sa radom, sa vremenom ce i iskustvo doci
Sta se desilo ? Oo
vLexinho je napisao/la:
Sta se desilo ? Oo
Da nema me, nebi kanal nikad bio dobar da nema meeeeee.

Aj lov vlex :$

Ko vam je najbolji admin?
Ko vas i ako imate wh nikad ne demo-a?
Ko vas nikad ne "banuje" za nesto ?

<3 little
xXxAdOo je napisao/la:
Da nema me, nebi kanal nikad bio dobar da nema meeeeee.

Aj lov vlex :$

Ko vam je najbolji admin?
Ko vas i ako imate wh nikad ne demo-a?
Ko vas nikad ne "banuje" za nesto ?

<3 little
sho ne ulazis na vent ? -.-

~little
Ja sam odigrao jedno 4 gathera na .ba i tesko da cu ponovo.
3 puta 1 lik igra - od toga 2 puta u mom timu i 1 u suprotnom. Sva 3 puta trazim od admina njegov demo(cak i kada je bio u mom timu) jer lik mnogo gleda u zidove i busi samo kada se ispostavi kasnije da je neko tu, 3 protivnika ziva, on pretrci sa spawna na spawn sa smoke u ruci i izvadi pusku tek kada je neko tu - iako se taj lik ne cuje jer walk-a. A sem toga ako je sve slucajnost(u sto licno sumjam) lik igra 100% na 16 bita. Znaci njegov drugar ga vadi - znam ga ja nema wh, i onda posto je njega napucao vise puta kroz smoke pita ga na kraju - jel' sigurno nemas nista, bar 16 bita?
Sramotno je da igra 3 gathera sa 16 bita a da admin ne jbe 5% igrace - od 5 igraca (kada smo bili suprotan tim) 1 je admin, 1 je taj njegov drug i nas 3 - sva 3 trazimo demo, admin nece da stavi da se snima.
Toliko, poz, ici cu ja na .rs, mada licno ni njega nesto ne gotivim, i generalno izbegavam gather gde nema HLTV... -.-
ja sam odigrao jedan .ba gather i nemam nista pozitivno za reci!!! igrao sam mozda 5 min, pa su pocele prozivke, flejmanje da sam chiter(5 min. uradio par killova i ja chiter :( ) .. bla bla... naravno demo sam postavio i sve ali uglavnom veoma low od strane igracha... to mi se jos nije desilo sa spancima, njemcima i englezima sa kojima redovno igram ;) ( )
n1tr0 je napisao/la:
Ja sam odigrao jedno 4 gathera na .ba i tesko da cu ponovo.
3 puta 1 lik igra - od toga 2 puta u mom timu i 1 u suprotnom. Sva 3 puta trazim od admina njegov demo(cak i kada je bio u mom timu) jer lik mnogo gleda u zidove i busi samo kada se ispostavi kasnije da je neko tu, 3 protivnika ziva, on pretrci sa spawna na spawn sa smoke u ruci i izvadi pusku tek kada je neko tu - iako se taj lik ne cuje jer walk-a. A sem toga ako je sve slucajnost(u sto licno sumjam) lik igra 100% na 16 bita. Znaci njegov drugar ga vadi - znam ga ja nema wh, i onda posto je njega napucao vise puta kroz smoke pita ga na kraju - jel' sigurno nemas nista, bar 16 bita?
Sramotno je da igra 3 gathera sa 16 bita a da admin ne jbe 5% igrace - od 5 igraca (kada smo bili suprotan tim) 1 je admin, 1 je taj njegov drug i nas 3 - sva 3 trazimo demo, admin nece da stavi da se snima.
Toliko, poz, ici cu ja na .rs, mada licno ni njega nesto ne gotivim, i generalno izbegavam gather gde nema HLTV... -.-
Aza debil igra na 16 bita stalno. I nece niko da ga banuje zbog toga.

Igram na .ba samo zato što su ga digli ljudi sa gamersa, i jer su serveri vrhovi. A i na .rs isti mi klinac. Admini dobri.
AloveM je napisao/la:
Aza debil igra na 16 bita stalno. I nece niko da ga banuje zbog toga.

Igram na .ba samo zato što su ga digli ljudi sa gamersa, i jer su serveri vrhovi. A i na .rs isti mi klinac. Admini dobri.
Na gather-networku nigdje ne pise pravilo da se ne smije koristiti 16 bita... tako da je to odobreno ...

pravila su glupa ali sta ces ...
golgy je napisao/la:
Na gather-networku nigdje ne pise pravilo da se ne smije koristiti 16 bita... tako da je to odobreno ...

pravila su glupa ali sta ces ...
Ne stoji pravilo, ali se podrazumeva - ako neko trazi demo, demo se upload i vidi se da igrac skida kroz smoke - demo se gleda sa 16 bita, i ukoliko se ispostavi da je igrac imao 16 bita, idu banpoints kao za silent run koliko ja znam... -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.