Pozdrav, evo vidim da vas slabo igra gathera pa neki su me pitali i cak kako da se registruju.. pa evo da objasnim , objasnicu vam u 2 metode
mIRC metoda i
webgather metoda
Ovako da pocnemo, prvo treba da se registrujete na gather-network stranicu, zamolio bih da se registrujete preko ovoga linka da znam da moj trud nije dzaba potroseno vreme
Link za registraciju sa ovim cete meni pomoci da dobijem mesec dana premiuma , a i vi cete dobiti 14 dana.
Eh da pocnemo ,
Posle registracije morate uneti
STEAM ID 
i staviti CS.GATHER.BA za main kanal, sa ovim ste zavrsili sve sto se tice igranja na CS.GATHER.BA
Sad sa desne strane imate
WEBGATHER kad se gather napravi, potrebno je samo kucati !add i sacekati da se popune prazna mesta zatim uci u kanter i ownati
Da napomenem da je ova metoda najlaksa ukoliko cete igrati i nezelite razne authorizacije / admine itd..
Eh sad jedna malo teza varijanta ali neophodna za admine, varijanta konektovanja preko mIRC-a na Quakenet
Prvo , treba vam
mIRC kad ste ga downloadovali morate ga i podesiti , nije tesko samo pratite slike ispod
Kad ste podesili nick / pass / ime kliknite na OK i kucajte u mIRC prozoru
/server irc.quakenet.org -j #CS.GATHER.BA
Kad ste usli u sobicu morate se authorizovati sa vasim nickom i passom od Gather-Network stranice
Nakon toga ce vam pisati da ste uspesno authorizovani kao osoba sa gather-networka , daljna procedura je ista, cim neko pokrene gather kucate !add i cekate ip i pw i igrate
Admin komande ovom prilikom necu pisati ovde da vas ne zbunim totalno .
To bi bilo to za sve ostalo tu je
www.pocetna.ba ako vas sta zanima/intresuje slobodno pisite
Vlexolino.