Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa gasenjem i blokiranjem

153 pregleda · 5 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 15:34

Ja imam problem. U zadnje vrijeme pc cim mi se ,,napne,, zablokira ali totalitarno znaci ni caps lock ne mogu oskljucit i tak to. Pod ,,napne,, mislim na ukljucivanje igrice, ili neceg jaceg tipa programa. Ne zablokira odma nego nakon 15 min. Ocistio sam svu prasinu ali na naponu i naponskom kuleru nisam. U cemu je pr. Molim vas odg al nemojte bezze odgovore. Cijenim svaki gestoljubiv odgovor. :S
skeniraj com vidi ima li virusa ...probaj sistem srusit i podici ...meni se desavalo imao sam antivirus neku Aviru (ona je 0) kad sam instalirao nod32 nasao sam dosta virusa pobrisao i sad je sve ok....provjeri imas li u com virusa .. Ako ne onda ti je racunar pun tj. memorija popunjena ....Kod mene je bilo virusa sad probaj i ti isto ...sretno ..
skeniraj sa nodom defragmentuj hdd i defragmentuj registry pomocu programa quicksys regdefrag i ocisti komp sa programom ccleaner i 100% ce ti brze radit.

Nadam se da sam pomogao.
Pozz
e pasha imao sam isti problem ako ti je graficka ATI radeon odes u control centar i odes "enable ati over drive" a ja to nisam znao pa sam oborio sistem ali imao sam jos nekih problema add me na msn [email uklonjen] pa cu ti detaljnije objasniti i mene je to nerviralo nisam mogao ni cs-a igrati
linqo je napisao/la:
e pasha imao sam isti problem ako ti je graficka ATI radeon odes u control centar i odes "enable ati over drive" a ja to nisam znao pa sam oborio sistem ali imao sam jos nekih problema add me na msn [email uklonjen] pa cu ti detaljnije objasniti i mene je to nerviralo nisam mogao ni cs-a igrati
Hajd ti meni ovdje napisi gdje ja to da nadjem ?
evo bio sam otvorio pc u pitanju je bila ram memorija i graficka, od rama mi se jedna pokvarila ploca a od graficke dinamicki kuler ne radi pa danas odo kupit rama 1 g ddr 400 i pasivni kuler. Hvala vam. HEheheh:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.