Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Racunar problem

142 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 22:27

Zelim srusiti sistem,ubacim cd,ali krene ocitavati,i izbaci da nema ovog fajla :
BOOT.ini

Sta se desilo,gde da nadjem taj file?
Strelica gore, dole, desno i pritisni trokut.

Poslje toga trebaš samo ubit onog medvjeda na kraju i spasit ces dan.

~ trea ti bootabilan cd od win
FaintSmile je napisao/la:
Možda je u šumi...
HAHAHHA Nevalja ti cd najvjerovatnije jesili prije s njim mogao
Isti AMA ISTI problem sam imao

Pise :

Fail to boot disk error BOOT.INI

Znas sta sam uradio ?

Restartovao sam BIOS

Uzmes cmod kabal ide na 3 | | | i na || je spojeno treca je prazna ti uzmi taj mali kabal i spoji na drugi i trecu da prva bude slobodna i sacekas malo i upalis pc i sve ce biti perfektno

Ovako da izgleda

| ||(na te 2 stavi kabal)
A da li ti pokušavaš nešto iz Windowsa ili post-aš direktno na CD nakon restarta kompa?

Što se tiče samog file-a, lako ga je napraviti. Napravi novi text-file u C:\ i, zavisno od OS-a ukucaj potrebne informacije. Ako koristiš WinXP, kopiraj ovo...

[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /usepmtimer /NoExecute=OptOut

...u onaj text-file koji si napravio. Zatim, spasi taj dokument kao *.ini file (jednostavno mu daj ime boot.ini), i imaš potrebni file.

Ne znam samo koji proc. koristiš, jer ja sam switch "/uptimer" dodao jer koristim AMD Dual Core Optimizer. Ako si na Intelovoj platformi, slobodno ga ukloni. I još, u atributima file-a checkiraj Read-only radi sistemskog formata, niš' strašno.
I gde da ubacim taj file? u koji folder,ili da ostavim?!
Miki_Boy je napisao/la:
I gde da ubacim taj file? u koji folder,ili da ostavim?!
Samo ga ostavi u C:\

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.