Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bluetooth problem

119 pregleda · 8 odgovora · otvorena 27.08.2009. u 16:20

Pozz raja imam problem sa prebacivanjem fajlova preko Bluetooth na PC ako mi neko posalje sliku na mobitel onda je mogu prebacit na PC, ali ako ja slikam sa telefonom i pokusam da prebacim jednostavno se nenalazi tu kao da je nema na tlf pokusavo sam da joj mjenjam lokaciju da prebacim na memorijsku ili na tlf isto se idalje desava.
Takodjer ako hocu da stavim neki fajl na mobitel nema sanse samo ovako bude kao na slici.

Da li neko ima neki prijedlog.

Btw mobitel je Samsung U700 ali fajlove nemogu stavit ni na jedan telefon thx ako pomogne neko.

EDIT: KO BOGA VAS MOLIM NESPAMAJTE HVALA.
Jesi probao jednu po jednu?
suiCidal je napisao/la:
Jesi probao jednu po jednu?
Ovo i jesam jednu upload a one su selektovane vec na telefonu to mi jaran prebacio sa svog tlf.
Jeli imash driver od telefona ??

Post dobio šamar od Philosopher

Azeraty je napisao/la:
Jeli imash driver od telefona ??
A hoces mi molimte objasnit kakve veze ima driver od telefona sa Bluetooth
guber90 je napisao/la:
A hoces mi molimte objasnit kakve veze ima driver od telefona sa Bluetooth
lol pa naravno da ima veze ali nvm necu da se morim
gg sam rijeshi lik

Azeraty je napisao/la:
lol pa naravno da ima veze ali nvm necu da se morim
gg sam rijeshi lik
De molim te neizvaljuj se LOL nisam kablom spojio da mi driver treba oj bogo dragi ima ovdje ludjaka.
guber90 je napisao/la:
De molim te neizvaljuj se LOL nisam kablom spojio da mi driver treba oj bogo dragi ima ovdje ludjaka.
ok kako ti kazesh :D xD

Azeraty je napisao/la:
ok kako ti kazesh :D xD
Haha pa da nije prije radilo bez ikakvih drivera nebi ti nista reko, jedini potreban driver jest za BT da bi ga racunar prepozno, a doduse raspravljam se sa nekim Noobom ocito. Samo razmisli jel ti treba kakav driver kada prebacujes sa mobitela na mobitel preko bt i onda ces skontat nema tu posebnih protokola to ti je standardizovano.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.