Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ban - No Reason

650 pregleda · 43 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 00:26

http://www.gamers.ba/forum/1/76778/howto-amp-style/

Banovan zbog ovoga? Lik slagao da sam mu rekao da stavi yt link.

Jer sam stavio sliku od njegovg trojanca. A on nije banovan. ^^

http://www.gamers.ba/forum/1/76772/-/

Hvala cannabis4posho. Najjaci si.

Ti si inace priglup i mnogo bolestan djecko i meni samo nije jasno zasto ti ne banuju i taj acc.
Ucinili bi nama uslugu, a i tebi. Mozda bi poceo zapravo da zivis zivot.
AloveM je napisao/la:
Gdje je taj spam?

Ako sam ja banovan sa neke teme gdje su svi spamali, trebali bi svi tu onda biti banovani.

Ali naravno, neces ti svoje 'drugove' banovat. ^^
Pasice moj ja sam vecinu drugova koji su spamali banovao, ti vjerovatno nemas blage kada su banovana 3-4 moda izmedju ostalog Lav i BXM. Lava ja nisam htio banovati ali ga je banovao bak1r jer ne bi bilo fer da svi budu tu banovani a da Lav ne bude, Benjo je odmah sutra banovan od mene jer je podigao debilnu temu. U vecini slucajeva sam korektan a sjeti se malo radi koga ti je bio skinut jedan od banova, radi mene jer sam na tamo Anela smarao na msnu da ti skine ban da si se popravi i eto kako ti vracas nekome ko ti pruzi ruku.....
Ozrenko je napisao/la:
Ti si inace priglup i mnogo bolestan djecko i meni samo nije jasno zasto ti ne banuju i taj acc.
Ucinili bi nama uslugu, a i tebi. Mozda bi poceo zapravo da zivis zivot.
Kad budem trebao nekoga da mi govori da sam glup, zvat cu tebe. Do tad, odjebi laganini. 3, 4, sad...
cannabis4posho je napisao/la:
Ne pitaj mene ja nemam nista sa ostalim clanovima administracije niti me fkt interesuje sto si dobio ban. Prije sam se zalagao za vas koji ste "nepravedno" banovani i na kraju vas je vecina pocela pljuvati po mene, od te price nema vise nista sada se zalite vi nekom od admina i vjerovatno cete kazne odsluzivati do kraja.
1. Ja nisam ta vecina koja je po tebi pljuvala
2. Uvijek sam te postovao , pametan si i posten , nisi djabe gmod , etc ...
3. Ne sjecam se ni prvog ni zadnjeg tvog "glupog" posta
4. Nisam trazio od tebe da se ti zalazes za moj unban , samo sam trazio ako imas bilo kakvu info o mom banu , mada ne bi mi smetao ni unban

Et toliko , necemo spamati temu vise .
Ne bih da te smaram vise .

@ hvala .
RA1LER je napisao/la:
1. Ja nisam ta vecina koja je po tebi pljuvala
2. Uvijek sam te postovao , pametan si i posten , nisi djabe gmod , etc ...
3. Ne sjecam se ni prvog ni zadnjeg tvog "glupog" posta
4. Nisam trazio od tebe da se ti zalazes za moj unban , samo sam trazio ako imas bilo kakvu info o mom banu , mada ne bi mi smetao ni unban

Et toliko , necemo spamati temu vise .
Ne bih da te smaram vise .

@ hvala .
Ja fakat nemam blage ko te banovao i zasto, vjerovatno ili Daes ili bak1r pa se njima obrati.
AloveM je napisao/la:
Kad budem trebao nekoga da mi govori da sam glup, zvat cu tebe. Do tad, odjebi laganini. 3, 4, sad...
Shvati moj post kao savjet. ;)
I mnogo mi smeta kad se neko kao ti ponasa tako arogantno. Nemas ti "materijala" za to.
Sledeci put kad te vidim, uzivo, obraticu ti se. Pa se neces tako ponasat'. :)
Ozrenko je napisao/la:
Shvati moj post kao savjet.
I mnogo mi smeta kad se neko kao ti ponasa tako arogantno. Nemas ti "materijala" za to.
Sledeci put kad te vidim, uzivo, obraticu ti se. Pa se neces tako ponasat'.
Mah od prijetnje nemas koristi jer neki nikada ne nauce. Kako kazu "Na greskama se uci" ovi ne mogu nauciti ni iz knjiga a ne iz gresaka.
Pasice moj ja sam vecinu drugova koji su spamali banovao, ti vjerovatno nemas blage kada su banovana 3-4 moda izmedju ostalog Lav i BXM. Lava ja nisam htio banovati ali ga je banovao bak1r jer ne bi bilo fer da svi budu tu banovani a da Lav ne bude, Benjo je odmah sutra banovan od mene jer je podigao debilnu temu. U vecini slucajeva sam korektan a sjeti se malo radi koga ti je bio skinut jedan od banova, radi mene jer sam na tamo Anela smarao na msnu da ti skine ban da si se popravi i eto kako ti vracas nekome ko ti pruzi ruku.....
Vjeruj mi, bio sam i ja na dadinoj ban listi, tako da tu griješiš kad si rekao da ne banuje svoje druge .

Samo opušteno Dado
3Nt3l je napisao/la:
Vjeruj mi, bio sam i ja na dadinoj ban listi, tako da tu griješiš kad si rekao da ne banuje svoje druge .

Samo opušteno Dado
Ma jarane on konta da ja samo pratim njegove postove i da jedva cekam kad cu njega banovati, ni na kraj pameti mi nije on i njegove nebuloze. Usao sam sada na gba vidio post koji nije vezan za temu i dodjelio mu status banovanog. Iskreno, on se ne banuje vise ni radi spama vec radi bezobrazluka.
Treba spY-u dati G.moda,, tad bi se opametio i umjesto spama dizao zanimljive teme i mislim da bi gamers bio mnogo bolji:D
ja neznam sta se vazda svadjate oko banovaa..sta vi imate od ovog portala???hrani li on v as placa li vam rezije??? razmislite malo a ne da se koljete radi glupog bana.ili da napadate nekog moderatora ili admina...mislim smjesni ste
Je li iko od vas bude na nekim drugim forumima ili samo na ovome? Pod drugim forumima mislim neke iole ozbiljne forume.

Najobicniji warez forum ima 20 puta strozija pravila, admine i moderatore. Banovi se dobijaju reodvno, pa i vec uveliko poznati likovi dobijaju ban zbog spama. A radi se o warez forumu.
Sta vi mislite sta je ovo? Vrtic? Mislite da su drugi duzni da citaju vase nebuloze jer VI mislite da ste smijesni? Da ste zabavni?

Zao mi je sto vas moram razocarati, ali niko vas ne mora trpiti. Ako idete na zivce vecini clanova, ako kriste pravila, onda i zasluzujete da dobijete ban. I vjerujte mi, da ja imam opciju ban, molili biste se bogu da mi je ukinu i vrate cannabisu jer je lik cak i previse blag prema vama. Imate pravila, i opet dizete temu koja pocinje "Znam da je zabranjeno, ali hitno je....".
Ja bi svakog ko pocinje ovakvu temu banovo dozivotno, jer svjesno krsi pravila. Djabe je vas opominjati, samarati i moliti da se uozbiljite. Izgleda jedino ban ima efekta.
Ae ba tisina ti se pravis retardiran i neki dan sam ti poslao poruku da ne spamas. Treba li ti neko nacrtat da ne trebas to da radis ? Nije mi jasno da ne mozes zakljuciti sta treba a sta ne treba raditi u zivotu.

edit
@ Frki

Jesi ti mozda neki mod ili admin pa ja trebam uvaziti tvoje misljenje ? spY je dobio poruku da prestane da spama i banovan je x puta radi toga i on opet nastavlja i opet ce biti banovan sve dok se ne smiri. Ne odlucujem ja ni za koga, boli me qrac kome smeta kome ne smeta, on unistava teme svojim "postovima" i krsi pravila zato ce biti crven.
To je problem ovog sajta brate, jer vi necete da uvazite nesto sto "obicni" clanovi kazu, nego samo ako je neki mod ili admin. Onda se cudite zasto sajt propada, nije ni lose nekad uvaziti obicne clanove!
Kad smo vec kod spamera pogledaj samo postove kod lavshinode pa svaki mu je neka zajebancija nikad nekom da pomogne il da napishe nesto pametno nego nekakve klinacke gluposti na sta se djeca pale a u coffshopu kad coek dodje kuci ono navece cim vidi neku temu samo gleda kako ce je trashovat i izivljava se beze nema veze kakva tema bila, mislim smjesno, trebo je davno zavrsit ko xxado i gazzel, na istom su nivou

edit: jbg stela radi gura se, al kad uporedis njega sa ovom dvojicom mozes vidjet da godine nemaju veze sa mentalnom zreloscu, neka i drugi vide taj cisti primjer i prestanu nekog osudjivat po godinama nego po zrelosti
Anim0s je napisao/la:
To je problem ovog sajta brate, jer vi necete da uvazite nesto sto "obicni" clanovi kazu, nego samo ako je neki mod ili admin. Onda se cudite zasto sajt propada, nije ni lose nekad uvaziti obicne clanove!
Prijedloge obicnih clanova ne mogu uvaziti samo ja vec citava administracija tako da je o tome glupo pricati.
@ codex
Ista stvar, sto se tice Lavovog moderatora ja sa tim bas nikakve veze nemam a bio je banovan 1000 puta i opet sam ga opomenuo da ne spama, ja i da ga banujem neko ce mu skinuti.
:o koje je tenzije digao spY ... kao da je banovan pernament ponasa se ...
Ozrenko je napisao/la:
Shvati moj post kao savjet. ;)
Sledeci put kad te vidim, uzivo, obraticu ti se. Pa se neces tako ponasat'. :)
hehe, baš si lood! ;)

9-)
ne dobija se ban nizasta, ban se treba zasluzit.

vidis, nije radi tog :r

@
sta se zalis kad te lik fino upozorio na pp ?
AloveM je napisao/la:
hehe, baš si lood!

8-)
hehe hehe

nvm, ja kol'ko sam vidio zadnji spyevi postovi uopste nisu bili spam

Ubijte me, al' et' ...

btw, www.hehe.com

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.