Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ban - No Reason

650 pregleda · 43 odgovora · otvorena 22.08.2009. u 00:26

http://www.gamers.ba/forum/1/76778/howto-amp-style/

Banovan zbog ovoga? Lik slagao da sam mu rekao da stavi yt link.

Jer sam stavio sliku od njegovg trojanca. A on nije banovan. ^^

http://www.gamers.ba/forum/1/76772/-/

Hvala cannabis4posho. Najjaci si.

Meni je spY objasnjavao kako da uklonim tako da on nema nista s tim.
Po koji put ce te banovati obog bota , haahaha :D
Ae ba j**o vas spY sviju, nije banovan radi linka vec je banovan radi spama.
cannabis4posho je napisao/la:
A samo po meni taj spam ide izgleda?

Ima likova koji napišu po 20 postova na dan, njima ništa?

Nema veze.
AloveM je napisao/la:
A samo po meni taj spam ide izgleda?

Ima likova koji napišu po 20 postova na dan, njima ništa?

Nema veze.
Zato sto si ti jedini spamer koji ne moze da shvati kako prestat. Neki dobiju ban na mjesec dana i skontaju da to ne treba raditi ali izgleda tvoji ce se profili pocet brisati.
Kakvog crnog spama?
Zato sto si ti jedini spamer koji ne moze da shvati kako prestat. Neki dobiju ban na mjesec dana i skontaju da to ne treba raditi ali izgleda tvoji ce se profili pocet brisati.
Samo tebi nešto smeta. Nema veze. Briši profil, ako ce ti lakše biti.

Realno , nisam ja taj koji bi trebao ocjenjivati da li si fer i da li si ga s razlogom banovao ali DEFINITIVNO mogu dati sugestiju.
Postoje likovi koji pišu duplo postova od spY-a , a nisu banovani.

Ali eto , spaj i ja se slazemo , nema veze :$ (=
AloveM je napisao/la:
Samo tebi nešto smeta. Nema veze. Briši profil, ako ce ti lakše biti.

Smeta svima samo sto ostali nemaju ban opcije a od admina samo su 2 aktivna.
Moram te nesto pitati , zasto sam ja dobio ban "TeroweNth" , reason "dupli" ?
Ovo mi je bratov acc , nije valjda da je radi toga ban ?
Kad sam se tek registrovao , slao sam fatalu i jos nekim adminima na pm da imamo ja i brat accove a na istoj IP .
Samo objasni molim te .
KRYSTAL je napisao/la:
Realno , nisam ja taj koji bi trebao ocjenjivati da li si fer i da li si ga s razlogom banovao ali DEFINITIVNO mogu dati sugestiju.
Postoje likovi koji pišu duplo postova od spY-a , a nisu banovani.

Ali eto , spaj i ja se slazemo , nema veze :$ (=
Meni ne daji takve sugestije jer ja banujem sve koje uhvatim na djelu.
edit
@ Railer
Odakle da ja znam sto si ti dobio ban ? Postoje li ovdje i ostali admini i modovi ili samo cannabis ?
da nije 3? kemo se vratiO?
Ok. Delete temu.

Banuj me ako hoćeš, baš ćeš me zajebat. =)

I ti izgleda da samo citas moje postove. Za ostale te boli kita.
Odkud ti znas jel smeta? Meni ne smeta,lik mi rega pravo. Svaki dan na msnu,zajebancije ovo ono. Moje misljnje da je bolji mnogo vise od tebe,jer si brate nafuran previse Samo dajem savjet,da se malo smiris
Uostalom nisi zaduzen za tudja misljenja,da govoris kome sta smeta
AloveM je napisao/la:
Ok. Delete temu.

Banuj me ako hoćeš, baš ćeš me zajebat. =)

I ti izgleda da samo citas moje postove. Za ostale te boli kita.
Ae ba tisina ti se pravis retardiran i neki dan sam ti poslao poruku da ne spamas. Treba li ti neko nacrtat da ne trebas to da radis ? Nije mi jasno da ne mozes zakljuciti sta treba a sta ne treba raditi u zivotu.

edit
@ Frki

Jesi ti mozda neki mod ili admin pa ja trebam uvaziti tvoje misljenje ? spY je dobio poruku da prestane da spama i banovan je x puta radi toga i on opet nastavlja i opet ce biti banovan sve dok se ne smiri. Ne odlucujem ja ni za koga, boli me qrac kome smeta kome ne smeta, on unistava teme svojim "postovima" i krsi pravila zato ce biti crven.
Ae ba tisina ti se pravis retardiran i neki dan sam ti poslao poruku da ne spamas. Treba li ti neko nacrtat da ne trebas to da radis ? Nije mi jasno da ne mozes zakljuciti sta treba a sta ne treba raditi u zivotu.

edit
@ Frki

Jesi ti mozda neki mod ili admin pa ja trebam uvaziti tvoje misljenje ? spY je dobio poruku da prestane da spama i banovan je x puta radi toga i on opet nastavlja i opet ce biti banovan sve dok se ne smiri. Ne odlucujem ja ni za koga, boli me qrac kome smeta kome ne smeta, on unistava teme svojim "postovima" i krsi pravila zato ce biti crven.
Dobro, retardiran sam. Sad cu baš ono 'spamat'.

I spam, I love to spam, spamming is like, you can't really define it, you just enjoy spamming, so you spam, and spammand spam, so you forget that you spam, you just spam, no mather what.
Spam4Ever

Ti sve shvataš preozbiljno. Ne znaš za šalu.

J**o te tvoj gamers. Ti ne kontaš da su ovdje 80% omladina do 18 godina?
Meni ne daji takve sugestije jer ja banujem sve koje uhvatim na djelu.
edit
@ Railer
Odakle da ja znam sto si ti dobio ban ? Postoje li ovdje i ostali admini i modovi ili samo cannabis ?
Ne znam da li si ti , ali predpostavljao sam da si ti , jer u zadnje vrijeme najvise banova je od tvoje strane . Ne znam ni na koliko sam banovan , ni ko me banovao , ni zasto me banovao ...
Vjerovao sam u ovo mali jada sto je ostalo na g.ba , ali kad sam dobio ban tek mi je onda postalo jasno na sta je spao g.ba ...
Banovan sam prije 20ak dana ...
Ne bih se ja bunio da tu ima neki razlog za ban
AloveM je napisao/la:
Dobro, retardiran sam. Sad cu baš ono 'spamat'.

I spam, I love to spam, spamming is like, you can't really define it, you just enjoy spamming, so you spam, and spammand spam, so you forget that you spam, you just spam, no mather what.
Spam4Ever

Ti sve shvataš preozbiljno. Ne znaš za šalu.

J**o te tvoj gamers. Ti ne kontaš da su ovdje 80% omladina do 18 godina?
Spamaj cim se Daes vrati profil spY nece postojati jer ti si fkt na zavidnom nivou gluposti i ti sva ostala tvoja komapnija.
Spamaj cim se Daes vrati profil spY nece postojati jer ti si fkt na zavidnom nivou gluposti i ti sva ostala tvoja komapnija.
Gdje je taj spam?

Ako sam ja banovan sa neke teme gdje su svi spamali, trebali bi svi tu onda biti banovani.

Ali naravno, neces ti svoje 'drugove' banovat. ^^
RA1LER je napisao/la:
Ne znam da li si ti , ali predpostavljao sam da si ti , jer u zadnje vrijeme najvise banova je od tvoje strane . Ne znam ni na koliko sam banovan , ni ko me banovao , ni zasto me banovao ...
Vjerovao sam u ovo mali jada sto je ostalo na g.ba , ali kad sam dobio ban tek mi je onda postalo jasno na sta je spao g.ba ...
Banovan sam prije 20ak dana ...
Ne bih se ja bunio da tu ima neki razlog za ban
Ne pitaj mene ja nemam nista sa ostalim clanovima administracije niti me fkt interesuje sto si dobio ban. Prije sam se zalagao za vas koji ste "nepravedno" banovani i na kraju vas je vecina pocela pljuvati po mene, od te price nema vise nista sada se zalite vi nekom od admina i vjerovatno cete kazne odsluzivati do kraja.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.