Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

ZONE LOGO

1.432 pregleda · 27 odgovora · otvorena 19.08.2009. u 23:27

Znaci, trebam logo za klan...molio bih da logo ne bude kopija od drugih klanova...nego da bude nesto sasvim drugacije  eto 100 bodova ko bude najbolji 
Na logou treba da pise samo 'z0ne' ali sa nulom !!! 
btw. zamolio bih ove iskusnije da pokusaju nesto 8-)

PS. Nemojte pisati fan art riznica..jer hocu nesto sasvim dobro..a usput da bodove dam 
etc4Lav je napisao/la:
Kako možeš zaštiti stil izrade ?:S
To isto da neko zabrani korištenje ulja na platnu u slikarstvu ? :X

Ili still crtanja likova...

Jedno je stil, jedno je kopija, dobro ti je rekao ...

2.

Ne uzbijaju se autorska prava plaho, pogotovo kad su LOGO-i u pitanju.
Svaki profesionalan klan ima love da plati lika da im uradi; ha ya..

• Grafički dizajn i slikarstvo su 2 različite stvari, koje nemaju apsolutno ikakve veze. Da imaju ja bi se prvi odrek'o Photoshopa®, jer mrzim umjetnosti.

• Ljudi u razvijenim zemljama mogu tužiti Boga, a da ne mogu nekog ko im je ukrao ideju ? Hah...
v3Tr0x je napisao/la:
• Grafički dizajn i slikarstvo su 2 različite stvari, koje nemaju apsolutno ikakve veze. Da imaju ja bi se prvi odrek'o Photoshopa®, jer mrzim umjetnosti.

• Ljudi u razvijenim zemljama mogu tužiti Boga, a da ne mogu nekog ko im je ukrao ideju ? Hah...
hahahahahha , jako ovo dolje

U načelu se i likovne umjetnosti i dizajnkao primijenjeno umjetnička disciplina bave organizacijom vizualnih elemenata (linija, boja, oblik, i sl.) na dvodimenzionalnoj plohi (grafički dizajn, web dizajn) ili u trodimenzionalnom prostoru (arhitektonski dizajn, grafički dizajn, industrijski dizajn).

Je**š mu mater, nećemo se oko ovoga svađati

Ko ga j**e i logo i zapad i autorska prava

MAKE LOVE, NOT WAR
Ovaj zadnji yordin je prejak..to je sto mi se svidja..eto hvala svima koji su pokusali
SmiLLie je napisao/la:
evo nesto od mene na posve novi fazon

Jedan od najboljih logoa sto sam ikad vidio.
Svaka cast.

10/10

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.