Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Logitech G15

135 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.08.2009. u 18:46

Pozdrav svima,naime imam jedan problem.Radi se o tastaturi G15,a problem je sljedeci,opalim ja komp sve normala i da nesto napisem , kad tastatura poludi tj pocne nesto otvarati , samo tipka nesto itd.. Otvorim tastaturu obrisem je skorz , povadim sve tipke sa nje ocistim vratim sve na svoje mjesto. Ukljucim je, pritisnem bilo koju tipku opet isto ... Sve moguce nacine sam isprobao nece opet isto ... Jos jednom sam imao ovaj problem , al isto samo otvorio procistio je i normalno , a sada nece. Stvarno ne znam do cega je.Ko pomogne saljem 2km kredita.
Spamer's die!
Molim Admine,gmodove da mi ne brisu temu ,Hvala!
Interesuje me da li si pokušavao očistiti konektor, tako je kod mene nije htjela napisati nikako slova k,l,č,ć,ž i ja se ištekam je iz matične i opet uštekam ali sam je prvo očistio....probaj
Problem ti je u Control panel - regional and language options. E kad odes na to u prvom prozoru treba ti bit nasa tastatura Bosnian sa US layout, i ako pod Bosnian i US imaju dvije tastature ostavi samo tu G15. Pod Advanced treba bit U.S. I kad to sve uradis obavezno restartuj pc.

Evo tu su likovi rjesili - procitaj 8 post od algrossi - link
codex je napisao/la:
Problem ti je u Control panel - regional and language options. E kad odes na to u prvom prozoru treba ti bit nasa tastatura Bosnian sa US layout, i ako pod Bosnian i US imaju dvije tastature ostavi samo tu G15. Pod Advanced treba bit U.S. I kad to sve uradis obavezno restartuj pc.

Evo tu su likovi rjesili - procitaj 8 post od algrossi - link
probao ne moze , ali meni nije problem da kuca pogresno .. nego meni kad pritisnem sta bilo na tastaturi , otvori mi mozilu i gore sve ono ko da pritiscem ctrl+t , otvori jos nesto i tako sve otvara to .... ne moze se zaustavit i moram rr komp ... uzasno me nervira :(
browNe je napisao/la:
probao ne moze , ali meni nije problem da kuca pogresno .. nego meni kad pritisnem sta bilo na tastaturi , otvori mi mozilu i gore sve ono ko da pritiscem ctrl+t , otvori jos nesto i tako sve otvara to .... ne moze se zaustavit i moram rr komp ... uzasno me nervira
E ako ti otvori mozillu znaci da nesto trazi net konekciju a to jedino moze bit virus, i meni je bilo jednom to otvaranje zatvaranje svega i kaspersky mi naso neki virus i poslje je sve normala bilo
codex je napisao/la:
E ako ti otvori mozillu znaci da nesto trazi net konekciju a to jedino moze bit virus, i meni je bilo jednom to otvaranje zatvaranje svega i kaspersky mi naso neki virus i poslje je sve normala bilo
nemoguce ,obarao sam sistem prije 2 dana ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.