Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 21 bod

Burnout Paradise - sign in keeps goin, and goin

229 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.08.2009. u 22:49

Zdravo svima, kako ide.

Instalirao sam sinoc Burnout Paradise City, i hajd', sve je to fino-krasno, ali dok igram dugo, poslije izvjesnog vremena izadje mi nesto da se Sign In.

I, kad' ja to ugasim ono opet isto izleti, kao da imam jos jednu tastaturu pa da kucam. Jedini nacin da to rijesim je da izgasim, pa opet upalim igricu.

I, kada udjem u meni, jedva odem na "Save 'n Quit" jer kao da mi neko drzi neku tipku...

Pogled'o sam je li do tastature - nije. Prebacio sam drugu tastaturu (sestrinu) i opet mi se isto desava.

Dakle, meni ovo ne smeta puno (sto je i glavni razlog sto sam dao ovoliko malo bodova) ali ima dijelova kad' sam, u po' trke, pa mi to izleti... Jednostavno ne mogu da igram.

Takodjer, kad' izgasim igru i upalim mozillu, notepad, sta god - sve je normalno.

Reinstallir'o sam, samo da znate.

Kao sto sam gore napisao, razlog sto sam dao ovoliko malo bodova je taj sto mi ovo ne smeta, ali ako vec mogu da popravim - onda evo.

Zahvaljujem.
meni je to bilo! ja oborio sistem i digao ponovo install igru i sve uredu!;) nadam se da ti nije mrsko oborit sistem al pomaze 1000 %;)
Biggie je napisao/la:
Daj SS
Ne'am ti tu sta davat' SS, jer nije potreban ( +, poslije oko pola sata igra to mi se prikaze, pa da ne igram sad... ), a i nije moguce da se "ufati".

@ovaj ispod biggiea; da obaram sistem radi igre?

Stvarno, ovo je ljudski fenomen da vazda kad neko ima neki problem 4-5 ih se javi "znam, i meni se to desavalo".

@alovem;

Ne logujem. Ja ne'am EA Download Managera, i kad se krenem logovat' pise da je service "currently not available", pa igram bez da se ulogujem.
pa pokusaj da izbrises EA download menager pa ti moznda onda neni izbacilo
NemoN je napisao/la:
pa pokusaj da izbrises EA download menager pa ti moznda onda neni izbacilo
Citiram sam sebe:

"Ja ne'am EA managera..."
4rm4n1 je napisao/la:
Citiram sam sebe:

"Ja ne'am EA managera..." :r
ok
Rješenje
eo trezio sam pola sata po google al nista jedino sto sam skonto je da ta igrica ima 1 000 000 erora i ostalih sranja pa ti preporucujem da nadjes il drugi crak patch il tako nesto jer su to ovi na googlu preporucavali ovima sto imaju erore et :D

@NeoN ne spamaj

btw ja cu jos malo trazit pa ako nadjem bice edit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.