Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

tastatura

147 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.09.2009. u 12:11

e raja,ja evo sad na laptopu nest radim,kad odjednom ne mogu na cs-u opisati neka slova,P,I,M i jos neka...
haj reko to je nesto do igre,odem na msn ne mogu ni tu upisati ista ta slova koja ne mogu ni na kanteru,onda nije do igrice ili do servera veec do mene il do kompjutera,kako da to rijesim,na msnu kad krenem upisati P-bude broj,nezz vako 6 il 5 il nesto...
kako da otklonim to da mogu normalno pisati...
iXXXXXew je napisao/la:
probaj iskljuciti pa ukljuciti tastaturu
Zar možeš na laptopu iskljucit tastaturu
Probaj restartovat, skini AVG skeniraj i vidi da nisi kakav virus pokupio
neznam kako to da rijesis,ali znam kako mozes pisati slova do to ne rijesis.
Drzi alt i npr. pritisnes 54 i izbacite ti neko slovo
i tako mozes da pises dok to ne rijesis
iXXXXXew je napisao/la:
kako mislis,laptop je,ne mogu ustekati i istekati iz kompjutera,laptop je u pitanju...
ako si nesto drugo mislio objasni,ne kontam bas...
iXXXXXew je napisao/la:
pa je ti covijek rekao da je na laptopu ako da iskljuci tastaturu
AJSNIGRUTIN je napisao/la:
neznam kako to da rijesis,ali znam kako mozes pisati slova do to ne rijesis.
Drzi alt i npr. pritisnes 54 i izbacite ti neko slovo
i tako mozes da pises dok to ne rijesis
ma jasta,mislim hvala tebi sto si htio da pomognes al nov je laptop ako se sta zajeb odnijecu onim gdje sam ga kupio pa nek oni to srede...
erat je napisao/la:
ma jasta,mislim hvala tebi sto si htio da pomognes al nov je laptop ako se sta zajeb odnijecu onim gdje sam ga kupio pa nek oni to srede...
ok,eto barem sam htio da ti pomognem.A to ti je i najbolje odneses im da oni ti to poprave nego da sam nesto popravljas.
iXXXXXew je napisao/la:
e onda probaj restartovati laptop onda bi trebalo da mogne
ne pomaze
najbolje onda odnesi je tamo gdje si je kupio da ti oni to rijeshe;)
iXXXXXew je napisao/la:
najbolje onda odnesi je tamo gdje si je kupio da ti oni to rijeshe;)
e al pazi jbg,necu dea odem tamo ko zadni kreten i oni upale laptop i pritisnu jedno dugme i kazu:Samo si ovo trebao iskljuciti...
erat je napisao/la:
e al pazi jbg,necu dea odem tamo ko zadni kreten i oni upale laptop i pritisnu jedno dugme i kazu:Samo si ovo trebao iskljuciti...
Vjeruj mi kod nas u BiH se ne mozes obrukati kod tih debila sto prodaju racunarsku opremu , jer su i oni svi sami pacijenti :D
Slobodno ti to odnesi nek pogledaju sta je u pitanju. Meni se to desava na Lycasi ali to je zbog drivera na laptopu stvarno ne znam sta bi moglo da bude.
BloodSeeker je napisao/la:
Vjeruj mi kod nas u BiH se ne mozes obrukati kod tih debila sto prodaju racunarsku opremu , jer su i oni svi sami pacijenti :D
Slobodno ti to odnesi nek pogledaju sta je u pitanju. Meni se to desava na Lycasi ali to je zbog drivera na laptopu stvarno ne znam sta bi moglo da bude.
ja ja,drug potpuno si u pravu,al sta ja znam,oni ne znaju DVD popraviti kad se bioo pokvario,a kamol uredjaj slozeniji,a to je opet na neki nacin softverskya greska,ono u programima,u kompjuteru,znas,ne mogu ja njuima ortici i reci NE RADI MI TASTATURA,tastatura radi al na nekim slovima su simboli il brojevi koji ne bi tu trebali biti...
tako da nije greska onio "vanjska" neg bas nesto oko programa il virus il nesto a ne vjerujem da njih to zanima....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.