Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 150 bodova

Igra

875 pregleda · 32 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 23:00

Ehhhh, 23h, izvolite...

Predhodna tema ovdje

Par uputa za download.... Kliknete ovdje,

i otvori vam se sledeca stranica

zatim kliknete gore u lijevom uglu na "SKOTOVI", i otvori vam se stranica gdje treba kliknuti na sledeci site za preuzimanje aplikacije

pa onda na odabir aplikacije "SKOTOVI",

[img=http://img31.imageshack.us/img31/8/skotovi.th.png]

i sledeci korak je samo da kliknete na save! Kada save-uje - raspakujete, instalirate i blokirate...

Puno srece i uspjeha...
Ko prvi njemu bobe... I naravno zvanje Gamers.ba slot king... xD
Svi koji sudjeluju i upload-uju sliku, naravno utjesna nagrada, aplauz, i postovanje g.ba administracije...

Uzivajte... Ispred Gamers.ba administracije, Burek!

Jos samo da napomenem, nemojte na ovu temu spamati, pisati "edit" i tome slicno... Svaki bespotreban post, bit` ce sankcionisan!
Hvala hvala igrica je gotova

Odmah mi bacilo barove i zovncad :D
Rješenje
peti pokusaj

tako je tako je

Post dobio aplauz od Burek_King

axez0r je napisao/la:
Hvala hvala igrica je gotova

Odmah mi bacilo barove i zovncad
Ofirno tamo na 60 poena ?
kiwy je napisao/la:
Brate nije photoshop to sam dobio dobar prolaz i kad sam dobio prolaz ja sam gledo tamo da mi je krenulo od 0 ,a vamo mi se penjalo od 40
meni neki eror kod instalacije jbg

axez0r je napisao/la:
Brate nije photoshop to sam dobio dobar prolaz i kad sam dobio prolaz ja sam gledo tamo da mi je krenulo od 0 ,a vamo mi se penjalo od 40
Nije moje da govorim ali me nervira kada varaju a neko drugi se "muci" da uradi nesto kako treba,burek_king ce sve rijesiti ali vidi kod momka ispod tebe kako je na 200 poena,i nemoj da se glupiras varas i cao.Znaci ne moguce da ostane na 60!

kiwy je napisao/la:
Najžalosnije je što je on za samo 3 minute uspio skinuti program, instalirati ga, blokirati slot, uzeti screenshot, kopirati ga u paint, otići na save as, ući na neki hosting za slike, uploadovati ga, uzeti link, kliknuti na IMG, pastirati ga i pritisnuti dugme OK.

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Jarane djaba ti ovdje ScreenShot, kad bi ovi je***i kozu za 200 bodova. Nek' snimaju sa Camtasia Studio dok igraju,i na youtube dokaz uploadovat, samo tako te ne mogu zajebat. :D

reLo je napisao/la:
Najžalosnije je što je on za samo 3 minute uspio skinuti program, instalirati ga, blokirati slot, uzeti screenshot, kopirati ga u paint, otići na save as, ući na neki hosting za slike, uploadovati ga, uzeti link, kliknuti na IMG, pastirati ga i pritisnuti dugme OK.
Upravo si napisao sve sto sam ja htio.
Ja sam dobio 200 ali kasno,pa gledam nesto jest njih pola stvarno gladno tih bodova ja sam okusio srecu bodovi i nisu neka nagrada dodju i odu nekazem da mi netrebaju nego nekako vise mi se igralo da vidim kakvo je!U ostalio Burek_King ce izabrati pobjednika i pobjedniku svaka cast ko god daje!GL :)

Pazi onog tema napisana u 23:00,a on sve download,prekuco,otiso upload,odgovorio za 3 min hahah!Nasao na netu sliku!

Ja se mucim 10 min da to sve uradim ali on je Brzi Gonzales treba mu BAN zbog prevare!

Hvala!Vidi se koliko je zeljan jadnik bodova!:S

reLo je napisao/la:
Ma nisam htjeo ja da se mijesam,ali brate nije uredu,prvo to sto neki vec imaju tu igricu i mogli su prije vremena da to odrade p i upload pa kasnije samo postaju,imam je i ja i nisam htjeo da ucestvujem zbog toga,ali sta ces kod nas sve na prevaru,takav smo narod sto je najzalosnije.
reLo je napisao/la:
Najzalosnije je sto je onaj lik vec "prekuco" a ja nisam ni skontao kako se igra

-Hvala burek_king sad mi se jede voce

nuX je napisao/la:
peti pokusaj

tako je tako je
Cestitam brate... Svaka cast!

Gamers.ba slot king!
Imao sam ja bolji slot od ovoga....Samo nemogu naci pogledacu na nekom usp-u da nije pa cu poslati upload da skinete taj

Nije los ni ovaj slot,al nemogu se peglati sada...Idem spavati

Ma probacu xD

Ma daj ovo kod mene nemoze nikako kako god uradis nece nemam ja zivaca za ovo :@

Burek_King je napisao/la:
Cestitam brate... Svaka cast!

Gamers.ba slot king!
Thx brate ali sam imao i srece
Čestitke za nuX-a. Svaka čast.
Pametni axez0r bi mogao jedan ban popiti, pa će se možda tako naučiti da se ne isplati varati.

reLo je napisao/la:
Znaci prvi put igram igricu.Skinem je i uradim sve kako si ti gore napisao i sada ispade da sam u photshopu radio :S
Bureche imal meni aplauzaaaaaaaaa

Post dobio šamar od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.