Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Jednostavno pitanje

333 pregleda · 15 odgovora · otvorena 26.08.2009. u 18:14

Ovaj.... imam jedno pitanje jer sve cesce vidjam teme ovakvog tipa:
http://gamers.ba/forum/14/77354/bodovi-violen-kloc-/
Admini sada djele bodove? prije nije bilo vako...:S
U neke stvari se moze "umetat' nos", al' u neke ne moze.

Ljubomora upropastava covjeka, zapamti.
To su bodovi sa nagradne igre ako se ne varam. Gledaj svoja posla i sve ce bit ok
http://gamers.ba/forum/10/76613/vrlo-zanimljivo-/
pravo da ti kazem i nije me briga prije sam bio stalan clan a nakon ove G.ba revolucije te novih, nazovimo ih admina samo ponekad svratim.
jos ima pametnih ljudi ovdje, steta sto su rijetki.
jos nesto, ako se za pitanje dobije ban ovo je propalo vise nego sto sam mislio

ne ne riddle nisam mislio BAS na tebe nego sam vidio par ovih tema, tvoja je mozda/vjerovatno opravdana.
bodovi mi neznace nista vjeruj mi, samaraj i skini i ovo sto ima pl0x

kontraproduktivno!

Post dobio aplauz od bushidO.

U ovom slucaju ne dijele admini bodove, nego korisnik korisniku, a ja sam se zadesio kao admin. Ti svoje bodove zaradi, pa daji kome god hoces, a tako uostalom svi i rade, sto makar ja nikome ne branim
Ako ti trebaju bodovi ja cu ti ih dati.
Ako hoces i razlog, napisat cu ti.

A da, dao mi je bodove zato sto radim trenutno oko nagradne igre nove, pa eto kao znak zahvalnosti.
Forris je napisao/la:
pravo da ti kazem i nije me briga prije sam bio stalan clan a nakon ove G.ba revolucije te novih, nazovimo ih admina samo ponekad svratim.

ne ne riddle nisam mislio BAS na tebe nego sam vidio par ovih tema, tvoja je mozda/vjerovatno opravdana.

kontraproduktivno!
Ne bih rekao da nisi mislio bas na mene, jer vidi ovo: "Admini sada djele bodove? prije nije bilo vako..."

A kad vec tako kazes "prije nije bilo vako", da ti kazem kako je prije bilo. Bas prije i jeste bilo tako da admini daju bodove, a sada je suprotno od toga

Ziv ti meni bio!

P.S. Ako mislis da je propalo, ne znam sto se uvijek vracas kad ti nesto zatreba upravo na ovaj portal. Vidim teme su ti sve neka pitanja, problemi i slicno na koje nisi znao odgovor, pa si ga trazio od nasih clanova. Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor. Gamers ne moze propasti, samo clanovi mogu
Forris je napisao/la:

kontraproduktivno!
Hehe najaci, ja prije par dana napravi jedan spam ni samar nit sta odma ban, a nisam nikad prije tog dobio samar il nesto slicno, a vamo po temama spamaju ko ludi ni samar da dadnu al et j*bo baksuza :D. Inace jesi ziv sta ima kod tebe :D.
- Ajde sta vam je toliko stalo do tih bodova ?
- Nesto ce ti znaciti ako ti rank bude pr0 ?
- Neam bodove , niti se trudim za njih , lik otvori temu neki problem , a vi postate neko sranje u nadi da cete dobiti aplauz , a ne pomoci toj osobi . Rijetko svoje probleme postam tu iz tog razloga , javit ce se neko kome je stalo samo do bodova , sta dobijem time ? Na temu ( u koliko je problem ) cesto osobi koja je to otvorila odgovorim na pm ..
J**o bodove - . - uzivajte
ma qme bas se prije moglo davati bodovi ko je htio i kako je htio ...

Digne lik temu da je ovom drugom rodjus kaze evo poklon od mene ha hu ... sada mozemo se samo sageti da tako dajemo xD
Kao sto je neko spomenuo administracija je korumpirana tako da
pisem vjesti-nema smisla
saljem slike dana - takodje nema smisla
jer se vecinom biraju radovi/prijedlozi prijatelja admina te modova.
da pisem guide - koji cu ga ku**c pisat kad je net pun tutova
teme koje sam ja podigao su sasvim legitimne te nisam prekrsio nijedno pravilo, osim ako u medjuvremenu niste promjenili pravilnik.
tvoju temu sam naveo kao primjer jer nije naveden razlog dodjele bodova, ali nisi ti u pitanju.
p.s.
nije da dizem neku revoluciju samo sam to zapazio te nesto nacuo pa reko da pitam kako se g.ba drzi i da li je to istina.
bio bih zahvalan da temu "lock"

i riddle pogledaj datume postavljenih tema....postavljene su prije takozvane g.ba revolucije(promjene dizajna)
riddle je napisao/la:
Ne bih rekao da nisi mislio bas na mene, jer vidi ovo: "Admini sada djele bodove? prije nije bilo vako..."

A kad vec tako kazes "prije nije bilo vako", da ti kazem kako je prije bilo. Bas prije i jeste bilo tako da admini daju bodove, a sada je suprotno od toga

Ziv ti meni bio!

P.S. Ako mislis da je propalo, ne znam sto se uvijek vracas kad ti nesto zatreba upravo na ovaj portal. Vidim teme su ti sve neka pitanja, problemi i slicno na koje nisi znao odgovor, pa si ga trazio od nasih clanova. Jednostavno pitanje, jednostavan odgovor. Gamers ne moze propasti, samo clanovi mogu
Bravo svaka cast !
Nece gamers propasti radi mene,tebe,petog ,desetog... samo mozda ce raja vise voljeti tebe nego mene i mozda si im npr ti zabavnije od mene,ali nece propasti ako ode neki clan 100%

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.