Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]-by:kr0kS

338 pregleda · 27 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 16:05

Zdravo svima...

Evo da predstavim nekoliko novih radova.Sad nije u pitanju photoshop vec crtezi.Nebi bilo lose da ostavite neku finu kritiku ili komentar na rad....
Radovi:
Naruto
Crysis
Notorius B.i.G.
No more heroes
17%

Toliko od mene sad pa se vidimo sljedeci put....
Veoma mocno, add sam dvije slike u fav's
Odlicno , samo nastavi No more heroes meni najbolja
Chulle je napisao/la:
Crtezi nisu nesta, srry al tako je.
Imam sestru, zavrsila je umjetnicku....i kad joj kazem nacrtaj mi nesta ona to skine 10o% . Tebi Naruto nije nesta, jedine su ti Crysis i ova predzadnja su licile na originale.
Kad bi mi sestra dala da uplodujem nes njenih originalnih crteza, iz glave....vidjeli bi sta je rad. Medjutim, ona neda jer su joj prije krali radove tako da....
Ma tebi su svi ba talentovani. Da ti kojim slučajem Chuck Norris nije izgubljeni cukundjed?

Cool radovi.

EDIT: Nemoj da me slučajno citiraš, inače ću naći toliko tvojih provala i laži da češ se gušiti u njima.
Toliko, hvala.
Veoma dobro...Detaljno!

Nemam zamerki nekih, samo pohvale...

Crysis mi je najjaci.

Gj.
Hvala svim na komentarima i pregledu;
dinoxus
:D prijavio se vec i poslao rad,sretno i tebi na takmicenju...
Chulle
ne moj brate toliko ovo ozbiljno svatati,stavio sam radove samo da bi pokazao drugima
da radim to i da cujem njihovo misljenje,nisam stavio da bi se bilo ko divio ili da se kurcim
vec zbog gore navedenog.
Za naruta znam da nije kao orginal fulio sam oko i dio ispod,tj. obraz,al crtano je obicnom olovkom i moze se ispraviti.
torQ7u
Thx za fav..

pozz svima...
Crysis mi se pravo svida nice wrk ;)
Chulle je napisao/la:
Ovako...nis se ovdje nije slagalo.
Drugo...TI NIKAKO nemozes znati da si pametniji od mene. Jesi me upoznao??? Ne... Trece.... ja sam svoju sestru spomenuo da crta ono sto vidi kako to i izgleda. A sad odi i pogledaj njegovu sliku Narutoa...jel to isto. ne. naruto nije ni blizu originala.
Frajer ima talenta...
Glumis pametnog momka, al nisi. Pogledas svoj gb vidjet ces da si dosta omrzen od strane drugih. Razlog su tvoji nepromisljeni postovi. To sto sam ja spomenuo sestru nije tvoja briga. Nisi ti autor teme. + ja sam post napisao za nekih 60 sec.... za razliku od tebe mene nije briga hoce li netko misliti da li sam ja pismen il ne. ovaj site nije i PONAVLJAM nije moj zivotl Nikog nepoznajem uzivo, dodjem ponekad da vidim imali sta novo. Oni koji me poznaju uzivo mogu reci nesta o meni.
A to sto ti imas kompleks niske vrjednosti, pa moras drugima pokazat kako si pametan... tvoj problem. Komplekse fino izljeci pa mi se obrati.
EDIT...
Qme procitas svoj post, nadjes greske PA TEK ONDA MOJ. ;)
Svaki tvoj post sasvim silazi sa teme, bukvalo si izgubljen kada pises, izadji malo na svijez zrak, nadisi se, pa se vrati ovde, bice ti bolje :D

Ne moram te upoznati, dovoljno mi je procitati tvoj post, i vidjeti koliko si maluman :D
U mom proslom postu ima samo 1 greska. Dva puta sam jednoj recenici napisao istu rijec "Prvo".

Da li ti uopste znas sta je kompleks nize vrijednosti ? Ne. :D Ja se ne trudim da moji postovi ispadnu pametni, ali ako si ti to primjetio, hvala na komplimentu ( pusa :D ).

To za "Ovaj site nije moj zivot", inace ja sam ovde svaki dan po 15 sati, i nemam rl, gledam anime, igram igrice, imam 3000 postova, 1337 bodova i veliki sam ovisnik o racunarima :D

Omrzen, ne, ovu svadju sa onim momkom sam ja zapoceo, da si detaljnije citao, on citira mene kada sam ja rekao "Mrzim takve kao sto si ti" a ne govori to meni. Ali eto ga opet, pored toga sto si priglup, treba ti dioprija :D

Volim, i ljubim :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.