Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]-by:kr0kS

338 pregleda · 27 odgovora · otvorena 16.08.2009. u 16:05

Zdravo svima...

Evo da predstavim nekoliko novih radova.Sad nije u pitanju photoshop vec crtezi.Nebi bilo lose da ostavite neku finu kritiku ili komentar na rad....
Radovi:
Naruto
Crysis
Notorius B.i.G.
No more heroes
17%

Toliko od mene sad pa se vidimo sljedeci put....
Daj stavi thumbnails, neće svako ovako otvarat...
Nisu loši, samo su sranje Šalim se. Dobar
~ Extra , posebno Crysis
Crtezi nisu nesta, srry al tako je.
Imam sestru, zavrsila je umjetnicku....i kad joj kazem nacrtaj mi nesta ona to skine 10o% . Tebi Naruto nije nesta, jedine su ti Crysis i ova predzadnja su licile na originale.
Kad bi mi sestra dala da uplodujem nes njenih originalnih crteza, iz glave....vidjeli bi sta je rad. Medjutim, ona neda jer su joj prije krali radove tako da....
Chulle je napisao/la:
Imam sestru, zavrsila je umjetnicku....i kad joj kazem nacrtaj mi nesta ona to skine 10o% . Tebi Naruto nije nesta, jedine su ti Crysis i ova predzadnja su licile na originale.
Kad bi mi sestra dala da uplodujem nes njenih originalnih crteza, iz glave....vidjeli bi sta je rad. Medjutim, ona neda jer su joj prije krali radove tako da....
lol, kao da ce ih neko pojest -.-'

Crta sebi za dušu? wtf? :D

btw. extra , samo se trudi više ^^ imaš telenta
Chulle je napisao/la:
ma ok,al u svakom slucaju ja i tvoja sestra se ne mozemo mjeriti jer ona je ipak zavrsila umjetnicku,i tu je naucila posebno sve tehnike crtanja......hvala na kom. i pregledima...

Post dobio aplauz od skala

Imas dara
Svaka cast
9/10 nesvidja mi se notorius big ko god bio
Untraceable je napisao/la:
lol, kao da ce ih neko pojest -.-'

Crta sebi za dušu? wtf? :D

btw. extra , samo se trudi više ^^ imaš telenta
ocigledno neshvatas sta je slikaru kad mu neko uzme rad.
Potrebna je masta da se nacrta pravi rad. i sad ona ulozi sate i sate da nacrta jednu sliku, nekad i dane, sedmice...i neko ti uzme ideju, stavi je ko svoju.
Jes da se o slici nerazmislja puno....samo te opali inspiracija...kak to ona voli reci.
radovi nisu losi, najbolji po meni je ovaj zadnji 17, ostalo ni tam ni vam

samo radi ^__^
heheh masalaa bGm ... po meni je sve dobro uradjenoooo

ocjena 9/10 jbg uvjek moze bolje alll je i tvoje drama xD
Imaš talenta, to je očigledno. Sve mi se sviđa. 10 + za ovo.

Prijavi se na riddle-ovu temu, karikature, pošto ti ide crtanje. Prijavit' ću se i ja, buraza crt'o XD

Enjoy bruda majne, sve najbolje
Radovi su extra imas talenta samo radi radi radi i lagano ce to sve bit 10/10 9-)
dobro je...nisu losi..al naravno uz jos vjezbe i truda bice i bolji...sretno u daljnjem radu ;) :)
Chulle je napisao/la:
Reko sebi, necu vise postat', najpametnije je cutati, ali MORAM.
Jer iz tebe bukvalno izbija neka svijetlost koliko si glup :S iz tvojih postvoa svejdno :S

Da vidis znam ja jednog ciku, Leonardo se zove. Tvoja seka crta karina crteze, u poredjenju sa njegovima ;)

@ Tema, super slike, samo nastavi ;)
c0d3x je napisao/la:
Reko sebi, necu vise postat', najpametnije je cutati, ali MORAM.
Jer iz tebe bukvalno izbija neka svijetlost koliko si glup :S iz tvojih postvoa svejdno :S

Da vidis znam ja jednog ciku, Leonardo se zove. Tvoja seka crta karina crteze, u poredjenju sa njegovima ;)

@ Tema, super slike, samo nastavi ;)
ccc...jarane...ja sam rekao da moja sestra crta dobro. Prije dvije godine je diplomirala Likovnu akademiju, najbolji stuneat.... nije me briga sta ti maloumnik mislis. To sto ti neshvacas sta je umjetnost, uredu...
Ni jedan umjetnik nece svoj rad odmah staviti da mu se raja dive??? Mislis da je kog bolio qrac za Leonarda??? Umro sam....tek stoljece poslije se poceo cjeniti. nemoj se praviti pametan...NISI. Naravno da ce ona postaviti radove, al ne ovdje. Upravo zbog takvih kao sto si ti....kao sto je Spy rekao...crta za svoju dushu, i onda ih neko ukrade i kaze da je on to nacrtao....za svoju dushu. Ni ja se nekontam u ta sranja, al nju je best frendica zajebala pred samu diplomu....radile su zajednicki rad....svaki dan bile kuci crtale....i onda samo otisla predala rad...ni spomenula moju sestru nije :(
Chulle je napisao/la:
ccc...jarane...ja sam rekao da moja sestra crta dobro. Prije dvije godine je diplomirala Likovnu akademiju, najbolji stuneat.... nije me briga sta ti maloumnik mislis. To sto ti neshvacas sta je umjetnost, uredu...
Ni jedan umjetnik nece svoj rad odmah staviti da mu se raja dive??? Mislis da je kog bolio qrac za Leonarda??? Umro sam....tek stoljece poslije se poceo cjeniti. nemoj se praviti pametan...NISI. Naravno da ce ona postaviti radove, al ne ovdje. Upravo zbog takvih kao sto si ti....kao sto je Spy rekao...crta za svoju dushu, i onda ih neko ukrade i kaze da je on to nacrtao....za svoju dushu. Ni ja se nekontam u ta sranja, al nju je best frendica zajebala pred samu diplomu....radile su zajednicki rad....svaki dan bile kuci crtale....i onda samo otisla predala rad...ni spomenula moju sestru nije :(
Prvo, ne mozes govoriti nekom drugom, da se ne pravi pametan, prvo jer je taj "neko drugo", dosta pametniji od tebe, drugo, ti ovde prosipas neku svoju pamet, kako radovi nisu dobri, i kako tvoja seka crta ( koga boli ku**c za to ? :S ), i trece sto si polu retardiran, i poprilicno nepismen.

Sada da krenemo, ko je spomenuo kacenje radova tvoje sestre, osim sto si priglup, izgleda da ti treba i dioptrija, procitaj ponovo moj prosli post ;)
Onda, ponovo potvrdjujes koliko si glup, u dijelu gdje spominjes Leonarda.

Puno toplih pozdrava ;) I poz seku slikarku :D

EDIT: Zbog cega lazes da si 89to godiste u profilu ? :)
c0d3x je napisao/la:
Prvo, ne mozes govoriti nekom drugom, da se ne pravi pametan, prvo jer je taj "neko drugo", dosta pametniji od tebe, drugo, ti ovde prosipas neku svoju pamet, kako radovi nisu dobri, i kako tvoja seka crta ( koga boli ku**c za to ? :S ), i trece sto si polu retardiran, i poprilicno nepismen.

Sada da krenemo, ko je spomenuo kacenje radova tvoje sestre, osim sto si priglup, izgleda da ti treba i dioptrija, procitaj ponovo moj prosli post ;)
Onda, ponovo potvrdjujes koliko si glup, u dijelu gdje spominjes Leonarda.

Puno toplih pozdrava ;) I poz seku slikarku :D

EDIT: Zbog cega lazes da si 89to godiste u profilu ? :)
Ovako...nis se ovdje nije slagalo.
Drugo...TI NIKAKO nemozes znati da si pametniji od mene. Jesi me upoznao??? Ne... Trece.... ja sam svoju sestru spomenuo da crta ono sto vidi kako to i izgleda. A sad odi i pogledaj njegovu sliku Narutoa...jel to isto. ne. naruto nije ni blizu originala.
Frajer ima talenta...
Glumis pametnog momka, al nisi. Pogledas svoj gb vidjet ces da si dosta omrzen od strane drugih. Razlog su tvoji nepromisljeni postovi. To sto sam ja spomenuo sestru nije tvoja briga. Nisi ti autor teme. + ja sam post napisao za nekih 60 sec.... za razliku od tebe mene nije briga hoce li netko misliti da li sam ja pismen il ne. ovaj site nije i PONAVLJAM nije moj zivotl Nikog nepoznajem uzivo, dodjem ponekad da vidim imali sta novo. Oni koji me poznaju uzivo mogu reci nesta o meni.
A to sto ti imas kompleks niske vrjednosti, pa moras drugima pokazat kako si pametan... tvoj problem. Komplekse fino izljeci pa mi se obrati.
EDIT...
Qme procitas svoj post, nadjes greske PA TEK ONDA MOJ. ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.