Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV Problem dok ulazim u igricu

105 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 22:51

Sve sam fino instaliro i crackovo sam sa crackom koji radi (probo kod jerana) i kad udem u igru pojavi se onaj prozor sto u njemu pise PEDOR i ude u GTA IV i odma izade i izbaci mi mali prozorcic i u njemu pise ness
GTA IV FATAL ERROR: DD3D50.Ako iko zna u cemu je problem neka javi !!!
Nevalja Crack...skini SecuROM (to je isto crack)
I meni isti problem to su oni pogrijesili kod mene kod frenda grafa 2 gb nece da ocita igru stopa SOFTWER ERROR rekli su da ce ponovo nesto uredit kao i COD5
E HVALA VAMA. ODOH SUTRA UZETI NOVU GRAFICKU.UZET CU nVidia GeForce 9600 1024 MB.IONAKO SAM KONTO UZIMATI NOVU GRAFICKU. HVALA
dzeno03v je napisao/la:
E HVALA VAMA. ODOH SUTRA UZETI NOVU GRAFICKU.UZET CU nVidia GeForce 9600 1024 MB.IONAKO SAM KONTO UZIMATI NOVU GRAFICKU. HVALA
mah to ti je to sa njom ima da ti leti sve heh mocices da igras sve sta hoces 9-)
nexus je napisao/la:
mah to ti je to sa njom ima da ti leti sve heh mocices da igras sve sta hoces 9-)
Znam zato cu da je kupim vise..Ima mjesec dana kako se kanim,ali nikada.Eh sutra odoh samo zbog GTA IV
To ti je do graficke, evo pogledaj gore sto ti je CampeR postao i vidjeces, probaj sa crackom, ali to ti je do graficke Pozdrav.
Jesi probo ovaj drajver DirectX 9.0 instalirat pa onda da pokrenes igru

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.