Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV problem opet

92 pregleda · 11 odgovora · otvorena 09.07.2009. u 16:50

sorry sto vas gnjavim al et bas kad sam mislio da sam sve rjesio nemogu da sacuvam igricu trazio sam rjesenje na google i na g.ba al nis ne pomaze :(
Ohani od GTA IV jer ga neznaš igrati...jesi ili napravio account na live ako nisi napravi
Rexy je napisao/la:
Ohani od GTA IV jer ga neznaš igrati...jesi ili napravio account na live ako nisi napravi
napravio sam accaunt i odem na sing in da mogu sacuvat igricvu izbaci da mi serial nije orginal i da upisem novi da bi mogo sacuvat
_Edy_ je napisao/la:
napravio sam accaunt i odem na sing in da mogu sacuvat igricvu izbaci da mi serial nije orginal i da upisem novi da bi mogo sacuvat
Nevalja ti crack...kupiš sebi original 48 KM i ziviš ko car
Evo nesto sto sam nasao kako...Pokusaj ovo (nijesam ja pisao)
----------------------------------------------
1. download-ovati file sa ovog link-a
http://www.turboupload.com/files/get/u1mzXLxA5i/gta-iv.zip
2.Uci u Control Panel>Folder options>View>Show hidden files and folders>OK
3.Iz file-a koji ste download-ovali sa ovog gore site-a kopirati xlive.dll i CopyXLiveResources.exe u folder gdje je instaliran GTA IV (npr. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA IV),a SGTA400 kopirati u C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\User_xxxxxx (ako hocete da vam savegame zauzme neki drugi slot mijenjate naziv file-a SGTA400 u npr. SGTA406 i tada ce vam savegame zauzimati slot 6)
4.pokrenite CopyXLiveResources.exe koji se sada nalazi u gta IV folderu
5.Pokrenite Igru
----------------------------------------------
Kad startujes gta i pokrenes misiju,
1. pritisni Esc
2. idi na Game pa dugme pre quit zove se windows LIVE ili kako vec
3. kreiraj novi account
4. sada se pojavi da stavis username (stavi koji hoces), pa se pojavi live i offline, izaberi offline
5. i to je to
i nemoj zaboraviti da se diskonetujes sa neta kad palish igru...
Nemoras uopste pravit acc na nekoj starnici ni skidat neke patcheve!Diskonektuj se sa interneta i kad udjes u igru pritisni ja mislim Home dugme i napravi ofline acc!Toliko od mene:D
ne treba ti nikakav acc ako je crakovano, samo odaberes skip login i palish igru, ali opet nemoj biti konektovan na net
Headmyster je napisao/la:
Nemoras uopste pravit acc na nekoj starnici ni skidat neke patcheve!Diskonektuj se sa interneta i kad udjes u igru pritisni ja mislim Home dugme i napravi ofline acc!Toliko od mene:D
jbt ti si genije :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.