Ljudi,kao sto svi znamo system je nov 7-mica,pa vjerovatno ima jos nedostataka koje treba doraditi,jer vidim puno igara jos nije kompatibilno s njim..
Moj problem je sljedeci : instalirao sam uspjesno navedenu igru,crack-ovao je,i sad kad pokrenem izade belaj (RGSC.exe not found! RGSC ( Rockstar Game Social Club) must be present and running for game to run)
Razumijem da ovo RGSC.exe bi trebalo se pokrenuti i da bez toga nece igra startati,no ja nigdje na pc-u ne mogu naci taj fajl...trazio sma po netu..cini se da jos niko nije imao slican problem pa i nisam nista nasao.
Samo da kazem da sam istu igru s istim crackom pokretao na xp-u nedavno..
Ako neko nesto zna... pucajte ljudi
Moj problem je sljedeci : instalirao sam uspjesno navedenu igru,crack-ovao je,i sad kad pokrenem izade belaj (RGSC.exe not found! RGSC ( Rockstar Game Social Club) must be present and running for game to run)
Razumijem da ovo RGSC.exe bi trebalo se pokrenuti i da bez toga nece igra startati,no ja nigdje na pc-u ne mogu naci taj fajl...trazio sma po netu..cini se da jos niko nije imao slican problem pa i nisam nista nasao.
Samo da kazem da sam istu igru s istim crackom pokretao na xp-u nedavno..
Ako neko nesto zna... pucajte ljudi

radi,nasao ovaj rgsc.exe instalirao ga i radi... nego cini mi se da malo koci,ustvari malo vise s istim postavkama s kojim sam igrao na xp-u,jeli moguce da ako fali ram-a memorije da igra malo steka zbog toga?
nije mi jasno zasto koci,imam istu konfiguraciju,kao i xp-om sto sam je nedavno pokretao i nije nikad kocilo nimalo,win 7 ne zauzima nista vise procesa u odnosu na xp,znaci opterecenost na processor je ista i na graficku takoder...no opet neki vrag...