Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4

90 pregleda · 6 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 17:13

Vozdra , imam problem sa navedenom igrom . Crackujem sa "GTA.IV.Crack.Securom.Bypass.Launcher.UBER-PROPER-FeD0R" ovim crackom , pokrenem igru i prikaze se samo crno , al cuje se zvuk u pozadini . U cemu je problem ?
Mozda je do cracka , ako neko ima neki crack koji njemu radi da mi upload ako nije problem i posalje link na pm , bio bih zahvalan .
I meni isti problem,sve lijepo install,crack,ali samo crno i čuje se muzika.Možda je do instalacije,ili 'pak nam fali grafičke :S

P.S. Ja sam prije na računaru imao tu igraci i radila mi je,format sam komp radi virusa,povno install igricu i nije htjjela :S
MrCakano je napisao/la:
I meni isti problem,sve lijepo install,crack,ali samo crno i čuje se muzika.Možda je do instalacije,ili 'pak nam fali grafičke :S

P.S. Ja sam prije na računaru imao tu igraci i radila mi je,format sam komp radi virusa,povno install igricu i nije htjjela :S
Nije do graficke
Ja sam skidao neke crackove i update-e neke , i evo radi . Ako neko zna kako da mijenjam auta ?
Skinuo sam ih sa www.gtainside.com .
TeroweNth je napisao/la:
Nije do graficke ;)
Ja sam skidao neke crackove i update-e neke , i evo radi . Ako neko zna kako da mijenjam auta ?
Skinuo sam ih sa www.gtainside.com .
Možeš mi kako dati link za te update-e i crackove da i ja pokušam..
MrCakano je napisao/la:
Možeš mi kako dati link za te update-e i crackove da i ja pokušam..
Imas upis u mom gb sto mi je dao lik link , to je crack .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.