Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Solucija

626 pregleda · 24 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 18:17

Pozz
interesuje me dali ste vi gameri culi da je solucija.ba najgori cs hosting?naime ja sam cuo da na serveru im ping vara tacnije kada udjete na server ping vam je 10-30 iako vam je los net a nezamislivo lagga.pa sada razmislite sto su im serveri od 32 slota 10 eura... :|
U mene je server bio Solucija . Pise ping 10 - 20 kucam u konzolu ping tamo izbaci 56 - 60 -.- . Po meni najgori
AJDE IDI UBIJ SE

ti si lud, nemozes to govorit kad nisi ni igro na njihovim serverim, extra su , imam kod njih 4 servera i nemam nikakvih prituzbi, nego ajd ti idi spavaj, pokrij se slamom i ne provaljuj se

Post dobio šamar od xXxAdOo

Znam , vidio sam to i igrao na tim serverima.

Serveri nisu loshi koliko ja znam , imao je MYSTERY servere njihove koliko znam dobri su bili.Ja usao na server vidim ping 10 , 15 isto ko da je lan (;

Pogledam na drugim serverima 50 , 60 . Ono sto su stavili tj. ping fake il' kako vec to im je glupo do bola.
solucija je karna samo takva , server hostani u podrumu dan te dragi !
Mozel mi neko objasniti ove slotove i ova plaćanja, čisti sam levat što se tiče ovoga, kupovina servera i te stvari i svaki drugi član ima neki server i neke hostinge.
Braća mi igraju na mp igre, valjda je to ta solucija.ba i nije baš nešto.
Kao da je cudno, moze li ista od BiH da valja, jedino terra ima neki "bolji" hosting, al i on ce laggat 2-3 dana valjda. Isto tako i bihnet, svi se zale.
martinn je napisao/la:
AJDE IDI UBIJ SE

ti si lud, nemozes to govorit kad nisi ni igro na njihovim serverim, extra su , imam kod njih 4 servera i nemam nikakvih prituzbi, nego ajd ti idi spavaj, pokrij se slamom i ne provaljuj se
cuj...ovako ti sada igras ping ti od 10-30 a ustvari ping ti je 70-1000 :@
Solucija je pokrenula ovu akciju 10€ za one koji nebi da se razbaciju il' nemaju :( da dadnu za server 60-70km.Jest ping losh al su zato jeftini.
ekrem1992 je napisao/la:
Neznam kako je kod tebe ali ja nemam NIKAKVIH problema
Meni je ping na njihovim serverima konstantno 40-50 , jest da pise da je 20 , al ne prelazi 50 i ne laga
ekrem1992 je napisao/la:
Ali pola vas gamera ne zna da im je PING prevelik, ili vam se cini da je prevelik, zbog samog PCa. Da li ste razmisljali da antiviruse treba update i da ponekad mozda skenirati HDD, ili mozda izbrisati ne potrebne programe, koji godinama bez veze zuzimaju prostor na HDDu. Ili da ponekad pogledate Recycle Bin pa i njega ispraznite.
Uvijek svaljujmo na nekog drugog, a da prvo sami ne pogledamo u cemu bi mogao biti problem, pa da ga rijesimo?
Ja sam cuo da su stavili neko sranje koje lažira ping. Kako to sranje radi? Prikazuje da je ping 10 a u stvarnosti je 100.
Ja sam cuo da su stavili neko sranje koje lažira ping. Kako to sranje radi? Prikazuje da je ping 10 a u stvarnosti je 100.
r3L0aded je napisao/la:
Ma stavili su ping booster, kao neka pamet, laziraju ping ali svejedno meni se njihovi serveri svidjaju, moja preporuka
je napisao/la:
Cijene servera su povoljne, zato bi možda i uzeo njihov hosting. Ali, kad pogledas, svako ko zeli otvorit ozbiljan server će uzeti KGB ili Terra hosting. Malo ko će uzeti ovu soluciju.

btw. Nisam ti nikog našao za steam
Cijene servera su povoljne, zato bi možda i uzeo njihov hosting. Ali, kad pogledas, svako ko zeli otvorit ozbiljan server će uzeti KGB ili Terra hosting. Malo ko će uzeti ovu soluciju.

r3L0aded je napisao/la:

Ma znam, ali ko otvara 4fun, ili ko hoce da zaradi od prodaje admina uzima ovdje, svaki ozbiljniji ide na KGB, axial, teru, etc.

Btw. Nema veze (A)
je napisao/la:
na kgb su mi hackovali server i panel i sve i forum. i sad oni su ozbiljniji ? jesu al u k. , tako da se vracam na soluciju. ping je 30-50, za 10eura i da je 70 veruj mi i 100 uzeo bi ;)
anx3 je napisao/la:
na kgb su mi hackovali server i panel i sve i forum. i sad oni su ozbiljniji ? jesu al u k. , tako da se vracam na soluciju. ping je 30-50, za 10eura i da je 70 veruj mi i 100 uzeo bi ;)
Koji debili ce ti igrati na tome shitu?
Untraceable je napisao/la:
Koji debili ce ti igrati na tome shitu?
igra ce ti svako na 30-50 ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.