Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Solucija

626 pregleda · 24 odgovora · otvorena 14.08.2009. u 18:17

Pozz
interesuje me dali ste vi gameri culi da je solucija.ba najgori cs hosting?naime ja sam cuo da na serveru im ping vara tacnije kada udjete na server ping vam je 10-30 iako vam je los net a nezamislivo lagga.pa sada razmislite sto su im serveri od 32 slota 10 eura... :|
anx3 je napisao/la:
igra ce ti svako na 30-50 ;)
Rekao si 70+ ! To samo oni žešći levati mogu. Ja ne igram na serveru koji ima ping preko 45.
Ako se iko razumije u hostinge to sam valjda ja jer sam drzao jedan ?

KGB ( Kralj svih hostinga duze godina )
axialtech ( Pa po meni najbolji hosting trenutno , iste masine kao kgb cak se nalaze u istoj prostoriji samo sto axial ima manje hostanih servera.Iz tog razloga mi je on najbolji. )
Terranet ( Najbolji bosanski hosting )

solucija
gsp
balkan-hosting ( radio u njemu ku**u nevalja kao i predhodna dva )

kiss

Post dobio aplauz od GAZZEL

liryo je napisao/la:
Ako se iko razumije u hostinge to sam valjda ja jer sam drzao jedan ?

KGB ( Kralj svih hostinga duze godina )
axialtech ( Pa po meni najbolji hosting trenutno , iste masine kao kgb cak se nalaze u istoj prostoriji samo sto axial ima manje hostanih servera.Iz tog razloga mi je on najbolji. )
Terranet ( Najbolji bosanski hosting )

solucija
gsp
balkan-hosting ( radio u njemu ku**u nevalja kao i predhodna dva )

kiss :-*
flamenet ? fail ? :D
anx3 je napisao/la:
na kgb su mi hackovali server i panel i sve i forum. i sad oni su ozbiljniji ? jesu al u k. , tako da se vracam na soluciju. ping je 30-50, za 10eura i da je 70 veruj mi i 100 uzeo bi ;)
sto se tice game panela, svi koriste isti panel kao i kgb, samo sto ja ne idem i ne provaljujem tudje panele kao neki, pokusavaju svi da pojebu kgb tako sto ce da kobajagi hakuju servere i onda se nadje ovca kao ti i baci pare na server u nemckoj sa laznim pingom jer mu kao ovamo hakovali o boze...ne gleda se ozbiljnost u tome da li ga je neko hack ili ne vec kako brzo se resi i zastiti od toga ;)

sto se tice hakovanja panela to se nikad nije desilo, jednom je neki d2o postovao ftp sifre al nije bilo nikakve stete jer su u roku od sat vremena bile netacne a i to se vise nece desiti e sad ako su tebi provalili mail sa panela to nema veze sa kgb-om vec do tebe i to ti se moze desiti i na bilo kom panelu

sve u svemu definitivno sam zgrozen koliko ljudi ima koji ce da bace pa makar i 10 eur za lazni mali ping, eto i kgb ce sad da uzme masine u nemackoj za male pare i prodavace ovakve servere za 5 eur, cisto kad vec bacate pare da vam pomognemo da bacite manje para... a kad budete hteli pravi server izvolite i platite malo vise :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.