Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

razer vs misevi od 5 km

489 pregleda · 66 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 22:49

aha.. evo dobra tema :P
gledo sam spec. od razera i obicnih miseva, razlika je u vremenu odaziva ~5 ms i sensitivityu sto ne koristi bas jer vecina ne igra na manjim od 1...
cemu trositi 100 km kad mozes 5 km i mozes se zajj... sa njim, ja koristim mis od 5km pa sam pr0 :P
Ja igram na 2000 DPI-a , 1000 MHz polling rate , win. sens 2/11 i in-game sens. 1.0 .

Sa ''obicnim'' laserskim misom nebi ni blizu ovu brzinu i preciznost postigao , pusti ti price moj mis 5 KM i naj je jaci .
v3Tr0x je napisao/la:
Kao prvo, niko ovde nije pro. Kad dobiješ poziv od sponzora, potpišeš ugovor i budeš primao mjesečnu platu, onda si pro. Nek' vam to jednom bude jasno, za sva vremena.

Što se teme tiče, Mx 518 otac svih miševa. Hvala, prijatno.
slazem se.. eo 1 pro odgovor :D
Ma kakvi Razeri i ostala sranja. Imam miš od 9.99 KM i odlično me služi. Ponekad ga, kad se razljutim, bacim prema zidu, a njemu ništa.
r3L0aded je napisao/la:
Ma kakvi Razeri i ostala sranja. Imam miš od 9.99 KM i odlično me služi. Ponekad ga, kad se razljutim, bacim prema zidu, a njemu ništa.
pa najbolje sto mozes bacat mis ako se naljutis, ma kakvi razeri ni g serije, al cu vidit kakav je kad dobijem na kladionici :P
kEw4_ je napisao/la:
razer mx ?
odkad je mx razer ...
pa razer misevi i mx518.... :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.