Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Avira ili !Avast

175 pregleda · 26 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 13:31

Vozdra.Imam aviru premium security suite inistaliran i nedavno sam skinuo avast 4.8 home i nezz da li da predjem na avast.Sta vi gamersi mislite koji je bolji?
PoZz :D
Pošto ti je aviru premium ja ti predlažem da ostaneš na Aviri.+
skini antivirus IKARUS po meni najbolji i jednostavan za koristiti :D:D:D:D:D:D:D
Avast koristim vec duze vrijeme i nikad problema nisam imao. Cim posjetim neku stranicu gdje ima ranizh virusa ili skidam neki link onda mi javlja .....Znaci besprijekoran i jos je free.
avira definitivno, avast ima problema tako sto uopste neprepozna virus, a neke gluposti prepoznaje kao virus itd itd itd... a koliko sam upucen avira je sada no3 av na svijetu iza kasperskog i jos nekog nemogu se tacno sjetiti...
Avast je najslbiji AV što sam ikad vidio. Ja koristim NOD32 i presretan sam. I tebi bi ga preporučio....skineš sa warez sajtova a ja ti dam USER I PASS jer imam server licencu.
avast ti je virus i antivirus

avira definitivno nemijenjaj
Ostani na Aviri, lično sam je koristio... i bio sam zadovoljan sa njom

Sada koristim Nod32 , mislim prejak je jbg
kad si vec dosad koristio avira, i nisi imao problema s njim, jos premium verzija, ne mijenjaj
IGMIT je napisao/la:
Avast je najslbiji AV što sam ikad vidio. Ja koristim NOD32 i presretan sam. I tebi bi ga preporučio....skineš sa warez sajtova a ja ti dam USER I PASS jer imam server licencu.
Avast najslabiji?
Po cemu si to zakljucio?

Haj ti sada lijepo obrisi svoj nod32, instaliraj avast i pokreni bootscan. Kada zavrsis, vrati se ovdje i napisi koliko je avast bolji od noda. Ovo ti govorim iz iskustva, jer nod je cisto sranje. Imao sam ga, znam kako se updatuje, ne brini se, vec jednostavno ne valja.
Avast mi prepoznaje sve viruse, nemam nikakvih problema.
Svaki prijatelj kome sam popravljao komp, ima je neki drugi av, ja dodjem instaliram avast i on sve rijesi. Avast je cudo od AV-a. Samo ga moras znati namjestiti.
je napisao/la:
Meni nije se baš nešto svidio Avas i da imao sam ga dugo vremena dok nisam prešao na NOD32. Oprosti ali to je samo moje mišljenje. Sviđa mi se BOOTSCAN kod Avasta ali ipak...

Neznam...Meni je najbolji NOD32 ali na poslu imam isto licenciran Norton samo što je on preopširan nekako pa se ne želim sa njim boriti i kod kuće.
Evo koristim Avast, već puno, puno. Mogu ti reći, da je dobar samo tako. Svaki dan se updati skidaju, otkriva viruse na stranicama etc.
Dakle Avast ti je moja preporuka :]
Trenutno koristim nod32. Instalirao sam njega jer sam imao dosta virusa, i izbrisao sam svaki virus sa njim. Ja ti preporucujem da ostanes na Avastu. Avast sam koristio skoro 2 godine..
Da sam na tvom ,mjestu ostao bih na Aviri
je napisao/la:
aj ti meni reci sta to treba posebno namjestat,

imam ga ja vec 5 god , nikad nisam imo problema s njim , redovno se update-ira , samo za to namjestanje specijalno cujem od tebe, bi li mi na pm objasnio o cem je rijec
Po meni je mnoooooooooooooooooooooooogooooooooooo bolja avira, predobra, nalazi sve viruse il ti ga trojane koje littleee salje po msnuu
Meni je Avira free odlican a avast mi je stvarno taraba bio preporucio sam ga nekim prijateljima koji su imali problema sa avastom i kazu da je extra avira al do tebe je mozda bolje malo experimentisi ako necuvas bitne podatke na pc :P pa se sam uvjeri :D.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.