Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STEAM

191 pregled · 9 odgovora · otvorena 13.08.2009. u 04:44

moze mi neko pomoci neam boba da dam al sry.... :( ....eh ovako kad igram na steam-u kad pocnem pucati na 1 sec zastopa i odma krene nadam se da znate na sta mislim...eh moze mi neko reci do cega je to i kako da napravim...
stavio sam
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
rate 25000
cl_rate 5000
moze mi neko objasnit ??
Mozda do processora..
1. Otvori kuciste i usisaj i ocisti prasinu ako ima prasine.
2. Moze biti do tvog windowsa.
3. Moze biti do tvoje kucne konekcije da je low.
4. Mozda ti je slaba kofiguracija racunara ram memorija , graficka , procesor.
5. Instaliraj DirectX 9.0c to ti je najnovija verzija to ti je kao codec za igru morash obavezno imati "directx" i trebalo bi da bude sve 4 fun..

Kako ti je se prije ponasao pc?
Sto se tice steama, kod njeg ce ti biti veci ping od ns sve zavisi od servera tako da ti to ne bude cudo nikakvo.
I pogledaj kakve si rezoluciju i te detalje stavio na cs gamma itd.

Ako je radio normala uzmi kuciste ocisti ga, i instaliraj antivirus ako nemas.

Pozdrav nadam se da sam makar malo pomogao.
GL

Post dobio aplauz od vLexinho

imas wireless :P mozete odmah zatvorit temu :P

Post dobio šamar od Philosopher

a moze bit isto do configa ako si mjenjao.. " cl_lw " jesi diro ista u vezi ovog
Do procesora ti je, ako je AMD.

AMD Dual-Core Optimizer ce ti rijesiti problem.
Google.ba koristi i za koji minut ces moci igrati cs-a bez ikakvih problema..
Ovako..

1. Ocisti malo kuciste i prebrisi prasinu
2. Stavi developer 1
3. Iskljuci sync u grafickoj
4. Skini i instaliraj Game Booster (neka ti vlex posalje na pm link). Meni je povecao fps sa 25 na 45 :D..
5. Vidi kakvih fajlova imas u cs, mozda previse slika i tako to, ako imas izbrisi sve( ja sam imao puno slika i zbog toga mi malo sjeckalo, bio veci ping ).
6. Najlakse ces kuciste obrisati usisivacem :D
7. To je sve od mene..
8. Mozda imas i virusa u komp-u, skini neki antivirus, neka pocisti sve i onda pokusaj...

pozz...
Amir je napisao/la:
1. Otvori kuciste i usisaj i ocisti prasinu ako ima prasine.
2. Moze biti do tvog windowsa.
3. Moze biti do tvoje kucne konekcije da je low.
4. Mozda ti je slaba kofiguracija racunara ram memorija , graficka , procesor.
5. Instaliraj DirectX 9.0c to ti je najnovija verzija to ti je kao codec za igru morash obavezno imati "directx" i trebalo bi da bude sve 4 fun..

Kako ti je se prije ponasao pc?
Sto se tice steama, kod njeg ce ti biti veci ping od ns sve zavisi od servera tako da ti to ne bude cudo nikakvo.
I pogledaj kakve si rezoluciju i te detalje stavio na cs gamma itd.

Ako je radio normala uzmi kuciste ocisti ga, i instaliraj antivirus ako nemas.

Pozdrav nadam se da sam makar malo pomogao.
GL
eeh hvala brate...probacu to uradit sve...a prije se normalla ponaso...al nisam prije imo steam...al ovo sam sinoc tek dobio steam...a cs igram oko 3 godine...i juce sam steam uzeo i skino sve uradio mirc ovo ono fazoni...i kreno igrat 1vs1...i kad pocnem pucat na 1 sec zastopa i krene odma...a prije dok nisam dobio cs ...sve normalla nikad nije stopalo fps ne spada isppod 60...uvijek zakucan na 60....
"streber" to cl_lw nisam nista diro .....
hvala uglavnom svima :D
i jos jedno pitanje hajd dok sam ovdje...sto kad odem nova tema...nema mi ono pitanje da postavim :S??nego ima samo diskusija i link :S

EDIT: MOZE APLAUZ OVOM IZNAD MENE...izgleda da mi je do compa sve sam uradio :S...znaci preostaje mi samo jos da formatiram :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.