Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Odobravanje tema.

711 pregleda · 38 odgovora · otvorena 12.08.2009. u 18:16

Vec po naslovu mozete zakljuciti cemu vodi ova diskusija.
Znaci nema dana tj. teme u kojoj neko ne napiše jao teme , imaš google, opciju trazi i slicno, i pored mnogobrojnih upozorenja , pravilnika ne znam više ni cega i dalje se te teme pojavljuju .
Ne znam jeli bila ova ideja ,ali stvarno je više dosadilo gledati te nisko kategoricne teme i izjave,jedini nacin da stanemo u kraj tim temama jeste :

~ Da se svaka tema odobrava.
~ Ne mora odma ako nema nikoga online od administracije.
~ G.mod , Admin ili mod tog podforuma treba odobriti temu.
~ Kako na dernek.ba ima odobravanje galerija moze i ovdje tema.

Prije svega bih zamolio administraciju da ako ova moja ideja ne moze biti realizovana zamolio bih da se navede razlog,i ako moze biti realizovana koji je krajnji rok toga.Jedino ovim mozemo promjeniti ono što toliko zelimo , tj. ozbiljnost ovog - portala. I administraciji dosadi trashati te ne bulozne , apsurdne teme vako je samo ne prihvati i posao riješen, znatno ce se smanjiti broj banova , broj šamara (kada ljudi odgovaraju na tu spam temu) i na kraju ce se postici to nešto "dugo ocekivano" urednost portala.

Nadam se da ova ideja nece propasti u "nezaborav" kao i mnoge druge i nadam se realizaciji ove ideje.
Sada je na vama , tj. na vašoj volji ideja bi svakako mogla biti realizovana ali sve zavisi od vas, i takoder segmenti pravilnika bi se znatno smanjili.

- Tema odobrena od vLexa.
- Thank you to all.
- Molim temu u zanimljive.
Ozrenko je napisao/la:
Nisi shvatio.
Mogu oni pisati teme koliko god hoce, ali tu temu mora odobriti neko iz administracije prije nego sto ona izadje na indeks.

Inace, odlicna ideja.
Znam brate , ev' upravo sam editovao temu

Ja sam rekao , volio bih da se ovaj prijedlog od daeena prihvati <3
skile je napisao/la:
Po ovim logovima zakljucujemo da je Kemo tu da nas nije napustio, pa sto onda ne ispravlja bugove, neuvazava prijedloge i ostalo.Znam da necu dobit odgovor od njega 99.99% a ni odgovor dostojan pravom odgovoru.
Pricao sam sa njim na MSN-u radi neke druge projekte i bas sam ga pitao sta ce biti s gamersom kaze ma .. odustao sam ja od toga mozda nekad navrnem kad budem imao slobodnog vremena..
SENSISEED je napisao/la:
A što se tema mora odma prikazati cim napišeš , doce online prihvatit.Ti moraš kontirarati i samo misliš da si ti upravu.
A evo ovdje je registrovano 40k i zamisli evo da je 10k onih tek registrovanih koji ne znaju pravila nece da citaju i slicno , i da sad od tih 10k ljudi 5k postavi 2 teme na dan znaci to je 10k opet ne buloznih tema ? I šta bude vracamo se na isto , to nicemu ne vodi na starom je bilo 3 dnevno i opet je bilo spama , znaci ne funkcioniše.
40.000 reg. korisnika

20.000 dupli/lažni profili/skakavci or wateva

10.000 - jednom se regali, bili active mjesec/sedmicu i nikad više nisu ušli

Ostalih 10.000 - posjete ovaj portal barem 1 u mjesecu.

Imaš možda oko 1k regularnih membera, koji udju na g.ba barem jednom u dva dana. A od tih 1k , jedno 200 piše postove samo. To nije nimalo kvalitetno. Zato što svi govore spamer ovo spamer ono. Kakve veze ima i da neko napiše i 200 postova na dan ako nisu retardirani? Ugledajte se na druge forume, ljudi imaju diskusije i po 100 stranica ispisano. Ovdje jedva 6 stranisa normalnih ispiše se. Jedino kad je konkurs za modove.

Na kraju krajeva, ova tema će biti lockana/obrisana. Niti jedan prijedlog se neće usvojiti. Nemojte beze trošiti vrijeme na to. Uvijek će biti maloumnika da traže download kanter, photoshot, seriale i ostale gluposti.

I onaj pravilinik, mogu ti naci 50 tema koje krše pravila ona. I to poslije teme.
vLexinho je napisao/la:
Pricao sam sa njim na MSN-u radi neke druge projekte i bas sam ga pitao sta ce biti s gamersom kaze ma .. odustao sam ja od toga mozda nekad navrnem kad budem imao slobodnog vremena..
A zasto se nedogovorite i rijesite pitanje gamersa jednom, po mom misljenju pola administracije je neaktivno.Nije kemo jedini na balkanu koji zna kodirat ja znam da je on izgubio volju za gba ali nadjite nekog ko ce ga zamjenit.

i ovaj prijedlog nije los.treba jedan nolifer obavljat taj posao.
Sve je to ok, nebi bilo glupih tema tipa Heeeeeelp, hahaha, POMOC.
Al iskreno, mislim da bi forum "umro", jer ipak 90% tema sadrzi probleme - za koje se rjesenje moze naci na google.ba ili pak "opcija trazi"
To znaci da admin/g.mod/mod nebi odobravao takve teme.
Rezultat je = 90% tema manje = 5-6 tema dnevno.
Ideja mi se dopada. No, moram priznati da sam na gamersu oduvijek pisao sta sam zelio, te nisam nikada trazio odobrenje od strane administracije. Necu nikada ni traziti odobrenja jer me uopce ne zanima sta misli administracija, ali cu se uvijek pridrzavati pravila. Mislim da je glupost to ogranicenje tema. Nema tu mnogo price, admin samo treba da vidi kakva je tema. Ako je primjerna a nije vezana za gaming, uopce nema pravo da ju brise ako mu se ne svidja. Ipak ovo bi trebao da bude svestran portal. Naime, sve neprimjerene teme trebaju da se obrisu bez ijedne rijeci.

Pridrzavajte se pravila i nece biti problema. Cak je moguce na lijep nacin npr svima izjaviti da ste gay, a da vam tema ne bude obrisana. Samo trebate imati stila. To je sve.

Toliko.

skile je napisao/la:
A zasto se nedogovorite i rijesite pitanje gamersa jednom, po mom misljenju pola administracije je neaktivno.Nije kemo jedini na balkanu koji zna kodirat ja znam da je on izgubio volju za gba ali nadjite nekog ko ce ga zamjenit.

i ovaj prijedlog nije los.treba jedan nolifer obavljat taj posao.
Ma Jason bi bio perfektan za taj posao ali jbg..
Sto se tice teme tebe daeen podrzavam u svemu samo bih onda trebalo dodati jos ljudi a sto se tice fatala tu je on samo ga nevidite hhihi
daj ba ljudi da nema tih nisko kategoricnih tema koga bi onda ismijavali koga bi zajebavali i kome bi srali jer ako sve bude ozbiljno j**o takav gamers.
sho0ter je napisao/la:
daj ba ljudi da nema tih nisko kategoricnih tema koga bi onda ismijavali koga bi zajebavali i kome bi srali jer ako sve bude ozbiljno j**o takav gamers.
Eh zbog vakvih kao što si ti upravo se i postavlja ovaj pridjelog.
Sine http://www.vicevi.net ismijavaj se do prekosutra, ovo je gejmerski portal/forum ne kazem ja da sad treba biti ko dzenaza , ali da se ismijavaš na temama ? i onda pitaš što ban zalosno stvarno , izgubio sam zelju za zivotom a ne realizovanjem ovog prijedloga, fuj.
Ja sam to davno predlozio,a neznam jeli iko prije mene pa zato i necu reci da je to moja ideja.
Ta ideja je meni extra,jer onda nece biti bespotrebnih tema i bespotrebnih i glupih postova .

Ali ipak mislim da ovo nece biti usvojeno jer ... valja citati svaku temu i onda pitati se da li je odobriti ili ne .
A bice i onoga kao i za vijesti " pa moju temu/vijest nisi prihvatio a njegovu jesi" ,stela itd itd .
SENSISEED je napisao/la:
Eh zbog vakvih kao što si ti upravo se i postavlja ovaj pridjelog.
Sine http://www.vicevi.net ismijavaj se do prekosutra, ovo je gejmerski portal/forum ne kazem ja da sad treba biti ko dzenaza , ali da se ismijavaš na temama ? i onda pitaš što ban :( zalosno stvarno , izgubio sam zelju za zivotom a ne realizovanjem ovog prijedloga, fuj.
pa dobro al moras shvatit da je covjeku lakse stavit temu nego da pretrazuje pa da uklapa odgovore dobro ima nekih stvarno glupih al i ima tema sto navalite na covjeka do bola a njemu treba pomoc kome se ne svide ne mora ni pomoc nek zaobide.

i jos nesto ovo sto kazes 'zbog ovakvih ko sto si ti'
jarane ja nikad nisam otvorio glupu temu
Jel vi shvatate da je uzalud pokretatati ovakve teme da se ljudskoj gluposti stane u kraj?

Pa jel shvatate (populacija bosne i hercegovine) da je nas mentalitet naroda jednostavno retardiran i da nam je dzaba objasnjavati 3 hiljade puta i govoriti nemoj .. nemoj ..

Post dobio aplauz od bak1r

Ideja odlicna , samo neznam da li ce pojedinci prihvatiti.Slazem se s tobom i sa svim gore navedenim , znaci bilo bi dobro to uvesti zbog nekih clanova koje postavljaju kojekakve teme , mozel ono mozel ovo ..

@ Reloaded , slazem se s tobom i s tvojom dejom bilo bih i to dobro , ima onih koji su na ovom portalu normalni , a isto tako ima i onih spamera...

-------------------------------------------------------------

Znaci odlicna ideja , volio bih da ovo administracija realizuje ...

Svaka cast momak odlican prijedlog, svi bi mi zeljeli tako ali mislim da je ovo trud uzalud. :/
Odlican prijedlog al nece biti ostvaren / ispunjen.
Morash svatiti nije vise bitan sajt bitne su samo pare.
U pravu si treba dodati vise modova to jeste.
I gledam neki moderatori se ku**e bezze.
Cast pojedinim evo vlex,Jason itd svaka im cast.
Sigurno je dosta nas da se to realizuje, ali kao sto je rekao i vlex, nema fatala i stvarno su male sanse da se realizuje..
ofc sam ZA. i jos nesto, isto tako bi dobro bilo, i o tome vec razmisljam prilicno dugo, da se napravi ono kad dobijes samar/aplauz, da bude notifikacija. to je vec neko mislim i reko ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.