Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem @ delete programs

196 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.08.2009. u 12:04

Naime, imao sam themu od Windows Viste i htio sam da je izbrisem medjutim nije je bilo u "Add or remove programs"I onda odem ja u windows jer tamo bude uvjek .. I tamo je bio folder "Bricko Pack" i u tom folderu je bilo delete , nakon sto sam pokrenuo delete otvorio mi se prozor Command Promt i ispisalo mi je nesto...Ispod toga je bio isto uinstal brickopack isto tako nakon pokrenutog filea pojavio mi se Command Promt i ispisao nesto...Tada sam restartovao komp , nakon sto sam upalio htio sam da pokrenem : wmp , paint , i slicno nije se moglo otvoriti...Probao sam i system restore ali i on se nemoze otvoriti... Neznam sta bih jos probao cd XP nemam da bih formatirao...

Likove koji nemaju odgovarajuci post na ovu temu molim da zaobidje temu ...

@ Unaprijed "Hvala"
Vjerovatno imas Vista Inspirat? Ja kad sam je brisao prvo sam izbrisao folder "bricko pack" i poslije toga sam uradio ovo:
desni klik na desk > svojstva > i izaberes xp temu.
I radi mi ko da nisam nikad ni imao onu temu.
PoacheR je napisao/la:
Vjerovatno imas Vista Inspirat? Ja kad sam je brisao prvo sam izbrisao folder "bricko pack" i poslije toga sam uradio ovo:
desni klik na desk > svojstva > i izaberes xp temu.
I radi mi ko da nisam nikad ni imao onu temu.
Problem je u tome sto nemogu ni propetise otvoriti, a XP mi je tema samo su mi ikonice ostale od one teme ... :o
browNe je napisao/la:
Problem je u tome sto nemogu ni propetise otvoriti, a XP mi je tema samo su mi ikonice ostale od one teme ... :o
Probaj ga upaliti u Safe mode, pa onda system restore i ostalo
PoacheR je napisao/la:
Probaj ga upaliti u Safe mode, pa onda system restore i ostalo
kako da upalim safe mode ? de mi objasni , nikad nisam radio to ...
browNe je napisao/la:
kako da upalim safe mode ? de mi objasni , nikad nisam radio to ...
Pritišči neke od FX tipki.

F5 , F1 , ili ukucaj u google ime matične i vidi kako se tebi pali Safe Mod ;)
dok se pali comp stisci f8 i udi u safe mode
dok ti se bude palio pc samo pritisni F8 F10 ILI F12
krystal je napisao/la:
Pritišči neke od FX tipki.

F5 , F1 , ili ukucaj u google ime matične i vidi kako se tebi pali Safe Mod ;)
Usao sam u safe mod , i opet isti problem ne moze nista otovoriti , pa cak ni system restore , ovo me izludi ne znam vise sta da radim ...
browNe je napisao/la:
Usao sam u safe mod , i opet isti problem ne moze nista otovoriti , pa cak ni system restore , ovo me izludi ne znam vise sta da radim ...
onda probaj ovo
last known good configuration
PoacheR je napisao/la:
onda probaj ovo
last known good configuration
Sve sam to probo sto ima tu , nista opet isto , pola programa ono ko da je dlt se , ne mogu radit kad idem desni klik na desktop i propetis nece da otvori , nece add and remove , program , paint , system restora , tuneup program ... i to je tto.

A vidi ovo ja sam opet instal onu temu i opet mi se pojavio file BricoPack , eh opet ima BricoPack Unisnstal ispod tog BricoPack Delete

ma ne znam vise sta da radim , ajde ko mi pomogne saljem kredita , necu format , neam cd od XPa , ne znam koji driveri mi idu za zvuk tako da...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.