Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Programi za brzi rad kompa

196 pregleda · 15 odgovora · otvorena 11.08.2009. u 18:21

E ovako zanimaju me programi za brzi rad sistema al da nije neki sto edituje registry.

PoZz :P
- xp repair, hdd observer, memory booster, game booster
Xp manager, ali ti neće edit registry već očistiti registry.
Ima i defrag RAM-a i u svakom slučaju će ti ubrzati kompjuter.
Speed Up My PC 2009..Tune UP Utilites 2009,tamo imas sve alate za ubrzavanje racunara i toga
KillerCS je napisao/la:
Speed Up My PC 2009..Tune UP Utilites 2009,tamo imas sve alate za ubrzavanje racunara i toga
imao sam i speed up my pc i tune up utulies al sam zbog ta dva programa morao rr sistem programi od uniblue-a su dobri prva dva-tri dana al se poslije osjecaju posljedice a tune-up je dobar al mi je jednom sjebo registry bio mi neki reg. fajl izbriso nisam imao teme i od tad ta dva programa ne koristim:

pOzZ :)
GameXP, provjereno!

A, zašto "koji ne edituje registry".
Zapravo, editovanjem registry-ja možeš postići čuda, pogotovo na starijim kantama.
Ccleaner ti brise sve nepotrebne podatke sa kompa, to ti mozda malo ubrza, imas gore ti je Benjo (ryL) dao neke programe pa probaj, ako radi javi da ne skidam djaba nemam limita :D
Speed Up My PC 2009 & Tune UP Utilites 2009
DruGaBrieL je napisao/la:
GameXP, provjereno!

A, zašto "koji ne edituje registry".
Zapravo, editovanjem registry-ja možeš postići čuda, pogotovo na starijim kantama.
e thx ovaj GameXP fakat dobar jbt haj ako znas koje dobre programe sto edituju reg napisi pa da i njih probam
sanelkovacevic je napisao/la:
e thx ovaj GameXP fakat dobar jbt haj ako znas koje dobre programe sto edituju reg napisi pa da i njih probam
Pa ,dobro, zavisi sta hoćeš editovat'. GameXP ti je, recimo, već podesio sve sitnice koje život znače (za poštenog gamera, tj.).

Kao npr. otvorio ti je veći broj IP konekcija u oba pravca (prema i od interneta), rezultirajući i boljim/manjim pingom. Podesio ti je vcache, virtualnu memoriju i optimizirao Direct X te grafičke drivere za što bolji performans, a primijetio si i da nema više raznoraznih "šarenih" sitnica koje jedu RAM.

Sve si ovo i sam mogao podesiti editirajući Registry ali zašto komplikovat', ne?

Još bi ti jedino preporučio RegDefrag od Quicksys-a. Program je freeware a vrijedi milione. Znači, uklanja fragmente u registry-ju, briše nerelevantne strings-e i optimizira registry uopšte.
AnubiX je napisao/la:
Ja koristim tune up utilities 2009 extra je
Najjaci!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.