Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

USB stick problem

185 pregleda · 12 odgovora · otvorena 12.08.2009. u 16:24

Juce sam kupio usb stick i radio je,ja sam prebacio neku muziku na njega i kasnije obrisao.Formatirao sam ga i krenuo nesh drugo da prebacim ali onda nece nish probam da udjem na njega pise please insert a disk in drive E:.
Probo sam opet da ga format ali pise there is no disk in the drive E:.Kad ga prikljucim na komp sve mi fino ocita da je usb unutra i ime usba,ali nemogu da ga otvorim niti da ga format.

trazio sam po gamersu ali nisam nasao da je imao neko ovakav problem.
Pa ako neko zna u cemu je sad prob nek kaze thx
jeli kad ga ubacis pise Err ( error ) Ak je ti to pise baci ga slobodno
.

EDIT::"
Da pojasnim kad ubacis .. Ak ti se pojavljuje da otvaras preko drugih programa znaci sam ga onda mozes otvoriti direktno na explorer .... A ak samo izbaci error pri tome nista od toga...
Koja marka?

Ima rješenje za to, nemoj ga bacat. Ne mogu sad pronaci teme, dam ti kasnije.
Untraceable je napisao/la:
Koja marka?

Ima rješenje za to, nemoj ga bacat. Ne mogu sad pronaci teme, dam ti kasnije.
konvertibila

Post dobio šamar od Philosopher

Znaci ne prikazuje nikakav eror,eto na te dvije slike sta mi prikaze kada ga pokusam otvoriti ili formatirati.
Marka je memorex,u mercatoru ga kupio.

4 gige je usb,a ovo mi prikaze kada idem da vidim koliko ima zauzetog prostora
Odnesi im i reci da je neispravan.Ja dobio na nagradnoj igri ono Radio Televizije..Od HT-a..Nije mi radio tako isto bilo,odnio mi ga ćale njima i zamijenili mi ga.Sad mi radi
Start -run -cmd - format :E-y
i moze bice slikovito dok upload
RzA je napisao/la:
Start -run -cmd - format :E-y
i moze bice slikovito dok upload

To mi nesh izbaci,ja mislim da sam ja nesh zezno oko toga volume kad sam ga format.Nista nisam podesavo vec sta mi je prvo izbacilo ja to prvo klikno i za sec zavrsi format :S i poslje toga je nastupio ovaj problem.
CiviC je napisao/la:

To mi nesh izbaci,ja mislim da sam ja nesh zezno oko toga volume kad sam ga format.Nista nisam podesavo vec sta mi je prvo izbacilo ja to prvo klikno i za sec zavrsi format :S i poslje toga je nastupio ovaj problem.
CiviC je napisao/la:
http://img151.imageshack.us/img151/7679/aaaqpy.jpg

Ide E, pa tek nakon toga dvotacka (
Umjesto E stavi slovo koje ti oznacava usb.

Pokusaj i quickformat.
Desni klick, format , oznaci quickformat i ostavi ga malo da radi.
Promjeni mjesto gdje ga ubacuješ, a ako ne mogne onda kod prijatelja probaj na njegovom kompu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.