Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

[RQ] Logo

292 pregleda · 8 odgovora · otvorena 10.08.2009. u 20:32

Vozdra mala raja...

Znaci kratko - jasno , treba mi logo koji sadrži ova dva lika i ispod slova "JPU". Nista konkretno ne trazim , znaci bojite , brushirajte , radite kako mislite da je najbolje ( ako zelite xd ) ...

Nagrada za najbolji rad , ili za vas vise , ovaj neki premium ...

Eo slika:

Volim vas...

P.S.

Pozeljno bi bilo da se ovi rubovi crteza od olovke i kemijske olovke ne vide , vec da bude kao "izglancano" xd...
Slabo ce ti ko uraditi jer je sketch al ev ja radim sacekajjedno 30 tak minuta imas srece sto volim inkat
FGB je napisao/la:
Slabo ce ti ko uraditi jer je sketch al ev ja radim sacekajjedno 30 tak minuta imas srece sto volim inkat
<3

Ja sam poceo radit al' ne ide ...xd

dimenzije je lako promijenit , samo reci koje hoces.. (naravno ako ti se dopada) ^^
90% slike zavrsim opalim je***i smudge zastopa mi PS muahaha sada moram cekat ko debil

masina mi divna nemoze da smudja idol
FGB je napisao/la:
90% slike zavrsim opalim je***i smudge zastopa mi PS muahaha sada moram cekat ko debil

masina mi divna nemoze da smudja idol
Nemoj me zajebavat ! Tebe čekam ... ;)
JPU je napisao/la:
Nemoj me zajebavat ! Tebe čekam ...
Je**a cekam al zavrsi konj

btw ev ti slika i ovako ti to ide gledaj sada

Ovo ti je normalna slika logoa dodje ti ko wall al mrsko mi se je****t sa pozadinom nit ti treba niti ce ti trebat

A ovo ti je Pravi logo koji ces ti koristiti za sta hoces

znaci kada otvoris sliku pozadina je bjela ali nje ustvari nema

I sada kada bi ti htio da ubacis svoj logo u sta ja znam nesta u neku sliku samo bi ti se ovaj krug pojavio i sve u njemu tako da mozes baratati sa njim kako hoces

to ja radim kada hoce neko na majice logo tako da se samo logo vidi

Znaci prakticno je odsjecen

Edit:

XD vidi nevidi se pozadina vidis sta ti pricam

Post dobio aplauz od coDe

odradicu ti ja, ali za 5 KM, a mozda i iz zajebancije, pa ak ti se svidi plati, ako ne nikome nista

ev ti moje neke brze varijante a za citav bi mi trebalo dosta vremena, a to bi te i kostalo samo sam odradio jednu glavu iz zajebancije..

coDe je napisao/la:
odradicu ti ja, ali za 5 KM, a mozda i iz zajebancije, pa ak ti se svidi plati, ako ne nikome nista ;)

ev ti moje neke brze varijante :D a za citav bi mi trebalo dosta vremena, a to bi te i kostalo ;) samo sam odradio jednu glavu iz zajebancije..

Nisam na tvojoj mrezi... Jedino ako nadjem nekog...

@Ako si ovako konto radit , bolje nemoj....xd

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.