Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Statusi/Mrznja

2.601 pregled · 94 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 23:17

Toliko u vama ima mržnje da to prelazi granice normale. Moje lično mišljenje je i da sad treba Gamersu mlađa Administracija. Jer stare generacije su otišle,još malo pa su svi stari administratori sa GAMERS-a otišli. I naravno zamjenit će ih neko iz ove nove generacije. Jer je njima bio GAMERS fazon u vašim/mojim godinama. A sad su stariji , pa su im mogao bih reć' draže $$ . Čast izuzetcima. Ali eto , nemam ništa ni protiv malog Adnana ni gaZZel-a. Nit me zanima jel platio Adnan za obojicu. Problem je u tome , što ih vi odbacate. Baš kao što je meni bilo u djetinjstvu. I vjerujte nisam se osjećao lijepo , kad te druga djeca tjeraju iz društva. Prihvatite ih obojicu, zaboravite na to koliko im je godina. I nek bude ovo jedan fin community.

Zajko, ti si sigurno skont'o već da nema fajde od tog što ti njih stalno banuješ. Kad znaš i sam da će im bit skinut ban od strane "fantoma".

Bolje vam je uživajte ovdje ako imate volje. A nemojte srat' , o drugim memberima. Ovo govorim tebi Benjo. Stariji si od većine a spamaš kao spY.

Ja ću i dalje posjećivat ponekad GAMERS , jer radi navike niko ga ne može napustit skroz... Al' status mi slobodno Kemo skini kako si mi ga i dao, ja sam ti zahvalan što si mi dao ovaj status. iako ja nemam više živaca , da čim uđem na g.ba , da trasham besmislene teme ...

p.s
Volio bih samo da se skine ban svima koji su banovani radi spama. . I memberi će vidjet da je tom Adminu/ima. Stalo do njih. I vjerovatno neće bit više glupih tema kao što je " Gamers.ba Revolucija " ... etc

few tipz for Adnan & gaZZel :

Ako toliko volite pozicije , vjerovatno bi bilo pametno. Da sada konačno počnete razmišljati o memberima ovog community-a. I da više ne štelite sebi aplauze i bodove / i vašim real life "jaranima". Jer to nije uopšte "kewl" ... Jer će i onaj tamo lijevi member htjet te bodove. A ti mu ih nećeš dat jer ga ne znaš. Pomažite raji i bit ćete prihvaćeni sigurno.

I samo da znate , mene niko nije otjer'o s portala. Već jednostavno nemam živaca , da stalno trasham teme one.

^^
~ stay gay

Oh , i mean safe. :$
nera_f je napisao/la:
Bolan o kakvoj revoluciji pricate, sta vam je ?

Sve sto steknesh u zivotu, treba da steknesh tvojim radom i trudom (kao sto si ti), a ne da dodje niodkud i ima veci status od nekoga koji je tu stalno... I onda mi dodje neko balavce tipa gaZZel ili koja vec zivotinja i da mi osamara post...

Admini treba da su autoritativni, pametni, komunikativni itd...

A ne mali, napaceni i odvrafni.. .FUJ !

Btw., stoka vam je sve ostalo rekao, peace !

Jasone operi kosu, smrdish po hrasnici :)
ahhahahhaha cuj smrdis po hrasnici :D
Kad cemo rospijo na sok ? :D
I ja se i slazem i neslazem s tobom.Upravu si ti da treba nova administracija jer skoro sva starija administracija otisla ali ja mislim da je ovo prerano da se da nekome koje 94 god admin.
Ovako posto citam vec temu nekoliko puta vidim xxxado me banovao ovo ono. Kako vi svi znate da sam vas ja banovao? Nemozete znati, jer nisam ja jedini admin na ovom portalu sa ban opcijom. Nikoga nisam banovao bez razloga tj. ako je meni bilo ku**u cejf ali eto vi pricajte sta ocete. Nemojte me citirati jer cu obrisati post.
Vecina membera razumije da trebaju mladzi doci na njihove pozicije ali postoje tu 92. 91.90 godista koja zasluzuju bit neko i nesto na ovom portalu
Zasto bi ih postovao kad oni nas ne postuju? smesno ;)
adios4ever je napisao/la:
Zivio Barlok govornik .. :P:P

A sto se tice ove teme i ja sam za to da se mladjima da mod ili admin ..
Nije ovo onaj barlok -.-' .A sto se tice tog odlazenje,ma nista od toga ba svi lafo odlaze svaki dan a isti taj dan udju ili najdalje sljedeci dan .
A sto se tice tog davanja admina mladjoj generaciji,mislim da to NE TREBA ,jer i ja pripadam toj "mladjoj"generaciji 92 godiste sam itd itd.
Mislim da nekome od mladjih treba dati tog moderatora ili eventualno g-mogda,ali admina NE.
Mislim da bi trebali ostati stariji admini,tu a nekome od mladjih koji je pisao postove i koji nema tako reci "spamming past".
btw. Ako se Jasonu skine g-mod,zasto niko ne obraca paznju na KillaOR-a ? Stariji momak pise pametne postove,ja mislim da bi on itekako znao obavljati duznost moderatora,g-moda pa i admina !
potpisujem tako i treba da bude!
riddle je napisao/la:
Ja sam to rekao i Adi licno (doduse, na msn-u), da je potrebno da pronadje put kako bi ga raja prihvatila i kako bi mogao biti dio ove zajednice, male ali nekima vrlo vrijedne. Svako napravi neku gresku, pa tako i on vjerovatno. Ja svoje ne mogu ni na prste nabrojati, morao bih racunaljku otic kupit u knjizaru. Za gazzela, mislim da je neozbiljan za poziciju na kojoj jeste, vise nego Adnan, sto ne znaci da se i on ne moze uozbiljiti i pocet onako kako treba.

Ali, gledajuci realno, to kakvi jesu, mozemo/mozete pripisati jednim dijelom i sebi, bas iz tog razloga sto se stalno zalite na njih i kukate. Treba prestati sa tim, mani se tudjeg posla!

Da napomenem, ukoliko je tacno to da su pozicije "kupljene", sto poricu obojica, ja sam u svakom slucaju za to da uopste nisu dostojni statusa koji im se pripisao. U suprotnom, neka ih vala!

I samo cu jos napomenuti nesto, vama koji ovdje govorite rijeci kao sto su "gamad". Stidite se, jadno je to sto govorite. Gamad? - Dijete od 12-13-14 (nebitno) godina ubrajate u gamad? Kada mi predocite diplomu da ste diplomirani psihijatar/psiholog i napisete nalaz o svakoj osobi pojedinacno sa svojim, licno svojim pecatom, onda tu rijec upotrebljavajte, do tada niste dostojni da nekoga osudjujete na taj nacin!

I ti Jasone, mlad si ti da odustajes, samo trebe odustaju, mi nismo trebe, mi smo gayevi ^^
ja bih zamolio tebe jasona bureka nekog iz administracije da pitajku wertua fatala bilo koga da unban profil (http://gamers.ba/profil/aldiN_)

dobio sam ban na 7 dana proslo 20 niko da mi skine ban javljao sam se svima u administraciji abasiu fatalu wertu-u ali kao sto je spy rekao oni imaju filter u porukama i svaka poruka koja sadrzi u textu "unban" automatski se traša :S
jaO je napisao/la:
ja bih zamolio tebe jasona bureka nekog iz administracije da pitajku wertua fatala bilo koga da unban profil (http://gamers.ba/profil/aldiN_)

dobio sam ban na 7 dana proslo 20 niko da mi skine ban javljao sam se svima u administraciji abasiu fatalu wertu-u ali kao sto je spy rekao oni imaju filter u porukama i svaka poruka koja sadrzi u textu "unban" automatski se traša :S
Svi se zale na te banove, ocito ima problema sa tajmerom koje nema ko rijesiti. Sta bi, jedino sto vam/nam preostaje jeste da vi ne kenjate, a mi da ne banujemo.

Post dobio aplauz od xXxAdOo

riddle je napisao/la:
Svi se zale na te banove, ocito ima problema sa tajmerom koje nema ko rijesiti. Sta bi, jedino sto vam/nam preostaje jeste da vi ne kenjate, a mi da ne banujemo.

potpuno te podrzavam nemoj vise pricat radit gluposti neces nikad doc u tu situaciju

btw jesi procito poruku odg na PM oko knjige
riddle je napisao/la:

al ado wertu i fatal (mozda i josh neki admini imaju opciju unban ! a ne odgovaraju na poruke :S
xXxAdOo je napisao/la:
Ovako posto citam vec temu nekoliko puta vidim xxxado me banovao ovo ono. Kako vi svi znate da sam vas ja banovao? Nemozete znati, jer nisam ja jedini admin na ovom portalu sa ban opcijom. Nikoga nisam banovao bez razloga tj. ako je meni bilo ku**u cejf ali eto vi pricajte sta ocete. Nemojte me citirati jer cu obrisati post.
Možemo znati, jer sam dobio Log file. Ako si već admin, piši gramatički ispravne postove. Sramota.
xXxAdOo je napisao/la:
Evo ja te citiram i? Vjerovatno cu dobit ban zbog ovog jer sam banovan prije nekolko dana sto sam ti rekao: "a ti oce skinut admina" a razlog je bio "aha", sta se ti tu pravis nesto i prijetis kao adm. Eto kazes da nisi nikoga banovao bez razloga, zar je ovo sto sam ja rekao razlog? I ko si ti da brises nekom postove ako te citira? Ti si samo djete koje je platilo status admina, AZA zatrazi aplauz ti mu das? Evo brisi post slobodno ja cu te opet citirat? Ako Wertu kaze: "Nemozes ti profila napravit kolko ja tebe mogu banovat" e pa nemozes ti meni brisat post kolko ja tebe mogu citirat, a nemozes ti meni ni banova podjelit kolko ja mogu accounta napravit makzus zbog tebe! Jasonu admina, gAte-gl. mod vLex adm a tebi i gaZZelu da se skine!

Post dobio aplauz od wcKd

RazoR_xD je napisao/la:
Evo ja te citiram i? Vjerovatno cu dobit ban zbog ovog jer sam banovan prije nekolko dana sto sam ti rekao: "a ti oce skinut admina" a razlog je bio "aha", sta se ti tu pravis nesto i prijetis kao adm. Eto kazes da nisi nikoga banovao bez razloga, zar je ovo sto sam ja rekao razlog? I ko si ti da brises nekom postove ako te citira? Ti si samo djete koje je platilo status admina, AZA zatrazi aplauz ti mu das? Evo brisi post slobodno ja cu te opet citirat? Ako Wertu kaze: "Nemozes ti profila napravit kolko ja tebe mogu banovat" e pa nemozes ti meni brisat post kolko ja tebe mogu citirat, a nemozes ti meni ni banova podjelit kolko ja mogu accounta napravit makzus zbog tebe! Jasonu admina, gAte-gl. mod vLex adm a tebi i gaZZelu da se skine!
Ovako obrisat post ti nechu niti te oshamariti, jer imas pravo na svoje misljenje. AZI jesam sredio unban jer je neposteno banovan ali eto. Kazete stela vlada i kod unbana? Onda ocito 90% sajta kod mene ima stelu sto je nemoguce. A za to da se gaZZelu i meni skinu pozicije to che odluciti glavni na ovome sajtu tj. Kemo.
Neznam stvarno ado je normala lik samo sto svi njegovu dobrotu zloupotrebljavaju , ja da sam na adovom mjestu i da mi se onako u gb upisuju sviju bi ih pobanovo na nekih 15 dana . A u slucaju kad nebi smio to uradit il bi napustio gamers i opciju admina , (bez obzira jesam li platio il ne) . A u ostalom sta vas boli ku**c jel ado platio admina il nije jel gazel platio admina il nije ? Ima ovdje modova koji su isto skoro njihovo godiste po godinu stariji (1993) i niko njih ne napada .. (Nemoj sad to da ozbiljno shvatite vi)
neddie je napisao/la:
Neznam stvarno ado je normala lik samo sto svi njegovu dobrotu zloupotrebljavaju , ja da sam na adovom mjestu i da mi se onako u gb upisuju sviju bi ih pobanovo na nekih 15 dana . A u slucaju kad nebi smio to uradit il bi napustio gamers i opciju admina , (bez obzira jesam li platio il ne) . A u ostalom sta vas boli ku**c jel ado platio admina il nije jel gazel platio admina il nije ? Ima ovdje modova koji su isto skoro njihovo godiste po godinu stariji (1993) i niko njih ne napada .. (Nemoj sad to da ozbiljno shvatite vi)
Upravo zbog toga ti nemas admina niti bilo sta ! I nadam se da ovaj sajt nece na to spast da imas ti ista na njemu .
Ne kontam nikako dodjes na turnir za mladje u Hrasnici i svi ga zadirkuju on suti i meni ga bude zao,a kad dodje kuci i preko tastature niko pametniji,bolji,jaci od njega .
Reci cu ti prijateljski spusti se na zemlju,i pazi sta pises !
Ni ja nemam nista protiv gazela ni xxade to sam rekao 100 puta ali mislim da ne zasluzuju te pozicije,to je moje misljenje ;)
xXxAdOo je napisao/la:
Ovako obrisat post ti nechu niti te oshamariti, jer imas pravo na svoje misljenje. AZI jesam sredio unban jer je neposteno banovan ali eto. Kazete stela vlada i kod unbana? Onda ocito 90% sajta kod mene ima stelu sto je nemoguce. A za to da se gaZZelu i meni skinu pozicije to che odluciti glavni na ovome sajtu tj. Kemo.
Evo konacno pametan post od tebe samo da jos nisi napisao da nema stele kod tebe..Al i ja sam neposteno banovan pa mi nije sreden unban Ma boli me briga radite sta ocete, samo sve membere nervira sto date aplauz nekom ko zatrazi ko npr. AZA a nije zasluzio..
DraKez0r je napisao/la:
Upravo zbog toga ti nemas admina niti bilo sta ! I nadam se da ovaj sajt nece na to spast da imas ti ista na njemu .
Ne kontam nikako dodjes na turnir za mladje u Hrasnici i svi ga zadirkuju on suti i meni ga bude zao,a kad dodje kuci i preko tastature niko pametniji,bolji,jaci od njega .
Reci cu ti prijateljski spusti se na zemlju,i pazi sta pises !
Ni ja nemam nista protiv gazela ni xxade to sam rekao 100 puta ali mislim da ne zasluzuju te pozicije,to je moje misljenje
Da mi ga nude nebi ga uzeo . Boli me za gamers . Sto se tice hrasnice da me neko zajebava sve smatram "Zezancijom" ... Nemoj me vise citirat
neddie je napisao/la:
Da mi ga nude nebi ga uzeo . Boli me za gamers . Sto se tice hrasnice da me neko zajebava sve smatram "Zezancijom" ... Nemoj me vise citirat
hahaha malisa,ti si ono dijete koje je toliko licemjerno a tek na svijet dosao .Smatras uvredom sto ti prilazi 20 likova i udaraju te i govore "citeru" a ti sa 2 lika u vrh glave pricas na turniru[mjestu gdje se raja upoznaje.]
A sto se tice ovoga da te boli neka stvar koju nemas za gamers.ba zasto ga jednostavno ne napustis i olaksas nama a i sebi ?
Nece niko plakati ja ti obecavam,a to sto kazes da udjes jednom u 3 dana ja te mogu uvjeriti u suprotno,ali mi je mrsko trositi vrijeme na dijete koje ne moze da shvati neke stvari .Do neki dan ti je na profilu pisalo online 24/7 hmm cudno.
mah joj momci ba...nezz sta da govorim svi bolji likovi sa global modom idu a ostaju nam djeca od 12-13 godina. I ja imam 14 pa sta,ne stidim se, ali i ne "budalesem" ili "spamam" kao neka druga djeca od 13-14 godina :S. Normalno sve, ne trazim statuse nekake imam -20 bodova,a za status sta me briga sta ja imam od njega da kazem "u zivotu" :S. Nista obicni status,da kazem s kojim kofo imam "moc" cccc. Sto se tice Jasona,podrzavam momka, ja bi reko da je i njemu vise "muka" xD da tako kazem. Toliko

stay Cool - peacE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.