Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Statusi/Mrznja

2.601 pregled · 94 odgovora · otvorena 07.08.2009. u 23:17

Toliko u vama ima mržnje da to prelazi granice normale. Moje lično mišljenje je i da sad treba Gamersu mlađa Administracija. Jer stare generacije su otišle,još malo pa su svi stari administratori sa GAMERS-a otišli. I naravno zamjenit će ih neko iz ove nove generacije. Jer je njima bio GAMERS fazon u vašim/mojim godinama. A sad su stariji , pa su im mogao bih reć' draže $$ . Čast izuzetcima. Ali eto , nemam ništa ni protiv malog Adnana ni gaZZel-a. Nit me zanima jel platio Adnan za obojicu. Problem je u tome , što ih vi odbacate. Baš kao što je meni bilo u djetinjstvu. I vjerujte nisam se osjećao lijepo , kad te druga djeca tjeraju iz društva. Prihvatite ih obojicu, zaboravite na to koliko im je godina. I nek bude ovo jedan fin community.

Zajko, ti si sigurno skont'o već da nema fajde od tog što ti njih stalno banuješ. Kad znaš i sam da će im bit skinut ban od strane "fantoma".

Bolje vam je uživajte ovdje ako imate volje. A nemojte srat' , o drugim memberima. Ovo govorim tebi Benjo. Stariji si od većine a spamaš kao spY.

Ja ću i dalje posjećivat ponekad GAMERS , jer radi navike niko ga ne može napustit skroz... Al' status mi slobodno Kemo skini kako si mi ga i dao, ja sam ti zahvalan što si mi dao ovaj status. iako ja nemam više živaca , da čim uđem na g.ba , da trasham besmislene teme ...

p.s
Volio bih samo da se skine ban svima koji su banovani radi spama. . I memberi će vidjet da je tom Adminu/ima. Stalo do njih. I vjerovatno neće bit više glupih tema kao što je " Gamers.ba Revolucija " ... etc

few tipz for Adnan & gaZZel :

Ako toliko volite pozicije , vjerovatno bi bilo pametno. Da sada konačno počnete razmišljati o memberima ovog community-a. I da više ne štelite sebi aplauze i bodove / i vašim real life "jaranima". Jer to nije uopšte "kewl" ... Jer će i onaj tamo lijevi member htjet te bodove. A ti mu ih nećeš dat jer ga ne znaš. Pomažite raji i bit ćete prihvaćeni sigurno.

I samo da znate , mene niko nije otjer'o s portala. Već jednostavno nemam živaca , da stalno trasham teme one.

^^
~ stay gay

Oh , i mean safe. :$
Prihvatite momke stalo im je do statusa vjerovatno ce ga znati iskoristite , nebudite ljubomorni malo pokazite pismenosti i da vam je stalo do sajta.Dobice te i vi neko funkciju ili zaduzenje.Barem ja tako mislim :)
Jason svaka cast za temu i slazem se da treba mladja genracija da imaju admine

Po meni Son1K treba da ima admina ili moda jer je lik 24 h na saytu samo sto vi to nevidite jer ima OFLINE MOD .

Isto ENTELU I GATE-u treba dati moderatora.
E moj Jasone, pa zasto pisati sve ovo? - Zamisli koliko si mogao Coca-Cole popiti dok si ovo napisao.

Ja uopce ne krivim malog Adu, iako ne poricem da on uopce ne razmislja o trenutnoj situaciji. Hmm, pitanje je da li uopce ima mozak. No, nije uredu napadati malu djecu, nisu ona nista skrivila. Dobro znamo da su djeca sklona tome da ne razmisljaju na objektivan nacin i da uvijek zele neki autoritet da bi drugima pokazali da oni zapravo nisu balavci. Znate, to su te godine kada se djeca vole kurciti, a posebno muskarci. Cudi me da se i Gazzel ponasa kao malo dijete. Kad ga neko vidi na slici, pomislio bi da mu je 19 godina, no njegovo ponasanje aludira na nesto sasvim suprotno.

Naime, svu krivicu prebacujem na admine ovog sajta. Iako je Abasi banovao ovu djecu, ocigledno postoji neko ko im cini uslugu. Mislim da je to krajnje neozbiljno.

Prema mom misljenju, trenutnu situaciju na gamersu je veoma tesko dovesti na neutralni nivo, a kamoli izgraditi nesto pozitivno na toj bazi. Trebalo bi dovesti par beskrupuloznih admina koji ce se ponasati poput diktatora, te sankcionisati svaku sitnicu. Da se vec jednom zavede strahopostovanje na ovom portalu. Vecina admina se ponasa lijepo i tolerantno prema nama, clanovima g.ba portala, mozda i preko granice, te to biva zloupotrebljeno. Razmislite malo. Treba na vrijeme istrijebiti gamad.

Stay gay.
Zasto je no lajfer ono sto jeste ?!

"Problem je u tome , što ih vi odbacate. Baš kao što je meni bilo u djetinjstvu. I vjerujte nisam se osjećao lijepo , kad te druga djeca tjeraju iz društva. "
Bio sam inactive neko vrijeme , kada sam dosao , mislio sam da su skakvci spamali , skoro pa sve teme , Gazzel , xxxAdo i slicno , mozda je ta i informacija tacna da su kupili svoje statuse , ali eto boze moj .

Par savjeta za gazzela , i adu .

Ako vec imate te statuse , pokusajte ih opravdati sa sto boljim radom , tj. vise dobrih postova , pracenje odredenih clanova i to , oko toga se zabavite a ne oko stelenja aplauza hawerima , davanja bodova preko stele i slicno jer je to krajnje ne ozbiljno.

GoodLuck , nadam se da cete uspjeti :)

Post dobio aplauz od Philosopher

S3phirotH je napisao/la:
E moj Jasone, pa zasto pisati sve ovo? - Zamisli koliko si mogao Coca-Cole popiti dok si ovo napisao.

Ja uopce ne krivim malog Adu, iako ne poricem da on uopce ne razmislja o trenutnoj situaciji. Hmm, pitanje je da li uopce ima mozak. No, nije uredu napadati malu djecu, nisu ona nista skrivila. Dobro znamo da su djeca sklona tome da ne razmisljaju na objektivan nacin i da uvijek zele neki autoritet da bi drugima pokazali da oni zapravo nisu balavci. Znate, to su te godine kada se djeca vole kurciti, a posebno muskarci. Cudi me da se i Gazzel ponasa kao malo dijete. Kad ga neko vidi na slici, pomislio bi da mu je 19 godina, no njegovo ponasanje aludira na nesto sasvim suprotno.

Naime, svu krivicu prebacujem na admine ovog sajta. Iako je Abasi banovao ovu djecu, ocigledno postoji neko ko im cini uslugu. Mislim da je to krajnje neozbiljno.

Prema mom misljenju, trenutnu situaciju na gamersu je veoma tesko dovesti na neutralni nivo, a kamoli izgraditi nesto pozitivno na toj bazi. Trebalo bi dovesti par beskrupuloznih admina koji ce se ponasati poput diktatora, te sankcionisati svaku sitnicu. Da se vec jednom zavede strahopostovanje na ovom portalu. Vecina admina se ponasa lijepo i tolerantno prema nama, clanovima g.ba portala, mozda i preko granice, te to biva zloupotrebljeno. Razmislite malo. Treba na vrijeme istrijebiti gamad.

Stay gay.
Jedan je Staljin...
Ja licno nemam nista protiv njih , ali mi smeta kada mi npr opali ''samar'' i cisto neku silu prosipa preko tastature , prvo treba imati postovanja prema starima , i ljudima koji su mnogo duze na ovog portalu.
Zivio ti meni. Istina je sto si rekao o meni, i cijenim tvoje misljenje. Ti znas zasto ja spamam i zasto sam spamao. Ali neka, smirit cu se ja, samo polako

<3
Jason otisao...blockao gamers.ba u svom hosts file-u tako da je oficijalno da ga nece vise posjecivati. Mozda se predomisli ali to je jako tesko...Jasona je bolio ku**c za samar,aplauz nije razmisljao je li ili nije tako...
Moje misljenje da bi na svakom sajtu na mjesto admina/moda trebala biti neka zrela osoba. Nebitno da li je on kupio taj status ili ne (nekad stvarno moras imati stelu za nesto) ali ako si ti dorastao toj situaciji i ako vrsis taj svoj posao kako treba, ostali clanovi ti nece imati prilike ni prigovoriti sto si kupio status... uostalom, ozbiljnošću i radom ćeš se zamaskirati da im drugi članovi uopšte neće ni povjerovati za to.

pozzz
je napisao/la:
KOJI GLOOP , KOJI GLOOP , KOJI GLOOP ?

JES VIDIO STA SI NAPISAO ?

IZGLEDA DA SI I TI NO LAJFER PA NEVIDIS NITI ZNAS STA PISES IDIOTE NESPOSOBNI !

<3 EDOO

Post dobio šamar od Jason

bosanacz je napisao/la:
Jason otisao...blockao gamers.ba u svom hosts file-u tako da je oficijalno da ga nece vise posjecivati. Mozda se predomisli ali to je jako tesko...Jasona je bolio ku**c za samar,aplauz nije razmisljao je li ili nije tako...
lolz
ovo mu je neznam koji put da blocka gamers u host-u
pa ode pa se vrati...

ja volim ovakve teme
Ja bih licno volio da imam pro ranking... a ne ko ovi moda ,globala ostale zajebancije.

denka je napisao/la:
lolz
ovo mu je neznam koji put da blocka gamers u host-u
pa ode pa se vrati...

ja volim ovakve teme
Ma ne samo kazem... liku dodijalo brise teme samo ko idiot, i rekao je ja necu vise. Brise po 100 bespotrebnih tema i pita ko bi to volio. Svi bi volili imat gmoda zbog samara, aplauza ali i ne smaranja
SAN11 je napisao/la:
KOJI GLOOP , KOJI GLOOP , KOJI GLOOP ?

JES VIDIO STA SI NAPISAO ?

IZGLEDA DA SI I TI NO LAJFER PA NEVIDIS NITI ZNAS STA PISES IDIOTE NESPOSOBNI !

<3 EDOO
Mnogo glupa ti si, mozak ti je mali,
U tvoje sise vjeruj, svi bi lako stali,
Po temama seres, postovi ti losi,
Evo ti 100 eura, i razguli, trosi,
Ne trebas nam ovdje, glupost nam ne treba,
Sa takvim IQ-om, kokos mozes sjebat.
barl0k je napisao/la:
Jason svaka cast za temu i slazem se da treba mladja genracija da imaju admine

Po meni Son1K treba da ima admina ili moda jer je lik 24 h na saytu samo sto vi to nevidite jer ima OFLINE MOD .

Isto ENTELU I GATE-u treba dati moderatora.
Zivio Barlok govornik .. :P:P

A sto se tice ove teme i ja sam za to da se mladjima da mod ili admin ..
Da je njima ruzno sto ih mi 'odbacujemo' tj. na neki nacin upucujemo sta netreba radit, nebio oni opet radili te stvari nego bi se osvjestili kakve gluposti cine portalu. Kupili su admina za svoju korist a ne ovog portala. Da nije tako nebi ih citav g.ba pljuvo al njih briga nek su oni admini to je bitno. Opet kazem godista nemaju veze nego ko je zreo i odgovoran imo on 14 il 24 g zavisi sve od odgoja itd. Tacno je da je glavni krivac onaj koji im je dao admina jer mu je bilo svejedno ko je i sta je nego nesto trece.

Sto se tice spY-a, znam ga od prije igrali smo cs neko vrijeme zajedno, lik je normala, ali na g.ba izgleda da je uletio u to drustvo slicno adi i gazzelu, kazem slicno necu da imenujem, i jednostavno poceo radit te neopravdane gluposti, a nekad i opravdane gluposti ko ja nekad radi stanja na portalu, slicno ko kad sam ja pravio sranja al sam skonto bolje gradit nego rusit tj. kopat sebi rupu a ustvari to mi nije bio cilj.

Stvar je u odgovornim ovog sajta, mi mozemo pricat al njihova je zadnja.

Necete imat sigurno problema sa adminima ako neodgovarate na svaku temu ja predjem preko svih tema odgovorim na jednu dnevno nekada i manje ako nemam sta pametno reci sutit cu ... i onda vas njece banovat sigurno
Valjda treba da odluci vecina ,ako vecina koristi site-a znaci oni ga prave po svojoj mjeri kao i sve ostalo ,ljudi koji TO koriste oni TO i prave.Ako se npr. meni i jos 20ljudi ne svidja neko admina znaci da bi taj admin trebao da se mjenja (ako ti 10 ljudi kaze da si pjan lezi i valjaj se ) ,tako da svaki potez koji nije po tim zahtjevima vecine je glup.
Ovo samo gledam na svu ovu pricu nekako realno ,moje subjektivno misljenje je da trebaju bit ozbiljniji i realniji momci modovi i admini i ne dotice me ko je kupio sebi ko je prodao i sta vec ... znam da nisam admin/mod il slicno nemam namjeru kupovat i to je tako =)

Post dobio aplauz od cannabis4posho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.